top of page
  • Szerző képeKairos

Trump háborúja az Uj Világrend ellen

Összefoglalo: Massziv csalasok az amerikai elnökvalasztason, V. resz


TRUMP BIZTOS A GYŐZELEMBEN, KITISZTÍTJA A PENTAGONT ÉS FELKÉSZÜL A MÉLY ÁLLAM ELLENI UTOLSÓ CSATÁRA


Tizenöt nap telt el a november 3-i választási éjszaka óta, és az Egyesült Államoknak még mindig nincs hivatalosan elnöke. A média a demokrata jelölt Joe Bidennek ítélte a győzelmet, amikor hivatalosan semmit sem nyert.




Például a CNN és az Associated Press átadta Joe Bidennek Pennsylvania meghatározó államát, annak ellenére, hogy ott és a többi kulcsfontosságú államban is bírósági fellebbezés van folyamatban, amely teljesen tagadhatja a demokratákhoz legközelebb álló média döntését Washington mély államáig.


Ebben az időszakban viszont megjelent az, amit Amerika és valószínűleg az egész világ történetében valaha látott legnagyobb választási csalógépként lehet leírni. A média szó szerint nagy erőfeszítéseket tesz arra hivatkozva, hogy nem történt szabálytalanság a választási folyamatban, amikor a csalás bizonyítéka egyszerűen túlzott.


Rudolph Giuliani, Trump egyik ügyvédje már nyilvánosan kijelentette, hogy a pennsylvaniai választási szavazáson legalább 650 000 szavazatot számoltak meg, amelyeket nem is vettek figyelembe.


Giuliani kijelentette, hogy az USPS, az amerikai postaszolgálat informátorai már jelentkeztek, megerősítve, hogy a postai alkalmazottak utasítást kaptak arra, hogy a határidő lejárta után érkező postaládák több dobozát visszadátumozzák.


A gyakorlatban akkor számolták azokat a szavazatokat, amelyek eredete kétséges, amikor a szavazóhelyiségek már zárva voltak.


A volt New York-i polgármester változatát teljesen megerősíti egy másik amerikai posta alkalmazott, Richard Hopkins, aki elmondta a Project Veritas amerikai oldalnak, hogy az USPS alkalmazottait arra utasították, hogy hamisítsák meg a dobozokon a dátumot, és így kötelezzék el magukat. Ez mind szövetségi bűncselekmény.


A bizonyítékok azonban nem csupán a tanúk nyilatkozatait érintik, még kevésbé Giuliani ügyvéd nyilatkozatait. A bizonyítékokat a választási adatok elemzése is tartalmazza, amelyeket gyakorlatilag egyetlen amerikai és olasz média sem mutat be a nemzetközi nyilvánosság előtt. A média küldetése valójában az igazság elrejtése és a választások hamis narratívájának támogatása folt nélkül.


A New York Times, a globalista áramkörhöz legközelebb álló egyik újság már kiadta ítéletét az ügyben. A New York-i napilap két napja címlapján nagy betűkkel dedikál egy címsort, amelyben a különféle államok választási tisztviselőinek véleményét közlik, amely megerősítené a legutóbbi választások abszolút "szabályszerűségét".


Nem számít, ha vannak olyan dokumentális bizonyítékok, amelyek nyilvánvalóan cáfolják ezeket az állításokat. A médiának mindenáron azt kell állítania, hogy Joe Biden az elnök annak ellenére, hogy a törvény és az amerikai alkotmány demokratikus jelöltje semmi.


A Dominion, a szavazatokat számláló szoftver Soroshoz és Clintonhoz kötődik Az az okirati bizonyíték, hogy a tárgyalóteremben minden ésszerű kétséget kizáróan bizonyítani lehet csalást, az az amerikai NOQReport webhely által közzétett számítógépes elemzésből származik.


Itt rejlik a csalás a legnagyobb mértékben. Ha megnézzük az elemzésben közölt adatokat, akkor egyértelmű, hogy a harminc különböző amerikai államban a választások számlálásáért felelős szoftver milliónyi szavazatot mozgatott meg Donald Trumptól Joe Bidenig. A szóban forgó szerver a Dominion Voting System, amelyen érdekes egy pillanatra szünetet tartani, hogy jobban megértsük, milyen érdekek fűződnek ehhez a céghez. A Dominion valójában a Smartmatic nevű leányvállalatot használja, amelynek elnöke Mark Malloch Brown.


