top of page
  • Szerző képeKairos

1. Ki a magyar?

Ki a magyar?


Mindannyian tudjuk: a FIDESz alkotmányoz!

Ezen rövid tanulmány célja támogatni ezt a folyamatot és a közérdeklõdést felkelteni, vitát indítani ebben a témában. Mai napig sincs meghatározva

egyértelmûen, hogy ki a magyar. Ilyen blõd meghatározás, hogy „Az a magyar, aki annak mondja magát!“ köznevetségre késztet.A régimódi meghatározások

elavultak. Svájcban is foglalkoztatja az értelmiségi réteget az, hogy ki a svájci.


Ugyanis itt kb. 40% már külföldi vagy új svájci. Egyelõre a régimódiak kerültek fölénybe az SVP (Schweizerische Volkspartei-Svájci Néppárt) vezetésével.

De ezek dezintegrálják a társadalmat, ugyanis régebb az újsvájciakat közel engedték az állami állásokhoz, de most rúgják ki õket munkahelyükrõl és nemcsak az állami állásokból, hanem mindenhonnan. Pedig az SVP fõguruja szintén egy bevándorló német evangélikus lelkész unokája, Blocher Christof. S ha már ez így van, akkor rögtön feltevõdik a kérdés, hogy ki is az echte (igazi, valódi; náci Németországban használt kifejezés) svájci. Hány generációig kell visszamenni és svájci gyökereket kimutatni, ahhoz, hogy echte svájcinak számíts.


Ez pedig a náci idõkre emlékeztet.


Pedig, a svájci törvények szerint, statisztikailag nem volna szabad nyilvántartani azt, hogy ki honnan származik, ha egyszer már svájci polgár.

Így aztán az értelmiség itt is másmilyen módon próbálja meghatározni, a svájci tudatot.

Európa vajúdik ebben az ügyben. A német meghatározás is elavult, mert benne van a vér szó.

Ez pedig lehetõvé teszi, hogy vérvonalakat kövessenek és erre külön intézményeket alapítsanak. Már 1985-ben voltak az osztrák menekült táborban olyan erdélyi magyarok, akiknek volt elég pénzük hozza, vagy kimagasló sportolókként valamelyik német klubnak, hogy egy-egy megszakadt német vérvonalra 20’000.- márka fejében, ráálljanak.

Ez persze illegálisan történt, kapcsolat rendszeren keresztül.

A zsidók meg, ebben a tekintetben, egyenesen förtelmes dolgokat mûvelnek Izraelben. Például megtámadták a vérközpontot Telavivban és kiöntötték a sok vért a csatornába. Egy olyan országban, amely folyamatosan háborúban áll és a sok sebesült katona miatt is rengeteg vérre van szükség.

Vagy pár éve megtámadták az egyik lombikbébi központot és ellopták a nyilvántartást és összetörték a petesejt bankot. Ugyanis külföldrõl importált petesejteket tartottak itt. Márpedig a zsidó meghatározás ragaszkodik a zsidó anyához.


Így egy nemzsidó anyától levett petesejtbe hiába oltanak be zsidó spermát, a gyerek már nem számít zsidónak. Az Európai Egyesült Államok létrejötte egy szükségszerû globalizációs folyamat része.

Ezt a folyamatot nagyban akadályozza a tagállamokban meglévõ különbözõ válfajú nacionalizmusok, a sovinizmus, rasszizmus. Ezek féken tartása Európai Uniós feladat! Ebben a harcban a nemzettudat meghatározása alapkõnek számító probléma.


Zürich, 2010 November 16.

Dr. Sebestyén István

folyt.köv.

25 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page