top of page
  • Szerző képeKairos

A Chábád szekta bibliája a Tánja, a második Mein Kampf

A chabadnikok (vagy lubavitcherek) célja, hogy összhangba hozzák a világ eseményeit a Messiás második eljövetelét övező bibliai „végidők” jövendölésekkel.

E zsidó szekta meggyőződése szerint előfeltétele egy világméretű gyülekezés, amelyből a megfelelő, tiszta és egyértelműen zsidó embereket megmentik, míg a többiek elpusztulunk. Új zsidó világrend alakul ki a káoszból - amelyet az ultraortodox zsidótörvények irányítanak.

A chabadok nagyon befolyásosak a világ összes nagyobb kormányában, de leginkább Izraelben, Amerikában és állítólag Oroszországban is.

A Jerusalem Post 2001. október 19-én foglalta össze a Chabad Lubavitchet: „hatalmas erő, 2600 intézménnyel szerte a világon. Ez egy hatalmas globális pénzügyi forrásokkal rendelkező szervezet. . . Hatásukat nem lehet túlértékelni. Al Gore volt alelnök Chabad.



Kep: A Tanja fedölapja, melyben a zsido messias a nemzsidokat "hanyadeknak es mocsoknak" tartja.


A szekta guruja a késői (1994) Rebbe Schneerson volt, akit Messiásként tiszteltek. Állítólag akkor támad fel a halálból, amikor az izraeliek beteljesítették a Biblia apokaliptikus próféciáit (Ezékiel 38-39, Joel, Jeremiás 25. például), és Ben Dávidként messiási világot hoznak létre.

 

Rabbi (Schneerson) „A zsidó hurrikán” (2007) című könyvében egyértelmű: „A Shneur Zalman által kifejlesztett Chabad Canon szerint Isten egyedül a zsidók számára teremtette meg a világot; A zsidóknak isteni lelkük van, a gojoknak (nem zsidóknak) a legalacsonyabb rendű - állati lélek. A zsidók az egyetlenek, akiknek tulajdoníthatjuk az ember fogalmát. A világ többi nemzete ehhez képest piszkos és mocskos. "

 

A harkovi zsidó közösség feje és állítólag a chabadi szekta meggyőződéses „ellensége”, Edouard Hodo szerint Chabad azt kéri, hogy az emberi népességet 600 millió nem zsidóra csökkentsék.

A Chabad fő könyve a „Tania”, amely a „Sion bölcseinek jegyzőkönyvei” alapján készült. Eduard Hodos Taniát a második „Mein Kampf” -nak nevezi.

- A legtöbb zsidó nem szereti beismerni, de a mi Istenünk Lucifer - ezért nem hazudtam -, és mi vagyunk az ő választott népe. Lucifer nagyon él ”.

A chábádi központ New Yorkban található. Chabad egyik kulcsfigurája Al Gore volt alelnök. A Chabad fő könyve a „Tania”, amely „A cion bölcseinek protokolljai” alapján készült, és Eduard Hodos a második „Mein Kampf” -nak nevezi.


Ben Dávid nem Isten Fia, Jézus Krisztus. Ben David tehetséges politikus, tábornok és a "Sátán zsinagógájának" vezetője (Jelenések 2: 9)


A következö linken daniai Orvosok közöltek leleplezö cikkeket az Uj Vilagrendröl (NWO). Az oldalt töröltek.

Forrás és teljes cikk: http://new.euro-med.dk/20140725-pharisaische-lubawitscher-chabad-judische-herrscher-der-herrscher-was-haben-sie-im-sinn.php

2017. december 18




Kep: Netanjahu a Chabad szekta nagy tamogatoja. A mentora utan ezt teszi Orban Viktor is.



A tegnap közölt cikk forras oldalara a szerkesztök nem tudnak tovabbi cikkeket feltenni. A Chabad szekta Erinthetetlen!!! Kiket neveznek Indiaban Erinthetetleneknek? A legmocskosabb emberi reteget!


"1978-ban, Jimmy Carter elnöksége alatt elérték, hogy az akkor még életben lévő Menachem Schneerson születésnapja legyen hivatalosan az oktatás napja az USA-ban. E szimbolikus gesztusnak a jelentőségét akkor érthetjük meg igazán, ha tudjuk, hogy a nap alkalmából minden amerikai elnök minden évben ki szokott adni egy közleményt, amiben általában megemlékeznek a rebbéről is. Az pedig külön sikere volt a chábádnak, hogy a héber naptár szerinti dátum az ünnepnap, vagyis nem fix napon van, és ezzel az amerikai államigazgatástól rugalmasságot követel az ünneplése."


A cikket összeallitotta Kairos.

15 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page