Előfordul, hogy Malloch Brown az Open Society, a George Soros, a zsidó származású amerikai finanszírozó által alapított és finanszírozott társaság vezető tagja, aki Olaszországban már ismert a líra ellen 1992-ben gyakorolt hírhedt spekulatív támadásról, és világszerte legismertebb minden mozgalom és politikai szervezet könyörtelen támogatásáról, amelynek célja a határok nélküli globalizmus nyitott társadalmi elképzelésének előmozdítása. Dominion kapcsolata a globalizmus legismertebb képviselőivel nem korlátozódik erre a körülményre.


Nadeam Elshami, a Dominionnál dolgozó lobbista Nancy Pelosi, a képviselőház feltehetően távozó demokratikus elnökének kabinetfőnöke volt, aki már kijelentette, hogy a szavazatok számától függetlenül Joe Biden belép a Fehér Házba.


Érdekes kijelentés, különösen a történtek fényében, és amely megerősíti, hogy a Demokrata Párt és a mély állam apparátusa azt akarja, hogy az általuk kinevezett elnök január 20-án esküdjön meg, szükség esetén az amerikai törvények és az Alkotmány nyílt megsértésével is.


Ennek a társadalomnak a washingtoni hatalmi elemekkel való kapcsolata nem szűnt meg. Valójában Dominion a múltban megkapta a Clinton Alapítvány, a Clinton-alapítvány dicséretét, amelyet többek között olyan államok finanszíroztak, amelyek támogatják és támogatják az iszlám terrorizmust, mint például Szaúd-Arábia és Katar.


Ezért ez a cég felelős a történelem legnagyobb választási csalásáért. A fent említett elemzésben közzétett számok azt mutatják, hogy a szavazatok százezrei vándoroltak át Trumpból Bidenbe. A "hiba", a számítógépes kifejezés, amely a számítógépes rendszer meghibásodását írja le, áthelyezte a szavazatokat a hivatalban lévő elnökről a demokraták jelöltjére. Csak Pennsylvaniában például 200 000 szavazat varázslattal repült Trumptól - Bidenig. Ugyanaz a szerver 900 ezer szavazatot amelyek az elnöké voltak, ugyanabban az államban tüntetett el. Nem mentek át egyik oldalról a másikra.

A szoftver szó szerint törölte őket. Csak annak, ami Pennsylvania-ban történt, elegendőnek kell lennie annak megmutatásához, hogy mennyire kirívó volt az átverés. Trump itt a választások éjszakáján különösebb nehézség nélkül vezette a játékot. Az elnök 700 000 szavazat előtt volt, amikor az amerikai éjszaka és az olasz kora reggel szívében jelzés érkezett.


A számlálók abbahagyták a számlálást. Dominion szerverei működésbe léptek, és megtörtént a "csodagyerek". Biden egymillió szavazatot kapott légből, és a saját pártjához kötődő cég adta őket. Michiganben, a vitatott államok egyikében, a mozgó szavazatok száma mintegy 20 ezer, az elveszetteké pedig 21 ezer. Georgia-ban, egy másik kulcsállamban, amely még mindig egyensúlyban van, Trump 17 ezer szavazatát adta át Bidennek, és további 33 ezer szavazat tűnt el a levegőben. E "technikai hibák" mindegyike mindig és csak a demokrata jelöltnek kedvezett. Trump még egyszer sem találta úgy, hogy több szavazata lenne, mint kellene.


Ez az elem önmagában elegendő ahhoz, hogy kizárja a rendszer egyszerű meghibásodását.


Egyértelmű volt a gépek manipulálása, hogy Biden elnyerje azokat a szavazatokat, amelyeket a valódi szavazók nem adtak meg neki. Egy kis segítség érkezett azoktól a halottaktól is, akiket a választásokon újra életre hívtak, hogy segítsék a demokraták jelöltjét.


Trump, biztos a győzelemben, már elrendelte a Pentagon tisztogatását a puccs meghiúsítására.


Ennek a csalásnak a méretei tehát hatalmasak, és minél több nap telik el, annál inkább nő az az érzés, hogy Donald Trump képes lesz megnyerni a választásokat a bíróságon. Az elnöki adminisztráció emberei rendkívül magabiztosnak tűnnek abban, hogy nem hagyják el a Fehér Házat.


Mike Pompeo államtitkár arra a kérdésre, hogy miként lesz az átmenet erről az adminisztrációról a Bidenre, azt válaszolta, hogy az átmenet nem okoz nehézségeket , mert nem Biden-adminisztráció lesz, hanem újabb megbízás Trump számára. Maga az Egyesült Államok elnöke tweetjeiben bizonyítja, hogy minden állam, amelyet a média tévesen Bidenhez rendelt, végül hozzá kerül. A csalás terjedelme túl óriási, és még ha az illetékes államok szövetségi bíróságai is hibáztatják az elnököt, mindig ott van a Legfelsőbb Bíróság jogerős ítélete, amelyben egyértelmű konzervatív többség van.


