top of page
  • Szerző képeKairos

A Covid vakcina 20 egészség károsító mechanizmusa

A Covid vakcina 20 egészség károsító mechanizmusa (MOI= Mechanisms of Injuries)

Hogyan betegíthetnek meg a COVID-19 injekciók; akár meg is ölhetnek téged.

Dr. Sherri Tenpenny

Cleveland, Ohio

C 2021


Definíciók:

J&J - Johnson and Johnson - adenovírust és transzgént használ a tüske fehérje létrehozásához.

AZ - AstraZeneca - adenovírust és transzgént használ a tüske fehérjék létrehozásához; nagy a vérrögképződés kockázata.

Pfizer és Moderna - mRNS-t használnak a spike fehérje létrehozásához.

Tüske protein - a SARS-CoV2 vírus felszínén lévő antigén, amely a sejtek felszínén lévő ACE2 receptorokhoz kötődve bejut a szervekbe, hogy megkezdje a szaporodást.

Anti-S antitest - az immunrendszer B-sejtjei által a tüske fehérjével való érintkezés után létrehozott antitest; az antitestnek a vírus felszínén lévő tüske fehérjéhez kell kötődnie, hogy megakadályozza a sejtekbe való bejutást. Nem ismert azonban, hogy ez valóban megtörténik-e.


MOI #1 - Az injekciók anafilaxiás sokkhoz, azaz életveszélyes allergiás reakcióhoz es emiatt halálhoz vezethetnek. A COVID injekciók esetében az allergiás reakciót feltehetően a polietilénglikol [PEG] korábbi expozíciója és a vele szembeni érzékenyítés okozza.


MOI #2 - Az M2-nek nevezett gyulladásgátló makrofágokat gátolják az anti-tüske-antitestek [anti-S-Ab].


MOI #3 - Minden COVID-felvétel egy tüske fehérje létrehozásához vezet a transzlációnak nevezett folyamat révén. A tüske fehérje legalább NÉGY útvonalon keresztül károsíthatja a szervezetet:

1. A spike fehérje úgy viselkedik, mint egy hapten, egy kis molekula, amely a szervek felszínéhez kötődik és, autoimmun válaszreakcióhoz vezet.

2. A tüske fehérje közvetlenül károsíthatja a szerveket azáltal, hogy elősegíti a szív- és érrendszeri szövődményeket, károsítja a tüdő ereit, és áttöri a vér-agy gátat (BBB), amely fontos az agy védelme szempontjából.

3. A tüske fehérje képes beépülni az emberi DNS-be egy transzfekciónak nevezett folyamat révén.

4. A tüske fehérje pusztító hatású anti-tüske-antitestek, [anti-S-Ab] felszabadulását idézi elő, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk.


MOI #4 - A tüske fehérje változásokat idézhet elő az érfalakban, ami tüdőartériás magas vérnyomáshoz (PAH) vezet, amely még a legjobb jelenlegi hagyományos és alternatív gyógymódok mellett is halálos kimenetelű lehet, a kezelések ellenére is.


MOI #5 - Férfiaknál a tüske fehérje a spermiumok ACE2 receptorához kapcsolódhat. A meddőség kockázatát jelzik, de ez még nem bizonyított.


MOI #6 - A tüske fehérjék gyulladást és a vér-agy gát (BBB) megzavarását okozzák, ami neuropathológiához és agyi degenerációhoz vezet.


MOI #7 - Neurológiai degeneráció: a tüske fehérjék károsíthatják a FUS gént és mutálhatják a TDP-43 fehérjét, ami amyotrófiás laterális szklerózishoz (ALS) vezet.


MOI #8 - Neurológiai degeneráció: a TDP-43 fehérje mutációja és megváltozott működése is frontotemporális lebeny degenerációhoz (FTLD) vezethet, amely a krónikus, degeneratív agykárosodások egy csoportja.

(fordítási változat: krónikus, degeneratív neurológiai betegségek csoportja.)


MOI #9 - A FUS gén mutációja szintén rákhoz vezethet..


MOI #10 - A Johnson & Johnson és az AstraZeneca injekcióban egyaránt használt adenovírusok rákos megbetegedések kockázatát hordozzák magukban.


MOI #11 - A anti-tüske-antitestek [anti-S-Ab] jelentős károkat okozhatnak, különösen a tüdőben.Az antitestek 28 különböző emberi szövettípussal is keresztreagálhatnak, ami a többrendszerre (multi-system) kiterjedő autoimmun betegségeknek és a többszervi elégtelenségeknek a mechanizmusát alapozza meg.


