Kairos

2022. aug 9.5 perc

MAGNA BSP: IZRAEL KAPCSOLATA A 3/11-I TERRORIZMUSSAL FUKUSIMÁBAN

Fukushima 3/11 Truth a közelmúltban azt mondták a kritikusok, hogy „nincs bizonyíték Izrael kapcsolatára a Fukusimában történtekkel”, és „nehéz elhinni, hogy Izrael köze van ehhez”.

A kritikusok és mindenki számára, aki a dezinformáció és a hamis sugárzási táblázatok terjesztésével van elfoglalva , hadd foglaljunk össze néhány tényt.

Magna BSP ( Rotem Industrial Park DN Arava 86800 Israel, tel: +972-8-6552668, e-mail: magnabsp@magnabsp.com), egy izraeli biztonsági cég, amelyet 2001 januárjában alapítottak a Bloomberg szerint (bár a honlapjukat csak létrehozták 2007 - ben és Youtube-csatornájuk 2011. november 24-én) egy évvel a nukleáris támadások előtt felállították a fukusimai létesítmény biztonsági rendszerét. Ezt még a Haaretz izraeli hírlap is megerősítette 2011. március 18-án. A Jerusalem Post is részben leírta , miről szól a Magna BSP hivatalos fukusimai feladata.

Szintén Haaretz 2010. április 28-án : „ A Maayan Ventures azt mondja, hogy a Magna BSP állambeli Dimonában található technológiai inkubátorának egyik startupja megkapta az első atomreaktorok védelmére szolgáló radarrendszerre vonatkozó megrendelését Japánból. A megrendelés több százezer sékel értékű – mondja a Maayan Ventures anélkül, hogy konkrétabb lenne.”

A Maayan Ventures Ltd. (héberül: מעיין ונצ'רס בע”מ) technológiai inkubátorházak nyilvánosan forgalmazott lánca, amely Tel-Avivban, Omerben, Sde Bokerben, Dimona Israelben és Kínában működik.

Az izraeli Rotem Industries Ltd. tájékoztatása szerint „A Magna BSP Kft. Haim Szibony vállalkozó és a Dimona Technológiai Inkubátor társprojektje az Izraeli Ipari Minisztérium Tudományos Hivatalának és részben finanszírozásával. Kereskedelem (OCS). Az Aeronautics Defense Systems Ltd. és „angyal” befektetők fektettek be a cégbe.”

„A Magna egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó vállalat, amely egyedülálló passzív elektro-optikai radarrendszer fejlesztésével, gyártásával és marketingjével foglalkozik. A Magna termékei optimálisak számos polgári és katonai célpont peremvédelmi védelmére, például repülőterek és repülőterek, tengeri kikötők, határok, biztonságra érzékeny és magas kockázatú létesítmények, mint például bankok, javítóintézetek, erőművek, finomítók, petrolkémiai és egyéb létesítmények. iparágak, kormányzati ügynökségek épületei, katonai, haditengerészeti és légierő bázisai és még sok más."

„A Magna vezetői csapatát Haim Sibony (vezérigazgató), Joseph Ran (az igazgatóság elnöke), Levy Zruya (K+F-menedzser) és Hagai Ortner, az ATC Technológiai Inkubátor vezérigazgatója alkotja, akik mindannyian több éves tapasztalattal rendelkeznek felső vezetői pozíciókban . Haim Sybony és Levy Zruya mellett a K+F csoportban 6 mérnök és akadémikus, valamint 2 technikus dolgozik. A csapat minden tagja magas szakmai tudással és hatalmas tapasztalattal rendelkezik az összes releváns technológia és szoftver terén.”

„A Static-Staring System egységeit sikeresen tesztelte az IDF (zöld és légierő), az Israel Airports Authority (Ben-Gurion repülőtér), az Ashdod kikötő, valamint az Egyesült Államokban és Spanyolországban.

Magna BSP : „A technológia szabadalom védve van, és világszerte jól ismert olyan érzékeny területeken, mint a nukleáris tervek, repülőterek, határok stb., és más rendszerekkel is integrálható.”

Azt is dokumentálták, hogy a Magna BSP aktívan együttműködik az izraeli belbiztonsági szolgálattal .

„A Magna BSP-nek a katasztrófa ideje alatt kétirányú internetkapcsolata volt a fukusimai reaktorterm(ek)hez. [2011.] március 15-én (miután minden a magasba repült) egy [Jerusalem Post] cikkben meséltek a TEPCO-nak erről a kapcsolatról. Miért várta meg a Manga BSP, amíg minden az egekbe süllyed, hogy közölje a Tepcóval az adatkapcsolat létezését? … Nehéz elhinni, hogy a TEPCO-t nem érdekelte volna egy felrobbanás előtt álló reaktor. Lehetetlennek tűnik, hogy a TEPCO ne akarta volna megnézni a reaktort, és valószínűleg nem is kérdezte, mert a linket titokban tartották. Egyszerű tény, hogy az internetkapcsolat soha nem engedélyezett a reaktor belsejében. A kapcsolatot a Jerusalem Postban említették, MIUTÁN a pusztítás befejeződött.