Trump bízik abban, hogy végül győzni fog, és hogy a bíróság elé állított bizonyítékok végérvényesen feltárják a választási átverést.


Az első megerősítések a bíróságok ítéleteiből is származnak. Tegnap egy pennsylvaniai bíró ítéletet adott ki, amely előírja a későn érkező szavazatok kizárását. Ez egy olyan alapvető joggyakorlati precedenst hoz létre, amely pontosan megtiltja az illegális de facto szavazatok felvételét a számlálásba. Úgy tűnik, hogy a félelem, amit Trump okozhat, még a mainstream média körében is elterjed, amely továbbra is egyértelmű győztesként jeleníti meg Biden-et, de kezd kevésbé bizakodni abban, hogy ez a jelölt végül sikerül elérnie.


Úgy tűnt azonban, hogy a média rezsim már attól tartott, hogy Trump végül a bíróságon nyer.

A Rolling Stone magazin, amelynek olasz nyelvű változatában dicséret jelent meg a Sátán egyháza előtt, azt írta, hogy a legfelsőbb bíróságon keresztül az elnök végül "ellophatja" a szavazást.


A globalista gondolkodás fejjel lefelé fordított világzsargonjában ez egyszerűen azt jelenti, hogy a médiát uraló hatalom már attól félt, hogy a csalást bírósági úton bizonyítani lehet.


Ezért a mély állapot egyre nagyobb félelmet mutat. Ennek bizonyítéka különösen az Obama-kormányzás alatt Joseph Brennan , a CIA volt vezetője által adott legújabb interjúból származik.


Brennan már köztudottan egyike volt azoknak a férfiaknak, akik megengedték a Trump elleni illegális kémkedést és az elnök 2016-os első kampányának szabotálási kísérletét a CIA élén töltött ideje alatt.

Más szavakkal, Brennan az egyik kulcsember, aki részt vesz a hírhedt Spygate-ben.


Most a CIA volt főnöke visszatért szóhoz, hogy kifejezze minden aggodalmát azzal kapcsolatban, hogy Trump visszaminősítheti a Spygate-szel és az elmúlt évek egyéb botrányaival kapcsolatos összes dokumentumot, beleértve a Clinton-leveleket is.


Pusztító erejű szökőár lenne a mélyállammal szemben, és Brennan minden bizonnyal azt javasolta, hogy el kell távolítani az elnök azon szándékát, hogy feltárja az igazságot az amerikai közönség előtt a washingtoni legkiemelkedőbb hatalmi embereket érintő botrányokról. erőszakkal a Fehér Házból. Más szavakkal, Brennan javasolta a puccsot. Úgy tűnik, hogy ez a katonai, gazdasági és ipari érdekek mocsarának igazi szándéka, amely Washingtonban lakik, és amely mindig is hű szövetségese volt a világkormányra törekvő nagy globalista elitnek.


A választások előtt a rendszer már egyértelművé tette a Fehér Ház visszavételének tervét.

Ha Donald Trump nem hajlandó beismerni a kitalált csalást, hogy a győzelmet eljuttassa Joe Biden bábjelöltjéhez, akkor elindul az elnök elleni felforgató terv. Úgy tűnt azonban, hogy Trump már tökéletesen tisztában van a felette kialakított felforgató stratégiával.


2018-ban már aláírta az amerikai választási folyamatba történő külföldi beavatkozási kísérletek szankcionálására vonatkozó végrehajtási parancsot , amely ebből az alkalomból minden bizonnyal megtörtént, de biztosan nem a Kreml, mint amennyire a kommunista Kína és Merkel Németországa részéről, ha nem. A Dominion szervereit úgy tekintik, hogy azok német területen helyezkednek el.


Ez a végrehajtási parancs különös jelentőséget tulajdonít azoknak a külföldi állam- és kormányfőknek az elismerése fényében is, mint Angela Merkel, Macron és Conte, akik gratuláltak Bidennek annak ellenére, hogy a választások még mindig nincsenek hivatalosan kijelölve. Ha a Fehér Házban maradna, Trump súlyos gazdasági szankciókat önthetne azokra az országokra, amelyek valójában indokolatlanul avatkoztak be azzal, hogy elismerését adta egy olyan jelöltnek, aki még nem nyert semmit.


Az elnök is tisztában volt a tervezett postai szavazási csalással, és több hónappal ezelőtt egy tweetben szólította meg a riasztót arról, hogy a postai szavazatokat hogyan fenyegetik azzal a manipulációval, hogy manipulálják Biden szavazatait olyan emberektől, akik még nem. soha nem szavazott, vagy elhunyt.


