top of page
  • Szerző képeKairos

Titkosszolgálati taktika: Célszemélyek elleni rágalmak terjesztése!

Kiss László írja:

"Tegnap írtam Svájcban - élő Dr. Ing. Sebestyén Teleki István oldala: http://www.erdelyimagyarok.com/profile/SebestyenTelekiIstvan

érdemes ismételnem ide:

Siralmas Nak látszik:: 4 embernek tetszett - 5 ember hozzászólt.... olyan hevesen támadták, hogy a többi igaz embernek elvették a kedvét... attól, hogy leírja véleményét... VAJON MIÉRT? "


Válaszom:

A román hírszerzés miután újjá alakult Szekuritátéból SRI-vé ott folytatta, ahol a Szeku abbahagyta. A román állam által diktált vélemény terror ellen, ha valaki szót emelt, akkor az a közellenség-listára került.


1992-ben napvilágot látott Heineken multimilliárdos Sőrkirály által pénzelt bizottság munkája, mely az Egyesült Európai Államok létrehozásának feltételrendszerével foglalkozott. Ez többek között azt jelenttette, Kelergi-Coudenhove zsidó-imádó elméleteihez képest, hogy Európa nagy nemzetállamait felosztotta a történelmi részeikre. Ebben Románia 3 részre lett osztva: Oláhország, Moldova és Erdély, mint különálló független országok szerepeltek a térképeken. Lengyelországot 5 részre, míg Ukrajnát 7 részre, de Franciaország, Németország, Olaszország, stb. mind részeikre lettek osztva. Nos, ezt agyonhallgatják a mai napitg. Én meg világgá kürtöltem, ami Erdélyben magyar körökben, transzilvanista román körökben nagy visszahangra talált. Ez viszont rémisztően bosszantotta a SRI-t. 1994 decemberében az osztrák titkosszolgálatokat felügyelő miniszter sajtótájékoztatón megfenyegette a román államot, hogy a diplomáciai kapcsolatokat megszakítják velük, mivel a SRI nem lett újjászervezve és mint a Szeku halállistákat állított fel a kellemetlen ellenségek likvidálására. Ezen a listán 8 személy volt, mint neorevizionisták, köztük Barki Eva, Sebestyen Istvan, Tokes Laszlo, Katona Adam, Maracz Laszlo, Csapó József szenátor, Kincses Előd.


Ezután a SRI meghunyászkodott, de maradt neki a világszerte használt módszer a célszemélyek hiteltelenítése.


2012-ben megérdeklődtem a falumban, gyulakután, Kelementelkén, Havadtőn, stb. a földgázkútak technikai paramétereit. Eezeknek alapján kitettem a facebook oldalamra a számításokat, hogy a román állam 100 év alatt a Székelyföldből a legszegényebb romániai területeket csinált, miközben ellopott 200milliárd eurós nyereséget a földgáz után. Kitettem a keleti és a déli Kárpátokon áthaladó tranzit-gázcsövek pontos vonalát és a Kárpátok gerincén a csövekre rajzoltam egy-egy piros csapot azzal a felhívással, hogy ezeket el kell zárni addig, amíg a román állam nem kezd fizetni a Székelyföldről ellopott gázért.

Kitettem miképp nézett ki Groznij, Csecsenfölt fővárosa a háború előtt, és miként néz ki most: Világváros lett Grozníjból, mert mertek az oroszoknak szólni, hogy ez így nem megy tovább.


Nos, Romániában a SRI az egyik legaljasabb és legnagyobb szervezet, amely besúgók és minden profilú űgynökök tömegét használja a hiteltelenítés céljára. Ugyhogy az emberek azt se tudják merre kapják a fejüket annyi rágalom hallatán, amit a SRI a célszemélyek ellen terjeszt.


Kérdésem: Miért nincs a magyaroknak, a zsidók mintájára, egy Anti-Defamation League, magyarul Rágalmazás Ellenes Szövetségük (Légiójuk, Lígájuk)??? A magyar állam sem tesz a megtámadott személyek védelmében semmit. Inkább a magyar állam is agyonhallgatja őket és kellemetlen személyekként tekint rájuk.


"A rágalmazás hatékony eszköz az uralkodó erők bűneivel szembeszegülők kiiktatására." -írja Evelyn Hecht-Galinski.


kép: "A cionizmus gyermekeknek és más élőlényeknek nem egészséges"; Tüntetésen készült és a zsidó Rágalmazásellenes Liga által borzalmasnak ítélt antiszemita szöveg. A német bal-autonómok a Rágalmazásellenes Liga utasítására ellentüntetést szerveztek.


A Rágalmazásellenes Liga székhelye New Yorkban van, de amerika szerte 25 irodájuk van és 2019-ben 90millió dollárból "gazdálkodtak".


"Moshe Zuckermann látja az alattomos mechanizmust: a cionizmusnak szüksége van az antiszemitizmusra az önigazoláshoz. Ebből következik a logika: ha nincs jelen, akkor mesterségesen kell táplálni. Ebből azt a következtetést vonnánk le: a cionizmusnak szüksége volt a Harmadik Birodalom antiszemitizmusára is - hogy véghezvigye projektjét, amely szerint annyi, magát zsidóként meghatározó embert kell Palesztinába hozni, hogy az ottani őslakosságot el lehessen szorítani."


"Az Izraelben született, Londonban élő Gilad Atzmont a cionizmussal és általában a zsidó ideológiával kapcsolatos kritikus gondolatai miatt kútmérgezőnek titulálják - még a magukat anticionistának nevező körökben is -, humanista, antirasszista munkásságát pedig Hitler "Mein Kampf"-jához tolták."


Lehetne folytatni ezeket a furcsa kollektív tudatot és írányított háttérmunkát sejtető idézeteket, melyek arra mutatnak, hogy a zsidó Anti-Rágalmazái Líga inkább Gój-Rágalmazási Líga a valóságban, vagy elgójosodott zsidók elleni rágalmazási líga. Szélesspektrumú a tevékenységük!

Egy szóval Titkosszolgálati Intézmény!


Összefoglalva:

Légy felkészülve arra, hogyha szólsz a hatalom ellen, akkor le leszel szarva egész életedben!

Ez is hozzátartozik a hatalom anatómiájához: mértéktelen mennyiségű szarral gazdálkodik!


Dr. Ing. Sebestyén István

2022 08. 30, Zürich

60 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page