top of page
  • Szerző képeKairos

2. A prediktív kormányzás buktatói



Az viszont félelmetes, hogy Budapestet a Moslék teljesen ellepte. Előbb-utóbb eltervezhetik Moslékék, hogy népszavazással külön ország legyenek, mint pl. Vatikán Olaszoszágban. Az ilyen országokat Enklávéknak nevezik és több is van a földkerekségen, mint pl. Lesotho, San Marino, stb.

Mit lehet ez ellen tenni?

Miképp lehet ezt az ordító lehetőséget megakadályozni?


Egyelőre ezen rémálom megvalósításának akadálya, hogy Magyarország területi összetartozásáról, részek leválásáról, nem lehet népszavazást tartani.

No, de az Ukrán Alkotmány sem engedte ezt, mégis a Krím népszavazással levált és Oroszország fennhatósága alá került.


Tehát szükség van egy külső hatalomra, mely megszállja Budapestet (az Inkal nagyszámú hadserege, melyet a MOSZAD működtet már benn van, mint Trójai faló) és kikényszeríti a népszavazást az EU, USA, NATO és Orbán helytartó felügyelete alatt.


Ez a megfigyelés lenne a prediktív kormányzás szükségességére egy példa. Amennyiben ezt én észrevettem, akkor a kormányzásra specializált MI sokkal korábban, sok évvel ezelőtt észrevette volna és intézkedéseket foganosított volna, hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe.


Példa: Ceausescu fő gondja hatalomra kerülése után az volt, hogy homogenizálja Romániát. Túl sok volt neki a többmilliós nemzetiségek, magyarok, németek, zsidók, cigányok, stb. Ezért első elképzelésében (gondolatban) megszüntette a Magyar Autonóm Tartományt (MAT).


Ezen elképzelést a következő lépésekkel ültette valóságba és valósította meg:


Első hullámban kirúgta azokat a pártaktivistákat és vezető párt funkcionáriusokat, akik a MAT-ot megteremtették és ellenállásukkal fenntartották, és ha kellett Moszkvát hívták segítségül.


Másodiklépésben mindenhatóvá teszi a Szekut.

A különböző káderek ellenőrzését kivette a pártaktivisták kezéből és átadta ezt a feladatot a Szekunak. A Szekunak adott 1-2 évet, hogy ezen a területen elvégezzék a tisztogatást.


Harmadik lépésben megyésítésbe kezdett, vagyis a régi nagy tartományokat felbontota kis megyékre. Ennek a hátsó szándéka nem egyéb volt, mint a MAT felosztása 3 megyére és ezek elrománosítása.

1965-ben került hatalomra és 1968-ba megszüntette a MAT-ot. . . . . .

Ezeket és hasonló sok metódust be lehet táplálni a MI szoftverjébe és az MI lebonyolítja ezeket a titkos kormányzási metódusokat a legszűkebb időkeretek között, amennyiben az adminisztráció irodamunkásai követik, botlásmentesen és késlekedés nélkül, az utasításait.


Bizonyos szempontok alapján a MI gyorsabban és előrelátóbban végezné el a kormányzási feladatokat, különösen azokat, melyek a nemzetközi jogokba ütköznek.


Dr. Ing. Sebestyén T. István

2022 Szelek Hava 5. napján, Zürichben


Ajánlott:

Az Egyesült Államokban a prediktív rendfenntartás gyakorlatát több állam – például Kalifornia, Washington, Dél-Karolina, Alabama, Arizona, Tennessee, New York és Illinois – rendőri osztályai alkalmazzák. https://en.wikipedia.org/wiki/Predictive_policing


27 megtekintés4 hozzászólás
bottom of page