top of page
  • Szerző képeKairos

NEWT GINGRICH SZERINT A DEMOKRATÁK A „SOROS GEORGE ÁLTAL FINANSZÍROZOTT EMBEREK TULAJDONÁBAN VANNAK"


Soros Gyuri bá


Ez nem „rendes választás”, mert a Demokrata Párt „a baloldal tulajdonában van”

Steve Watson | Infowars.com - 2020. AUGUSZTUS 6.


Newt Gingrich (kép), a ház korábbi elnöke figyelmeztetett szerdán, hogy Amerikának nem lesz rendes választása ezen év novemberében, mert a Demokrata Párt „a baloldal tulajdonában van” és „azon személyeknek, akiket Soros George finanszíroz.”



Ezen demokraták mindegyike alapvetõen a baloldal tulajdonában van. Nem fognak harcolni. Olyanok tulajdonában vannak, akiket Soros George finanszíroz. ”- mondta Gingrich a Fox & Friends interjúban .



Gingrich hozzátette, hogy az amerikai politikai megosztottság ezen „két világ közötti háborút” jelenti, és hozzáteszi, hogy „ez nem egy rendes elnökválasztás” lesz.

A korábbi felszólaló megjegyezte, hogy a demokraták ellenőrzése alatt álló városokban, köztük Minneapolisban, Portlandben, Seattle-ben és Chicagóban a helyi vezetõket és körzeti ügyvédeket George Soros Nyílt Társadalma finanszírozza, és ezek „átadták a bûnözõknek” ezeket a városokat, és elfogadták a „büntetõellenes” politikákat, amelyek ezekben a városokban káoszba vezettek.


"Valójában csak röpiratokat készítettek az állampolgárok számára arról, hogy miként lehet rajtaütni valakin, anélkül, hogy önmagukat veszélyeztetnék, mert nincs nekik már olyan rendõrségük, amely valaha valamit is képes elérni." - mondta Gingrich, hivatkozva Minneapolisra.


"Visszatérünk az 1960-as évek végére az emelkedő gyilkossági arány és a növekvő bűnözési ráta szempontjából" - sürgette Gingrich.

(Még egy videó, amit nem sikerült feltölteni:)

https://banned.video/watch?id=5f2b472168370e02f2b06688


"A bal oldali propagandagépezet, amely korábban a hireket közlő médiának nevezte magát, mindent meg fog tenni, hogy elrejtse előlünk az igaz híreket, de azt hiszem, hogy az átlagos amerikai is kezdi észrevenni, hogy ez az anyag (drogra utaló kifejezés) veszélyes" - mondta Gingrich, és meg hozzátette: "Ez az, amiért három az egyhez nem akarják megvédeni a rendőrséget.

Forrás: infowars.com

Fordította: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

11 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page