top of page
  • Szerző képeKairos

Addig ne haljon meg a magyar míg . . . .

Mózes, egy bibliai régész professzor könyve szerint, egy nagyon trükkös prédikátor volt. A Frigy Ládában tartotta a Kínából beszerzett, tűzijátékhoz is használatos szereket, amivel pl. a rózsabokrot meggyújtotta. Jártam a Sinai félszigeten a keresztény kolostorban, ahol ezt megcselekedte. Onnan fel lehet menni a hegyre, ahol megkapta a kőtáblákat. Ezeket ő maga faragta, hisz a kopár kősziklák a napon szétpattannak. Kóboroltunk több éven át a Sinai fsz.-en: csupa homok és szétpattant kőlemezek. Tehát Mózesnek volt nyersanyaga elég. A Frigyláda alapján feltételezhető, hogy a kínai buddhizmussal volt kapcsolata, tehát a Tízparancsolatot innen tanulhatta meg.




Szent Katalin kolostor Mohamed próféta menlevelének köszönhetően a mai napig fennmaradt. A legősibb fennmaradt keresztény kolostor. A rózsabokor is megvolt, meg a kút, ahol Mózes megismerte a feleségét. A hegy, ahonnan a kép készült, az a nagy hegy, ahol Mózes a kőtáblákat faragta. Ott lehet éjszakázni és áhítatoskodni egész éjjel.

Én inkább a törökországi Nimród hegyen éjszakáznék, mert a magyar lelket az vonzza.


A Nimród Hegy (Dag)



Miért tartja a zsidóság ősellenségnek a magyarságot? Mert Nimród vízbefojtotta Ábrahámot, a zsidók ősapját. A következő képen Ábrahám tava.




A képen balra Nimród, a Nagy Vadász az Égen, kastélya Úrfán és a Sanli Urfa tó, Ábrahám tavának is nevezik, amibe a magyarok nagy királya Nimród a hegy tetejéről beledobta Ábrahámot.

Ezek a helyek a magyaroknak kötelező zarándokhelyek.


Addig ne haljon meg a magyar míg el nem zarándokolt ide és jelképesen nem végzi el itt a Gonosz a vízbefojtását!

46 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page