top of page
  • Szerző képeKairos

6 fele módon próbálnak becsapni minket, hogy beoltassuk magunkat

2021 március 10


Az egyre kétségbeesettebb fortélyok mind alkalmazásban vannak, és ha nem figyelünk, akkor csak sikerülhet nekik eladni nekünk a hatalmas vakcina készletet.

Itt van az 6 fő módszer, amellyel az állam megpróbálja kikényszeríteni az Ön beleegyezését.

1. Megvesztegetés

Azt állítják, hogy az oltás az egyetlen módja annak, hogy az élet „visszatérjen a normális kerékvágásba”. Nem akarsz újra kocsmába menni? Vagy az edzőterembe? Vagy látni a nagyit? Vagy megölelni az embereket? Csak vedd be az oltást. Vedd be az oltást, és mindez a bezárás (lockdown) és a társadalmi távolságtartás, gazdasági összeomlás és a növekvő szegénység, mindez a múlté lesz. Ez egy általános refrén, amely inkább ütközik az „új normálissal”, amelyről már több mint egy éve hallunk es az Emigrans Magyar Kormany (EMK) oldalon közöltük is. Valójában úgy tűnik, hogy a „vissza a normálishoz” lehet egy minősítő csillag. Például Andrew Cuomo, New York kormányzója azt mondta, hogy a védőoltások segítenek az államnak „visszatérni a normális helyzetbe *”. … Ahol a „normál” magában foglalja az „Excelsior Pass” -t. Nem kell elmagyaráznom a technika összetettségét. Ez egyszerű kényszer.

-" Tedd, ahogy mondjuk, és kapsz egy csemegét."

Fontos megjegyezni: A „visszatérés a normális élethez” hazugság. Amíg az emberek megismétlik a mantrát a soundbites-ben és a közösségi média bejegyzéseiben, a „szakértők” egyértelműbbek - sokan azt mondták, hogy SOHA nem térünk vissza a normális kerékvágásba , mások szerint pedig Covid-ellenes intézkedéseket kell fenntartanunk legalább 2022- ig . Magáról a „vakcináról” nem is állítják, hogy korlátozná a terjedést, még az oltottaknak is utasítást adnak a korlátozások betartására.

2. Hírességek ajánlása

Az egyik legrégebbi és legszélesebb körben használt marketing trükk. Részben azért, mert működik, de főleg azért, mert olcsó és egyszerű: Egyszerűen keressen egy csomó marketing eszközt, és helyezze őket munkába. Az NHS (Nemzeti Egészségügyi Biztosítás) nem szégyellte ezt a megközelítést, és azt állította, hogy „értelmes hírességek” bevonását tervezik, akiket „ismernek és szeretnek” a vakcina-ellenes érzelmek leküzdésére, mint pl.: Például Patrick Stewart: Vagy Elton John és Michael Caine: Vagy őfelsége II. Erzsébet: -angol nyelvű videók, melyeket nem mellékelünk-. Fontos megjegyezni: A hírességeknek - különösen a színészeknek és a tévés személyiségeknek - egyszerűen fizetnek azért, hogy ismételjék a sorokat. Még akkor is, ha szándékaik helyesek, nincs ok feltételezni, hogy bármelyikük megértse, miről beszél. És ezeknek az embereknek egyikének sincs vesztenivalója, ha Önnek vagy egy szeretett személyének kárt okozna egy teszteletlen oltás. *

3. Kikényszerített „hiány”

Hetek óta látjuk a vakcinák „fogyó készletének” címsorait . Azt, hogy az emberek Európában mennyire kétségbeesnek az adagokért, vagy egyes államok prioritást élveznek másokkal szemben. Csak folytatódik és folytatódik és folytatódik ez az állami szélhámosság. Mindenki, aki valaha bent volt egy boltban, ismeri ezt a trükköt. „Amíg a készlet tart”, „korlátozott időre szóló ajánlat”, vagy ezer más változatok célja, hogy megteremtse a gondolatot, hogy ha nem szerez X terméket most , akkor kihagyja a lehetőséget. Ennek a hamis exkluzivitás a következménye, ahogyan a hitelkártya-társaságok abszolút mindenkinek elmondják, hogy „jogosultak az exkluzív bevezető árfolyamunkra”. Azzal az elképzeléssel, hogy az oltás nehezen elérhető, azt a gondolatot is létrehozzák, hogy bárki, akinek kezébe kerül egy adag, szerencsés, vagy valahogy valamilyen különleges klub tényleges tagja.

Fontos megjegyezni: Ez totális hülyeség. Nem veszélyeztetik őket az oltások „kifogyása”. És még ha lenne is ilyen, a "hiány" marketing fogás, nem érv. *

4. Hamis „népszerűség”

Nem lehet lebecsülni a kortársak nyomásanak erejét. A marketing egyik legrégebbi trükkje a népszerűség ápolása azon az elképzelésen keresztül, hogy a népszerűség már létezik. Ezért vásárolnak az emberek lájkokat és megtekintéseket a youtube-on, és a koncerteken ülőhelyet. Ezért jelentették Matt Hancockot, hogy ezt mondta (klick rá!):

Igaz ez?