MOI #12 - A korábbi koronavírus kitettség és az úgynevezett "eredeti antigénbűn" fogalma megakadályozza a SARS-CoV2 elleni valódi védelmet, ha valaki korábban megbetegedett egy koronavírus-fertőzésben.


MOI #13 - A COVID megbetegedés és a COVID-dal kapcsolatos halálozás kockázata megnő azoknál a személyeknél, akiket korábban influenza elleni vakcinával oltottak be.


MOI #14 - A COVID-fertőzésből, vagy COVID-oltásból származó nagyobb (erősen emelkedett) SARS-CoV-2 antitestválasz elhúzódó és sokkal súlyosabb betegséget eredményez.


MOI #15 - A COVID-oltás megnagyobbodott nyirokcsomókhoz vezethet, amelyeknek hosszú távú következményei lehetnek.


MOI #16 - A COVID-oltások széles körű alkalmazása nem-semlegesítő antitesteket eredményez, különösen azoknál az embereknél, akik már átestek COVID-fertőzésen. Ez virulens mutáns vírusok kialakulásához vezethet.


MOI #17 - Az antitest-függő felerősödés (ADE) egy olyan jelenség, amely akkor jelentkezik, amikor egy személy a védőoltás után ki van téve egy keringő koronavírusnak. Az anti-S-Ab fokozza a SARS-CoV-2 vírus bejutását a sejtekbe (általában makrofágokba), és felgyorsítja a szaporodását, ami súlyosabb betegséget okoz, mint amit akkor tapasztaltak volna, ha nem kaptak volna védőoltást.


MOI #18 - A Johnson/Johnson és az AstraZeneca injekciók olyan transzgént bocsátanak ki, amely potenciálisan halálos mellékhatásokhoz vezethet, a nyers genetikai anyag befecskendezéséből DNS-ellenes antitesteket indukálhat és beépülhet az emberi DNS-be.


MOI #19 - MMind a Johnson/Johnson, mind az AstraZeneca injekciók egy darabka kettős láncú DNS-t (dsDNS) [transzgén] hordoznak, amelyet egy adenovírus külső "héjába" csomagolnak. Minden egyes injekcióval 50 milliárd részecske kerül befecskendezésre. dsDNS-antitestek az autoimmun betegségek hosszú listájának diagnózisai.


MOI #20: Az AstraZeneca injekcióról ismert, hogy potenciálisan halálos vérrögökkel hozható összefüggésbe, amely a vakcina által kiváltott protrombotikus immuntrombocitopénia (VIPIT) nevű állapot. (Vaccine-induced Prothrombotic Immune Thrombocytopenia (VIPIT))


"Egy új RNS-technológiát alkalmazó vakcina jóváhagyása széles körű tesztelés nélkül rendkívül veszélyes. A vakcina biofegyver lehet, és még az eredeti fertőzésnél is veszélyesebb."

REF: Classen JB. COVID-19 RNS-alapú vakcinák és a prionbetegség kockázata. Microbiol Infect Dis. 2021; 5(1): 1-3.



Fordítás: Dr. Ing. Sebestyén István, 2021 május 10-11., Zürich

Megj.: Habár mondatonként végigmentem a nyers fordításon és a kifejezéseket is egyenként ellenőriztem, amennyire laikusként ezt ellenőrizni tudtam, mégis egy szakértő genetikus, vagy járványtani szakorvos tudná nemcsak a helyes fordítást, hanem az állítások helyességét is javítani, felülbírálni, ill. visszaigazolni. Ezért ezt a fordítást az angol eredetivel együtt javasolom használni.


Az eredeti angol szöveg a következő oldalon!


 


20 Mechanisms of Injuries (MOI)

How COVID-19 Injections Can Make You Sick; Even Kill You

By Dr. Sherri Tenpenny

Cleveland, Ohio

C 2021


Definitions:

J&J – Johnson and Johnson – uses adenovirus and transgene to create the spike protein

AZ – AstraZeneca – uses adenovirus and transgene to create spike proteins; high risk of blood clots

Pfizer and Moderna – use mRNA to create the spike protein

Spike protein – antigen on surface of the SARS-CoV2 virus that binds to the ACE2 receptors on the surface of cells to enter into organs to start replication.

