top of page
  • Szerző képeKairos

A covid-pandémia során eddig megismert tények összegzése


Dr. Uhrik Tibor <uhrik.tibor@hyppokrates.hu>


Itt összegezem 14 pontban a covid-pandémia során eddig megismert tényeket.

Összegzés :

1.) Mesterséges labor vírussal és "csinált" globális pandémiával álltunk/állunk szemben. Ez bio-fegyverrel megtervezett genocídium..(*)

2.) Covid 19 okozta éves mortalitás ugyanakkor nem haladta/nem haladja meg a XX. századi pandémiák halálozási számait

3.) Globális média + nemzetközi szervezetek + nemzeti kormányok mind-mind "egy és azonos forgatókönyvből" dolgoztak/dolgoznak..

4.) E járványügyi vészhelyzet mesterségesen "túldimenzionált", alaptalan pánikkeltés állt/áll mögötte. Ez (is) bűncselekmény..

5.) A rémhírterjesztés intézményesítve lett : mind a globális mainstream média, mind pedig a lokális kormányzati kommunikációban "vakcinálási marketing" céljából, annak szerves részeként

6.) WHO által globálisan "kikényszerített" lokális covid terápiás protokoll teljesen hibás ..és minden tudományos alapot nélkülöz..Ebből származott a legtöbb halál.

7.) Globális média hamis, ál-tudományos dogmákat sulykolt/sulykol, amiket a vakcinagyártó Big Pharma lefizetett, prostituált ügynökei terjesztenek világszerte és itthon is.

8.) Globális cenzúra dübörög: elhallgattatják az igazi tudományt képviselőket és helyette áltudományos, féligazságokkal eltorzított hamis virológiai, epidemiológiai + vakcinációs narratívát engednek csak át..

9.) Járványügyi vészhelyzet címén bevezetett globális és lokális gazdasági + társadalmi "lock down" + személyi izoláció stb.. is teljesen megalapozatlan. Több volt itt is a veszteség, mint a haszon..

10.) E járvány megfékezése címén engedélyezett kísérleti mRNS oltásoknem védenek meg semmitől, sőt nagy arányban : súlyos rövid-közép és hosszútávú egészségkárosodást, sőt halált okoznak az oltottaknál.

11.) E globális oltási kampányok nem vezettek/nem vezetnek semmilyen eredményre. Nem ettől "csitult le" a mostani második járványhullám. Ezt is elhallgatták.

12.) Minden pandémia -néhány hónap alatt- ui. endemiává szelídül. Ezt a vírusok "elgyengülése" okozza, amit az immunrendszeren való sorozatos átpasszálódásuk során szenvednek el. Ez is tudományos törvény.

Ezt is elhallgatták.

13.) .. sőt, a forszírozott globális vakcinálások hatására, újabb meg újabb -rezisztens- variánsok jöttek/jönnek létre, amik "kibújnak e vakcina-kerítésen", azaz megkerülik a vakcinákkal oltottak serológiai antitest-védelmét

hiszen náluk -a vad vírus megismerésének hiányában- a hosszú távú T-cell immunitásuk, kereszt-immunitásuk, immun-memóriájuk nem épült fel..

14.) Ez előrevetíti újabb.. és még pusztítóbb járványhullámok megjelenését 2021. ősszén, főleg a covid-oltottak körében, jelentősen megnövekvő halálozási számmal is főleg az ő körükben.

-----------------------------------------------------

Megj : (*)

Kiderült, hogy kik finanszírozták a coronavirus kutatásokat Wuhanban:


Kiegeszitesek



. . . a "mesterségesen túldimenzionált" kifejezésben a hamis PCR tesztelést és a statisztikai adat hamisításokat is beleértettem. A "személyi izoláció"-ba a 1,5 m-es távolságtartást, az emberi kapcsolatok szétzilálását és a maszkolást is beleértettem..A járulékos veszteségek ügyét a : globális és lokális gazdasági + társadalmi "lock down" + személyi izoláció formájában próbáltam tömören körülírni..és az is lényeges elem, hogy több volt itt is a veszteség, mint a haszon.. ..mert az állam a hasznokat elemte ki : nem terjed annyira a járvány.. miközben skkal több veszteséget szenvedett el mind az egyén, mind a társadalom és a gazdaság...Az immun legyengülés a maszkolás, izoláció és a felesleges , sőt káros oltások miatt alakul ki. Ez vetíti előre a következő, még pusztítóbb őszi járványhullámot.


misscolombo írta:

Ami lemaradt... a maszk miatti felulfertozes, a hamis PCR teszt altali turbozasa a szamoknak, az oltasok miatti elhalalozasok. Leguti virusokra semmilyen invaziv oltas nem hatasos. mRNS- genterapia, vector alapu oltasnak is sulyos mellekhatasai vannak és a 'hagyomanyos' oltasnak is. Es a jarulekos vesztesegek - elmaradt kezelesek, bezartsag, psziches hatas, elszegenyedes, munkahelyek elvesztese, immun gyengules. 2021 Napisten hava 7.
56 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page