top of page
  • Szerző képeKairos

Űrháború: már legalább egy évtizede elkezdődött

Frissítve: 2022. máj. 2.

A cikket összeállította Dr. Ing. Sebestyén István

Az űrháború másik nagyhatású fegyvere az "irányított energia", mellyel egy másik cikkben fogok foglalkozni. A klímaháború a geoengineering tudományág egyik az egész emberiségre veszélyes "vívmánya". Az emberiség túlságosan az ukrajnai háborúra koncentrál, miközben a legnagyobb titokban zajlik az űrháború is.

A gépészeti tudományban a legutolsó csavarokig mindent standardizáltak és egy gép sem tervezhető ezen standardok alkalmazása nélkül. A geoengineering, mint fiatal tudományág minden standard nélkül a Föld bolygó otthonunkkal kísérletezik és ehhez a pénzt pszichopata magánemberek adják az általuk elképzelt célok megváltoztatása érdekében.


 


Van a hadviselésnek több olyan TARTOMÁNYA is, amelyet egyik térfél sem kommentál, de az igazi fejlemények ott zajlanak. Ez azt jelenti, hogy a még újabb, és "érvényesebb" Világrend beállásának konkrét időpontja ott dől el.


EZ PEDIG AZ ŰR-LÉZERES HADVISELÉS:



Akár földi célpontok ellen, akár a lézer-csapást kivitelező műholdak ellen, illetve ezek egymás közt...., Ennek a logikáját ismerve valójában a katonai és világpolitikai kulcs-fejlemények kiszámíthatóságát tálalja.


Az az igazság, hogy Kína ebben a műfajban 2015 óta olyan nyomasztó túlerő-fölényben van, hogy ha a Fehér Ház és a Kreml összeállnának, akkor leverné mind a 2-t, mint vak a poharat. Kína azonban valahányszor dönteni kénytelen az orosz vagy amerikai szempont javára, mindannyiszor az oroszok javára dönt. Ezt a döntési kényszert ügyesen elkerüli, ha tudja..., ha tudja: ÉS Kína ebben a műfajban sem kezdő. De ha nem tudja elkerülni, akkor az orosz szempont javára dönt. Ez a konfliktus-kerülő doktrínája most egy újabb nagyon komoly fokozattal elmélyíti azt a mindkét konfliktáló fél által mélyen tartott titokzatosságot, amelyet feszegetek, amelyet most megteszek a KISZÁMÍTHATÓSÁG FORRÁSÁNAK.


Az a tartomány, pedig az, hogy a lényegi fejlemények ott zajlanak, de kifelé egyik fél sem kommentál semmit. Lássuk a lényeget:


NOS, amikor 7-8 éve Kína dél-keleti nehézvegyipari tartály- és tengeri kikötő-komplexuma "magától kigyulladt", (-értsd az amerikaiak lézerrel az űrből felgyújtották-) akkor Kína még Trump alatt USA-beli szárazföldi célpontokra csapott le. Hivatalosan senki "nem tudta", hogy ki csapott le kire, de a tüzek komolyak voltak USA-szerte. Valójában az egy mindkét részről nagyon fedett és nagyon alternatív, mégis nagyon konkrét kölcsönös hadviselés volt. A tengeri kikötői tartály-komplexumot nyilván nem a kínaiak gyújtották saját magukra...


A legfontosabb kínai kikötők


Amikor a 2016 karácsonyán az orosz katonazenekart szállító Tu-154-es Szocsiból felszállva 20 perc után belezuhant a Fekete Tengerbe, akkor ott egy rejtélyes francia hajó volt a közelben. Rövidesen egy francia atom-erőmű kültéri kamerája világosan rögzítette, hogy egy lézer-nyaláb felülről belesúvasztott a blokkba. Nem lényeges, hogy a válasz-csapást kínai vagy orosz műhold foganatosította-e.... Pont ettől ilyen titokzatos..., és:

ÉS ez az a KONKRÉT TARTOMÁNY, az a logikai rés, és kommunikációs csönd, ahonnan "kisvártatva" beáll az Új Világrend.


Tienjin kikötő, mely Beijing (Peking) kikötője és Kína legnagyobb kikötője is egyben, még ég és füstöl



Szulejmáni Iráni tábornok 2020 január elejei meggyilkolása után volt egy miniatűr világháború Irakban, amit az amerikaiak olyan disznó módon bebuktak, hogy nem maradt nekik olyan utólagos paraméter, amit ki tudtak volna értékelni. Azóta csak blöffölnek. Mondani se kelljen, hogy azt az odasúvvasztást a barna erdei maci és a panda maci együtt csinálták "gebinben".... Irán csak a nevét adta hozzá.


Mindkét, sőt az összes térfél csak "dolgozott", de nem kommunikált semmit. Na ez az a tartomány....:


Tienjin kikötő elpusztításáról egy kis részlet

A kikötő 107km2-en fekszik, 21,5km hosszú és 2010-ben 413millió Cargo-t raktak át.



NA EZ AZ A TARTOMÁNY, A SZEMPONTOK ÁTFEDÉSEINEK KÖLCSÖNÖSEN ÉS ÁTFOGÓAN HALLGATAG TARTOMÁNYA, AHOL AZ ISTEN IS BE FOG AVATKOZNI. A Moszkva cirkáló lézeres elveszejtésére az egyértelmű jel, hogy maradt a Pentagonnak egy dugi lézer-csapást foganatosító műholdja, amit Kína nem tűr meg, és akkor még nem érintettük a keletkező orosz adósságok válasz-esedékességét.


Nyugat-amerikai erdőtüzek


A felsorolásból ne maradjon ki a Beirúti Kikötőben, egy kis félszigeten elhelyezkedő nagy méretű raktár felgyújtása sem, ahol az orosz cég tárolta a felfedezett nagy kőolaj és földgáz lelőhelyeket. A Földkozi tengeri kitermelésére odaszállított nagy mennyiségű felszerelést is ebben a raktárban halmozták fel. A raktárban többszázezer tonna műtrágya is volt. A robbanás majdnem teljesen elvitte a félszigetet. A keletkezett kár milliárdokra rúg. Izrael tartott ígényt a kitermelésre, de Libanon az oroszokat választotta. Francia érdekeltség is volt a projektben az oroszok mellett.


Képek és videók, meg kiegészítések: EMK


Elon Maszk rengeteg nagyon "kereskedelmi", nagyon "civil" műholdat feljuttatott. Amelyekről persze nem lehet pontosan tudni, hogy katonai célú-e, vagy tényleg civil, de azok rövidesen kárba vesznek...

Ebből az egy Moszkva elnevezésű cirkáló elvesztéséből tudhatjuk, hogy ott van a logikai rés és hallgatagsági tartomány, ahol az emberek felesleges megijesztése nélkül tud "foganatosítani" egy kis "ezt-meg-azt"..., továbbá "amazt".

Putyin és Sojgu becsalogatták a képletekbe a NATO-t a lepukkant ukrán pukkancsok mellé. Úgyhogy rövidesen megszólal a "Balalajka"...., kánonban az égi hangszerekkel.......


Másnaptól szokatlan politikai konzekvenciák fogják felütni a fejüket. Durranásokat nem fogunk hallani.

Talán a zene is megszólal az Égből....




És erre már nem kell sokat várni!!!



A videó rengeteg képet tartalmaz, melyek bizonyítékok arra, hogy a tűzeseteket csakis lézer fegyverekkel okozhatták.

( módosítva 2022 május 2.-án)


Szabó Tamás József

tartalékos főhadnagy, harci-helikopter-karbantartó mérnök

154 megtekintés5 hozzászólás
bottom of page