top of page
  • Szerző képeKairos

CIGÁNYSÁG MINT KETYEGŐ BOMBA

Habar Toroczkai Laszlo az alabbi 20 perces, alapos ismertetöjeben nem emliti, de a ciganysag szaporitasa, magyar gyülöletük kialakulasa, nem egy önmagatol beindult folyamat resze, hanem:

  • a "magyar" kormany alnok modon valo tamogatasanak es

  • nemzetközi, a nemzetallamokat bomlaszto, a Hatter Hatalom altal penzelt, szervezetek (partok), NGO-k, atkos tevekenysegenek az eredmenye.

A magyar valasztopolgarokat eredmenyesen becsapo, megvezetö kormany propaganda, melyet egy antidemokratikus valasztasi törvennyel is hathatosan megtamogatnak, eredmenyezte azt a helyzetet, hogy Magyarorszagon a ciganysag szamaranya 30 ev alatt a kettö-egesz-kettö-szörösere (2,2) nött. A



A magyar statisztikai hivatal (KSH) adatai szerint, es a debreceni egyetem kutatoi szerint is, a ciganysag több mint fele 30 even aluli fiatal. Közöttük teljesen mas "ideologiai" beszed alakult ki:

  • dolgozni az egy aljas, a gyavaknak valo tevekenyseg

  • a magyarokat, vagy azokat a ciganyokat, akik rendszeresen munkaval, alkalmazottkent tartjak fenn önmagukat es csaladjukat "paraszt"-nak nevezik

  • dicsöseg börtönviseltnek lenni

  • es vegül altalanos hodito szövegge valt "A faszunkkal fogjuk elfoglalni Magyarorszagot!" hoditoi hitvallas. Ezeket az atkosan veszelyes folyamatokat a "magyar" kormany vegtelensegig korrupt, tolvaj, gazember cigany vezetökkel koordinaltatja. Ezek pofatlanul nyilt lopasai fölött a "magyar" kormany es föembere a cigany-zsido szarmazasu Orban Viktor szemet huny es engedi kialakulni es fejlödni a fentebb leirt folyamatokat.


A "Cigany kerdes Magyarorszagon" 26 reszes sorozatomat a facebook az oldalammal együtt kitörölte. Fontosak voltak az altalam irt 26 cikkem mellett az alattuk kialakult vitakban elhangzott hasznalhato elkepzelesek is. En a svajci modszert kepviseltem, melynek az eredmenyessege vitathatatlan. A svajci modszer nem a ciganysag, mint etnikum, exisztenciaja ellen iranyult, hanem az eletmod ellen, melyet Magyarorszagrol is jol ismerünk. Az ezzel kapcsolatos törvenyekben sehol sem szerepel a cigany, vagy roma, vagy "Fahrende" (Utazok) kifejezes. E miatt termeszetesen a svajci etnikumu, dolgozni mar nem akaro es nem is tudo, lecsuszott csaladok (alkohol es drog függö) is a törveny celpontjava valtak: a gyermekeket ezektöl a csaladoktol összeszedtek es elöször allami gondozasba vettek öket, majd a program fejlödese soran beiskolazott svajci nevelöszülökhöz kerültek. A nemzetközi kritika elkerülese vegett a svajci kormany is ködösitesbe kezdett es a program kivitelezeset NGO-kra bizta, melyeket rejtett modon penzelt. Ezek az NGO-k együttmüködve a rendörseggel szedtek össze a gyermekeket es követtek sorsuk alakulasat.


A svajci program neve "Strassenkinder", azaz "Utcagyermekek" volt.

Ma mar nem talalsz vandor (satoros) ciganyokat. Letelepedtek es dolgoznak, ha gyermekeket akarnak es csaladot maguk körül.


Ez az egyetlen sikeres megoldas lenne Magyarorszagon is a bünözök kimeletlen megbüntetese, es az atkos folyamatokat fenntarto magyar-nemzet-allam-ellenes partok es NGO-k betiltasa mellett ahhoz, hogy Magyarorszag elfoglalasat idejeben megallithassuk. Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

Zürich, 2020 julius 30.





22 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page