Trump ezért megvárta az ellenség mozdulatait, és most arra reagál, hogy végleges ellentámadását indítsa e rendszer ellen, amely vissza akarja juttatni Amerikát a mély állam halálos tekercsébe.

Ez Amerika lelkéért zajló folyamatos harc, amely történelmének alapvető útkereszteződésében áll. Az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta irányító hatalmak már nem hajlandók tolerálni egy olyan elnököt, aki már nem felel meg a globalista menetrendnek.


A mély állam, az Új Világrend hatalmának fegyveres karja, vissza akarja állítani azt a rendet, amely lehetővé tette számára, hogy az Egyesült Államokat szuperhatalomként használja a globalista kialakítás védelmében.

Ez a felforgató polip készen áll arra, hogy megtegye azt, amit még 1963-ban tett, amikor nyilvánosan kivégezte Kennedy elnököt, aki bebizonyosodott, hogy akadályozza terveiket. Ugyanaz a hatalom, amely 2001. szeptember 11-én varázslattal kikapcsolta az Egyesült Államok összes légvédelmét, és hagyta, hogy néhány Boeing zavartalanul lezuhanjon az ikertornyokon. Ugyanaz a hatalom hazudott a világnak, amikor Szaddam Huszein tömegpusztító fegyvereiről beszélt Irak inváziójának igazolására, amely valójában soha nem is létezett.





Trump és az Új Világrend háborúja eldönti az emberiség sorsát


Az Új Világrend vissza akarja venni Amerikát, de ezúttal van egy elnök, aki úgy tűnik, kész reagálni a csapásra. Trump már valóságos takarítást hajtott végre a Pentagonban, miután elbocsátotta először a védelmi minisztert, Espert, majd lemondott James Anderson védelmi miniszterhelyettes, Joseph Kernan hírszerzési helyettes államtitkár és Jen Stewart, Esper kabinetfőnöke.


Esper az az ember, aki ellenezte a hadsereg használatát a Black Lives Matter - a kimondhatatlan Soros György által finanszírozott terrorista csoport - zavargásainak felszámolására.


Trump elutasítja a mély állam minden olyan emberét, akik jelen vannak a Pentagon kulcsszerepeiben, mert a következő hetekben szüksége lesz a legfelsőbb védelmi vezetők hűségére.


Az elnök már tudja, hogy törvényesen nyeri meg a választásokat a bíróságon, és az a rendszer, amely tegnapig tagadta a csalás létét, bátorsággal vádolja a főparancsnokot a választások ellopásával. Ekkor aktiválódnak az Antifa és a Black Lives Matter terrorista sejtjei, amelyek polgárháborús kísérletet fognak eredményezni az országban. Ezért kell Trumpnak irányítania a katonaságot, hogy a lehető leghamarabb elnyomja a zavargásokat.


Az Új Világrend megpróbálja megkísérelni utolsó és kétségbeesett visszahatását. A globalizmus elitje mindenre készen áll, mert a koronavírus-válságnak, amelyet maguk is kitaláltak, a Nagy Visszaállításhoz kell vezetni, ahhoz az operatív tervhez, amely ötletükben életet ad a globális totalitarizmus végleges megvalósulásának. Az idő azonban fogy, amit maguk a globalizmus szóvivői is megerősítenek, köztük Klaus Schwab, a davosi fórum képviselője.


A "lehetőségek ablaka" hamarosan bezárulhat, ha az Egyesült Államok nem kezdeményez zárolást és nem épít koncentrációs táborokat azok számára, akik nem vállalják, hogy alávetik magukat a Great Reset által előírt feltételeknek. A Great Reset-t kifejezetten arra tervezték, hogy a világot az Új Világrend felé terelje, de szükségünk van az USA-ra.

Amerika nélkül nincs mód egyetlen világkormány létrehozására. Ez tehát harc maga Amerika mint nemzet létezéséért, de egyben egy olyan csata is, amely visszahat az egész világra. A sötétség gyermekei szabadon vannak engedve, és készek az esetleges eltérésekre, csak annak érdekében.


Az elkövetkező hetek lesznek a legfontosabbak ebben a században és az elmúlt egy évben. Amerika és az egész világ egy olyan történelmi útkereszteződés előtt áll, amely eldönti, hogy az emberiséget arra ítélik-e, hogy jogok nélkül és lelki lelkiismeret nélkül állatként éljen, vagy továbbra is fennáll a lehetőség arra, hogy visszatérjen a fény útjára.


Még nincs minden elveszve. A csata egyáltalán nem veszett el. A sötétség és a globalizmus keresztényellenes uralkodási terve még mindig meghiúsítható.


Cesare Sacchetti

Forras: nemzeti hirhalo; föszerkesztöje Kovacs Janos, Manila-i lakos

82 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page