top of page
  • Szerző képeKairos

Hibrid haborus kezi szerszam, made in USA

Az amerikai alkotmany megengedi, önvedelem celjabol, a nem automata fegyverek vasarlasat es gyakorlas celjabol a hasznalatat. Ebböl kifolyolag a polgaroknak sokmillio fegyver van a birtokukban.

A polgarhaboru kitörese csak idö kerdese. A polgarok fegyvervasarlasai többszörösere emelkedtek.

A Hatter Hatalom (HH) nem engedi veszni egykönnyen a vilag feletti, es különösen a NATO meg USA feletti hatalmat! A kormanyok tul sokaig neztek el azt, hogy a HH mindenhova benyomja a sajat jol fizetett embereit, akik most vilagszerte lakaj modon kiszolgaljak utasitasaikat. Miniszterelnökök, allamfök, titkosszolgalatok vezetöi, hadseregek vezetöi, minden mäs allami intezmeny vezetöi, miniszterek a HH embereikent jutottak ezekbe a magas poziciokba. Ott sunyitanak, lopnak es menekitik ki vagyonukat az off shore szigetek bankjaiba, miközben ravaszkodva varjak a fejlemenyeket, hogy pont a megfelelö pillanatban alljanak majd el a HH magnasai mellöl, at a ki tudja meg melyik, de masik (akik ugyanazok?) gyöztesnek igerkezö oldalra. Barki melle, barmilyen embertelen, jellemtelen is legyen az a jövöbeli csapat oda allnak, aki igeri majd nekik kormanyzati magyas pozicioik megtartasat es lehetöve teszi ezzel a tovabb lopasukat. A videot a youtube cenzura rögtön törölte. E miatt feltöltöttem egy megoszto szerverre a sajat könyvtaramba, ahonnan nagy sebesseggel le lehet tölteni a 2 perces videot:



A videot Chicagobol küldtek! Eredeti cime: Erre lesz szükségünk, ha Biden jön be( Nem Trump), és csökkenti a rendőrséget....

The handy tool....
   What You Need When Biden Wins And Defunds The Police.

Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan, Zürich, 2020 aug. 9.


29 megtekintés2 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page