Forrást nem idéznek a 94%-os beoltottságra, ezért nehéz megmondani, hogy igaz-e. Ilyen módon ki lehetne egészíteni sok statisztikát. Még ha ez a szám technikailag valós is, valószínűleg csak néhány közvélemény-kutatás alapján. És, mint az Igen miniszter (YES) tanította, a közvélemény-kutatások teljesen értelmetlenek. Idézem (elég ironikus módon) Peter Hitchens-t:

"A közvélemény-kutatások a közvélemény befolyásolására szolgálnak, nem pedig annak mérésére. ”

Az Egyesült Királyság jelentése szerint a lakosság 1/3-a már kapott legalább egy adag vakcinát, amely szám nagyon magasnak tűnik (ez kb. Napi 250 000 oltással egyenlő, mivel az első lövés december 8-án kezdődött), ez azt a korai jelentést követi, hogy az oltóanyagfelvétel „jobb volt a vártnál”. Még ha ez is a helyzet - és az elmúlt év bebizonyította, hogy soha nincs oka bízni a kormányzati adatokban - úgy tűnik, hogy Hancock „94% -a” valószínűtlen, hogy bármilyen hatással lenne a valóságra, tekintettel az alacsony felhasználási jelentések számára - különösen a szegényebb régiókban, etnikai kisebbségek és az NHS biztosítottjai között .

Fontos megjegyezni: A közvélemény-kutatás nem a valóság mércéje, a népszerűség nem a minőség mércéje, és a WHO es a Kormány, mint szervezet érdeke, hogy minden másként gondolkodó ember úgy érezze, hogy ők vannak kisebbségben. *

5. „Az ellenállás hasztalan”

Ez egy érdekes dolog. A közelmúltban sok szó esett az oltáslevélről, és talán valósággá válnak, de a közbeszéd túlnyomó többsége azt az elképzelést terjeszti, hogy „elkerülhetetlen”. Most az elkerülhetetlenség gondolata hatékony eszköz. Biztosíthatja, hogy előkészítse a talajt egy politikai szerephez, de biztosan felhasználhatja arra is, hogy ellenzékében vereség érzetett keltsen, és így erőszak nélkül megszerezze beleegyezésüket. Láthatja, hogy ez a defetista nyelvet figyelembe vette néhány eddig meggyőződéses Covid-szkeptikus. Peter Hitchens nemrég jelentette be, hogy beoltják, állítása szerint vereséget szenvedtek a Covid-szkeptikusok, és az oltóanyag-útlevelek elkerülhetetlenek : "Erősen érzem, hogy bármilyen utazás, és rengeteg más dolog lehetetlen lesz, ha nem rendelkezem a szükséges oltóanyag-tanúsítvánnyal." Ma Lord Sumption lényegében ugyanarra a válaszra jutott, nagyon hasonló módon. Desmond Swayne képviselő, a Lockdown másik régi szkeptikusa is kapitulált ma es beoltatásra biztatott. "Most oltassa be magát, mert valószínűleg végül úgyis meg kell majd kapnia" ez az üzenet, és nem nehéz belátni a hasznosságát. Végül ki fogják adni az oltási útleveleket? Talán. Talán ezek a trükkök kudarcot vallanak, de ugyanolyan lehetségesnek tűnik, hogy - legalábbis egyelőre - az emberek fölött állnak, hogy ösztönözzék a defetizmust bennünk, akik ellenállunk, és ezáltal növeljük az oltások felvételét.

Fontos megjegyezni: az oltási útlevelek csak akkor válnak „elkerülhetetlenné”, ha az emberek túlnyomó többsége megkapja az oltást. Ha elég sok ember nem hajlandó részt venni a programban, akkor ez a sok kormányzati szélhámosság soha nem fog működni. * Tehát az oltás eladásához használt összes tág marketing kategória meg van bontva. De mi a végső cél? Őszintén szólva, pozitívat nem mondanék. Mert ami mindezen stratégiákban közös, az az egyre hisztérikusabb kétségbeesés. Ha a vakcina felvétele valóban 94% lenne, akkor nem lenne szükség annyi oltás eladásra. Ha valóban elfogynának az oltások, a lapok nem hirdetnék, hanem azt mondanák az embereknek, hogy ne essenek pánikba. Nyilvánosan megfordítottak számos figyelemre méltó blokkolásgátló hangot ehhez a kampányhoz. Ezeket a legfontosabb kártyákat egyszerre játszották. Ez kétségbeesett lépés. Röviden: jó ok van azt gondolni, hogy az „új normálissal” szembeni ellenállás sokkal szélesebb körű, mint amire a szervezet valaha számított.


6. Kormányfők es államfők, parlamenti elnökök nyilvánosan oltakoznak


Ez a lehető legocsmányabb trükk: példát mutatnak az alattvalóiknak, miként is kell példásan elsőként beadatni magadnak a vakcinát. Azt persze nem tudjuk, hogy mit adtak be nekik: Lehet csak egyszerű fiziológiás oldatot, vagy vitamint.


Izrael kormányfője, Netanjahu is példásan elsők között beoltatta magát.


De nemcsak Netanjahu kapott példamutatóan a tv-kamerák előtt oltást, hanem Orbán Viktor is: hazánk legszeretettebb fia.


Kínai vakcinát adatott be magának a kormányzati hírek szerint. Jelenleg Jeruzsálemben tartózkodik. Izrael senkit sem enged be, ha nincs meg az oltás igazolása. Természetesen csak azt a vakcinát fogadja el Izrael, amit Izrael letesztelt es elfogadott. Ez pedig semmiképp se kínai vakcina. Daniel Peter zsidó ügyvéd, aki alijázása előtt leöntötte a Kossuth szobrot vörös festékkel, felháborodottan levelet irt erről az Orbán csalásról:

„akkor ugyanis nem léphetne be Izraelbe, mivel itt csak a Pfizer és a Moderna vakcinával történt oltásokat fogadják el a hatóságok!”


Az USA új alelnöknője Kamala Harris is beoltatta magát a kamerák előtt. De valaki kiszivárogtatta a teljes felvételt. Nézzétek meg es hüledezzetek a nyilvánvaló csalástól.





130 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page