top of page
  • Szerző képeKairos

A 3-tenger-kezdeményezésben 12+1 ország szerepelt. A +1 Ukrajna!

Az alább következő szöveghez a megjegyzésem, hogy az ukrán semlegesség, mint oprció sosem került szóba, mivel a zsidóság kazár része, az ortodox zsidókkal egytemben Ukrajnából Nagy-Izraelt szeretne csinálni. Ez kiderült a minap Zelenszkij beszédéből is, amit külön cikkben ki is tettem, mivel ez volt az az eset, mikor kibújt a szög a zsákból. Szóval, rövidre fogva, nemcsak Izrael 8 milliós lakossága költözne át Európa ezen szegletébe, vagyis a 12+1 országba, hanem a világon szétszórt zsidóság is i9deköltözik majd. Budapest lenne a központ, ezért is nevezik már évtízedek óta gúnyosan Judapestnek, de a 12+1 ország lenne együttesen az Erec-Izrael. Tehát szó sincs arról, hogy Ukrajnát eleresszék!!!

EMK

 

Az oroszok elfogták Coultier amerikai altábornagyot és az AZOV vezető nácikat, akik kimenekítésüket várták Mariupolból. De a tenger felől közeledő 2 helikoptert az oroszok lelőtték.



Az alábbi szöveget emailben kaptam FA-tól. Állítólag Írta: Fekete Kíra


"Na,ha Putyin bukik,USA teljhatalmra tesz szert beépített emberei segítségével,és ráteszi a kezét az orosz ásványi kincsekre. Eddig ok? Na,elképzelve ezt a világot,mi fog történni hamarosan? Ha megfigyeljük a mostani viselkedési mintákat a nemzetek vezetői részéről (is),akkor a hétköznapi konzervatív szemléletű és érzelmű emberek csabdába kerülnek,pontosabban támadás alá. Ideológiai támadás alá. Ma egyetlen egy nyugati vezető sem meri megpendíteni azt,hogy talán Ukrajna semlegessége opció lehetett volna,és nem kellett volna erőltetni a csatlakozást,ily módon közvetve én/mi is felelősséget érzünk. Nem! Nem ez történik! Mi várható? Ami mindig megtörténik. Az ellenpólus hiányában diktatúra. Szellemi. Főleg. Gondolom. Olyan,amelyet eddig vívtunk,de ez csak a kezdet. Szivárványos kezdet."


"Ehhez még hozzátenném: Kelet-Ukrajnában Európa legnagyobb még feltárás előtti szénhidrogén készletei vannak. Ezekre több amerikai előre kalkuláló között bidé fia, Hunter Biden is komoly koncessziókat szerzett. Ezen területek feletti uralom biztosította volna azt, hogy az oroszokat elég gyorsan ki lehessen ütni az Európa felé irányuló gázszállítási bizniszből A bidé családnak is óriási üzlet ez a háború. Hogy véres? Kit érdekel. Rá kell kenni az oroszokra"

"A gyilkos magyar ellenzék, au EU-s gyilkos náci bandájukkal.

A gyilkosok mindig a gyilkosok mellett állnak. Gyalázat, hogy az EU asszisztál, sőt segíti az ukrán nép lemészárlását!!!!!!!!!!!!"

66 megtekintés10 hozzászólás
bottom of page