top of page
  • Szerző képeKairos

1. Tünődés az árulók aszexuális szaporodásáról és a nemzet fogyatkozásáról

Az árulók (mutánsok) aszexuális szaporodásáról, a permutáns (mutánsok mutánsai) családok képződéséről és ezek kombinációjáról meg bevetéséröl. Egyszóval egy atipikus matematikai elemzés az árulóinkról.-

Bevezető

Miközben mutánsokról és permutáns családokról, csoportokról írunk csakis az árulóinkra gondolunk, róluk morfondírozunk, ő róluk tűnődünk:

1. Hányan lehetnek,

2. miképp szaporodnak,

3. mely belső szerveinket támadják meg?

4. S nem utolsó sorban van-e genetikailag meghatározott programjuk, ami miatt ők

5. önkénytelenül mutálnak és

6. permutánsok halmazát hozzák létre?


A mérsékeltek, (töketlenek, heréltek) közül kerülnek ki az árulók. Az ultramérsékeltek közül a hazaárulók.

A székely árulók és hazaárulók is a mérsékeltek és az ultramérsékeltek közül kerülnek ki.

Habár töketlenek, mégis képesek a szaporodásra, akárcsak a malária szúnyog által a vérbe fecskendezett paraziták, melyek a májban –e fontos méregtelenítő szervben- gyűlnek össze és ott aszexuális szaporodásra képesek, periódusonként váltólázat és hideglelést okozva. Úgy négyévenként (célzás a választásokra). S amitől bennünket, a megtámadott szervezetet kiráz a hideg, az az autonómiázás üressé vált fogalmának csinnadrattája.

Vessünk egy pillantást a töketlen, heréltek aszexuális szaporodására.


A gyávaság és ezen keresztül az árulók szaporodása egy geometriai sor viselkedésének felel meg a legjobban.


Mivel az árulás jövedelmező és semmilyen veszéllyel nem jár, az aszexuális szaporodásuk szorzóval történik.

Nevezzük a szorzóját, a hálózatba beszervezett besúgók számát, qu-nak (q). Mivel nem ismerjük, hogy a töketlen árulóink hányan vannak, így nevezzük a létszámukat „n”-nek. Mindegyik kezdeti áruló alakít egy áruló, besúgó hálózatot maga körül, ahogy tette ezt Orbán Viktor is zsenge legény korában.

Egy ügyes töketlen, vagyis herélt áruló, a sorból az „an”-edik, a következő hálózattal rendelkezik:

Feltételezzük, szomorú tapasztalataink alapján, hogy egy régi tartótiszt nemcsak egy beszervezett árulót tart a hálózatában, vagyis

q>>1.

Vegyünk egy egyszerű példát, melyben kezdetben van 1 tartótiszt és ennek 7 tapasztalt ügynöke, akik beszerveznek egyenként 10-10 töketlen besúgó-árulót: ekkor már 70-en vannak. Aztán ezek mindegyike beszervez még 10-10 töketlen áruló tökfejt: így már 700-an vannak. És ezek is beszerveznek 10-10 töketlen-tökfej árulót, s így már 7’000-en vannak. És így tovább.

A sor vége, ha meg nem szakítjuk, a végtelenségig megy (a1=7, q=10) 7, 70, 700, 7000, …

Határértékét „végtelen összegnek” nevezik és a következőképpen jelölik:


Az „i” tart a végtelen felé, vagyis, ha i ezt az értéket eléri, akkor a világegyetemben is minden intelligens lény árulóvá válik és a véges létszámú népek, és nemzetek megszűnnek létezni.

A székely-magyar hazafiak feladata tehát, hogy az „i” értékét nullán tartsák.

Ez úgy értendő, hogy az „a1”-es tartótiszt megjelenik, de senkit sem tud beszervezni. Erdély bármely régiójában akárhány tartótiszt jelenik meg, az nem tud egy töketlen mérsékeltet sem találni, vagyis egy árulót sem beszervezni. Ez lenne az ideális környezet!


Még egy kis magyarázat:

A tartó tisztek alatt értjük a profi szekus (általánosan titkosszolgálati tiszteket; ma hírszerző tiszt a nevük) tiszteket. Ezek szervezik az első hálózatot.

Aztán az első hálózatokba beszervezettek saját hálózatokat szerveznek.

És aztán ezek is nagyon ügyesek lévén újra saját hálózatokat szerveznek.


Átláthatatlan mennyiségben szőtték át ezek a szocializmusnak, jelenleg képviseleti demokráciának álcázott diktatúrákat. Emiatt nem tudunk megszabadulni tőlük és a posztkommunista társadalom miattuk él tovább álcázott formában még USA-ben is.

Pl. Orbán Viktort (OV) beszervezte egy profi tartótiszt (értsd hálózatot fenntartó tiszt) a magyar hadsereg hírszerzésétől.

OV saját hálózatot szervezett. Ebben volt benne Kövér László és más jelenlegi és volt FIDESz-vezérek!

És sokan mások a holdudvarukból.

Ez köztudott. Tán X-Y-Z? is benne volt az OV hálózatban… Fel kellene tárni végre a közelmúltat!!!


A mi esetünkben érdekes lenne megfigyelni, hogy a Király Károly könyve szerint (Nyílt kártyákkal) nyilvánvalóan szekus tiszt és örökös román miniszter Borbély László kiket szervezett be. A saját vejét vélhetöen beszervezte, mert a környezetvédelmi miniszteri széket neki passzolta át. Csak úgy, egyszerüen, mint egyik «jó román» a másiknak. A képviseleti demokráciában ez így dukál!!!

De jobb, ha megmaradunk a sejtetések szintjén, mert konkrét (értsd bizonyítható) információink nincsenek, vagy alig vannak!!!


A fent leírtak: az ideális konstrukció. Ettöl a valóságban mindig van eltérés.

Pl. nem válik mindenki árulóvá, hogyha a hétköznapi egyszerü "helytálló" polgárt nem nevezzük kollaboránsnak!

De még ekkor is gyakorlatilag az árulók száma nem emelkedhet a végtelenségig, hisz pl. a székelyek és a magyarok összlétszáma véges.

De elméletileg a lehetőség adott, hogy mindenki kollaboráns legyen, mindenki becsületes emberből ügyeskedővé, vagy Isten-ments, ügyessé váljon.

-folyt.köv.-


Dr. Ing. Sebestyén István

25 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page