top of page
  • Szerző képeKairos

Trump betartja az ígéreteket;A Legfelsőbb Bíróság új tagja konzervatív;Változás Oroszország számára

"A politika egy demokráciában úgy működik, hogy pártokat képeznek, amik gondoskodnak róla, hogy folytonos, állandó vita, egyetnemértés legyen a lakosság körében, az emberek különböző pártokhoz csatlakozzanak és a végén ne történjen semmi, azonkívül, hogy a pártok a költségeiket egyre növelik, amit a lakosságnak fizetnie kell. Ez a rendszer jelenleg "tökéletesen" működik.
Amerikában nincsenek már pártok. Ez az utolsó négy évben egyértelművé vált. A demokraták küzdenek Merkelért, mint az őrültek, aki az utolsó bástyájuk, a republikánus milliárdosok pedig mind becsatlakoznak Trump mögé, mert hatalmon akarnak maradni. Trump rendszerét, egyesített erőit lehetne diktatúrának is nevezni, de ő ezt láthatóan a lakosságért/népért teszi. Gondoskodik a munkahelyekről, a lakosság felé és nem a bankok felé történő pénzáramlásról és minden országból visszavonja a katonáit, ahol az USA illegális háborúkat folytatott. Hálás neki ezért a nép és meg is fogják választani - ha egyáltalán lesz választás... Trump jelöltje a legfelsőbb bíróság megüresedett posztjára egy hét gyermekes anya, Amy Coney Barrett aki hívő, a lakosság fegyverviselése mellett áll és az azonosneműek házassága terén is más véleményen van, mint a jelenlegi "divat".
Európában a Rockefeller (Bush, Clinton, Obama, Pelosi) ágenda bevezetése folyik: hatalmi pozíciókba homoszexuálisok kerüljenek, azok, akik a lakossági fegyvertartás ellen és azok, akik a terhesség legvégéig (Planned Parenthood, gyerekgyilkosság!) végrehajtható abortusz mellett vannak. Ezt az ágendát Merkel 100%-osan megvalósítja. A családok szétesnek, a gyerekek szexuálisan iránytvesztett nevelést kapnak és a politikusok gondoskodnak róla, hogy ez az ágenda megvalósuljon. A propagandát egyfolytában nyomatják.
Ezzel az ágendával gyakorlatilag megvalósul a fasizmus: klímahisztéria, korona, 5G, BLM, antifa, félelemkeltés... Ezek egyrészt pénzt vonnak el az emberektől, másrészt teljes zavart okoznak a fejekben. A legtöbb ember tűri ezeket és amíg az emberek tűrnek, az emberellenes rendszer fennmarad.  
Egy ilyen konzervatív új legfelső bírósági bírónő egész Amerikát megváltoztatja, mert tovább marad pozíciójában, mint az elnökök és a legfelsőbb döntési jog a kezében van. Amerika újra konzervatív ország lesz.
Ha Merkel hatalmon maradna, folytatódna Európában a megkezdett ágenda: a lakosság kifosztása, családok szétzüllesztése, gyerekek fejlődésének zavara és az emberek megosztása a pártok által.
Régóta tudjuk, hogy a demokraták minden eszközzel megakadályoznák, hogy Trump elnök maradjon. Ha elérnék, hogy  levélszavazat legyen, nagy esélyük nyílna a választás elcsalására. A legutóbbi levélszavazatnál egyéb trükkök mellett halottak is "leadták" a voksukat Hillary Clintonra.
Trump eddig csak a legfelső struktúrákat cserélte le, az adminisztráció, hivatalok, média, vagyis a vízfej még a régi. Pelosi és Clinton is kijelentette, hogy a novemberi választást minden eszközzel meg kell akadályozni.
Trump újraválasztásával fordul egyet a világ. A Nato fél ettől, Merkel, Macron félnek, a teljes adminisztráció fél, mert a hatalom 100%-ban Trump kezébe kerül, ami Európára is kihat. Ehhez azonban még Putinnal való megállapodása kell."

A fenti cikk a "Gondolatmühely" (Denkwerk) legujabb nemet nyelvü videojanak forditasa:


Hans Joachim Müller
17 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page