… [Nem sokkal a Magna BSP megérkezése után] A Stuxnet megjelent Japánban (2010. június). Stuxnetkét módja van, véletlenszerű és adminisztratív. Felügyelhető a károk optimalizálására, valamint a beállítási információkat és az ipari rendszerinformációkat is továbbíthatja egy távoli számítógépre. Miután flash meghajtón keresztül telepítették a gazdagépre, a rendszer megsérti a szokásos biztonsági protokolljait, és kapcsolat fennállása esetén lehetővé válik az internetes adminisztráció. A manipuláció nem látható a vezérlőterem kijelzésein, mert a Stuxnet megtanulja, hogy néz ki a „normál”, és a hőmérsékletet, nyomást és egyéb értékeket a normál határokon belül tartja, így a kezelők nem veszik észre a titokban bekövetkező pusztítást. … A távfelügyeleti mód tetszőleges igény szerint állítható.

… A Magna BSP hozzáférhetett a létesítmény reaktoraihoz. Székhelyük Dimonában volt, amely egy nukleáris fegyvereket gyártó katonai bázis. A Stuxnet az ő udvarukban készült. Állításuk szerint katonai társaság. Rendkívül erős bizonyíték van arra, hogy a dimonai székhelyű Magna BSP nukleáris fegyvereket helyezett el a fukusimai felrobbant vagy eltűnt reaktorokban, valószínűleg az egyik hihetetlenül ÓRIÁSI sztereoszkópikus kamerájukba rejtve. Ezeket a kamerákat a katasztrófát megelőző évben biztonsági szerződés keretében a fukusimai 3. reaktor reaktor konténmentjébe telepítették. Ezek a kamerák [több mint 1000 fontot nyomtak] [és] méretükben és megjelenésükben megegyeznek egy pisztoly típusú nukleáris fegyverrel. Mivel a forrásvizes reaktorokban történt korábbi hidrogénrobbanások soha nem okoztak semmilyen kárt a berendezésekben vagy épületekben, még a teljes olvadás során sem, felveti a kérdést, hogy a 3-as reaktorban az ördögbe hogyan állított elő gombafelhőt. Three Mile Island a bizonyítékok gyűjteményében ül az ellen, amit Fukusimáról mondtak nekünk. A történelem számít.

Az egyik probléma a fősodratú médiában megjelent tudósításokkal az, hogy nem tudta átadni, milyen masszív és erős volt az elzárkózó szerkezet, amint az ezen a minősített fotón látható . Hidrogénrobbanás csak akkor fújná le a fémlemezt az acélvázas tetőről, ha ezt is megtenné, a Three Mile Islanden a hidrogéngyújtás egyáltalán nem csinált semmit. Csak megijesztette az alkalmazottakat. A másik dolog, amit a jelentés nem közölt, az a katasztrófa súlyossága. Hasonlítsa össze a konténment diagramot a 3-as reaktor maradványaival. Fájdalmasan nyilvánvaló, hogy sok tonna erősen radioaktív plutónium a konténment medencékben sehol, az egész padló, amelyen voltak, teljesen eltűnt. Egyre hazudunk.

… A Magna BSP a kameráik furcsa formáját, hatalmas súlyát és óriási arányait azért indokolta, mert sztereoszkópikusak voltak. A sztereoszkópikus kamera elfogadható lehet egy leszállópályán, ahol a kamerának mérföldeken túl is mélységérzékelésére van szüksége, de nem beltéren, ahol a gyújtótávolság kicsi. A mérföldekre kimenő mélységérzékelés két külön felszerelt, mindössze néhány fontot nyomó kamerával is megvalósítható; az óriási ezer font egy halott ajándék. Miért ez az óriási dolog, amikor kisebb atomfegyverek is lehetségesek? Az atomfegyverek mindig termelnek egy bizonyos mennyiségű hőt, és ha egy kis konstrukciót használnak, nyilvánvaló lenne, hogy a „kamera” meleg volt, még akkor is, ha kikapcsolták és a polcon ültek. Ez kérdéseket tenne fel, különösen egy atomerőműben. A hatalmas méret és súly segített elrejteni a bomlási hőt.”Jim Stone

Magna BSP 3D biztonsági "kamerának" álcázott atombomba :

Részlet a Magna BSP / Frost & Sullivan termékinnovációs díjból :

Természetesen a kérdés továbbra is fennáll, MIÉRT vesz részt Izrael a fukusimai támadásokban.

Ez egyelőre bármi lehet, attól kezdve, hogy Japán felajánlja Iránnak urándúsítását [ 1 , 2 ], egészen Japánig, aki Palesztina mellé áll [ 1 , 2 ], amit Japán láthatóan a fukusimai támadások után is folytat . Ez lehet az oka annak, hogy a Stuxnet vírus újra aktiválódott .

Izrael szerepvállalásának azonban köze lehet ahhoz is, hogy Japán korlátozza az izraeli vízumokat, hogy távol tartsa az izraeli maffiát ”. Vagy az összes említett opció együtt, egy magas szintű zsarolási művelettel együtt, amelyben a Japán elleni támadások figyelmeztetésül szolgálnak Japánnak és a világ többi részének, hogy folytassák a matkot.

Ha nem, akkor egy új földrengés indulhat el, elvégre Izraelnek már van tapasztalata mesterséges földrengések létrehozásában legalább 2009 óta .

Inkább higgye el, hogy az izraeli kormány és a Moszad képes ilyen háborús bűnök elkövetésére és ártatlan civilek elleni támadásokra, ujjlenyomatuk 9/11 [ 1 , 2 ] felett van!

    532
    2