Anti-S-Antibody – the antibody generated by your immune system B-cells after being exposed to the Spike protein; the antibody is supposed to bind to the spike protein on the surface of the virus to block entrance into the cells. However it is not known if this actually occurs.


MOI #1 – Injections can lead to death through anaphylactic shock, a life-threatening allergic reaction. With COVID shots, the allergic reaction is suspected to be caused by previous exposure to and sensitization to polyethylene glycol [PEG].

MOI #2 – Anti-Inflammatory macrophages, called M2, are inhibited by anti-spike-antibodies [anti-S-Ab].

MOI #3 – All COVID shots lead to the creation of a spike protein through a process called translation. The spike protein can damage the body by at least FOUR pathways:

1. The spike protein behaves as a hapten, a small molecule that binds to the surface of organs, leading to an autoimmune response.

2. The spike protein can damage organs directly by promoting cardiovascular complications, damaging blood vessels in the lungs, and breaking through the blood brain barrier (BBB), important for protecting the brain.

3. The spike protein can incorporate into human DNA through a process called transfection.

4. The spike protein evokes the release of destructive anti-spike-antibodies, [anti-S-Ab] discussed below.

MOI #4 – Spike protein can trigger changes in blood vessel walls, leading to pulmonary artery hypertension (PAH), which is fatal even under the best current conventional and alternative treatments.

MOI #5 – In men, the spike protein can bind to the ACE2 receptor on sperm. Risk of infertility is indicated but not yet proven.

MOI #6 – Spike proteins cause inflammation and disruption of the blood brain barrier (BBB), leading to neuropathology and brain degeneration.

MOI #7 – Neurological degeneration: spike proteins can damage the FUS gene and mutate the TDP-43 protein, leading to Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS).

MOI #8 – Neurological degeneration: mutation and altered function of the TDP-43 protein can also lead to frontotemporal lobe degeneration (FTLD), a cluster of chronic, degenerative neurological diseases.MOI #9 – Mutation of the FUS gene can also lead to cancer.

MOI #10 – Adenoviruses used in both the Johnson & Johnson shot and the AstraZeneca shots pose a risk of cancer.

MOI #11 – Anti-spike-antibodies [anti-S-Ab] can cause significant damage, specifically to the lungs. The antibodies can also cross-react with 28 different human tissue types, establishing a mechanism for multi-system autoimmune disorders and multiorgan failure.

MOI #12 – Previous coronavirus exposure and the concept called ‘original antigenic sin’ stops true protection against the SARS-CoV2 if previously ill with a coronavirus infection.

MOI #13 – There is an increased risk of COVID illness and COVID-related death in persons who has been previously vaccinated with an influenza vaccine.

MOI #14 – The larger (highly elevated) SARS-CoV-2 antibody response from a COVID infection or from a COVID shot, results in prolonged and more severe illness.

MOI #15 – COVID shots can lead to enlarged lymph nodes that may have long term ramifications.

MOI #16 – Widespread use of COVID shots results in non-neutralizing antibodies, especially in people who have already had a COVID infection. This may be leading to virulent mutant viruses.

MOI #17 – Antibody Dependent Enhancement (ADE) is a phenomenon occurs when a person is exposed to a circulating coronavirus after being vaccinated. The anti-S-Ab enhances the entry of the SARS-CoV-2 virus into the cell (usually macrophages) and accelerates its replication, causing more severe illness than they would have experienced if they had not been vaccinated.

MOI #18 – Johnson/Johnson and AstraZeneca shots release a transgene that can lead to potentially deadly side effects from injecting raw genetic material that can induce anti-DNA antibodies and can integrate into human DNA.

MOI #19 – Both Johnson/Johnson and AstraZeneca shots carry a snip of double stranded DNA. (dsDNA) [transgene] wrapped in an adenovirus outer “shell.” 50-billion particles are injected with each injection. dsDNA-antibodies are diagnostic of a long list of autoimmune disorders.

MOI #20: The AstraZeneca shot has been known to be associated with potentially deadly blood clots, a condition named Vaccine-Induced Prothrombotic Immune Thrombocytopenia (VIPIT).

++++++++++++++++++

“Approving a vaccine, utilizing novel RNA technology without extensive testing is extremely dangerous. The vaccine could be a bioweapon and even more dangerous than the original infection.”

REF: Classen JB. COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease. Microbiol Infect Dis. 2021; 5(1):

752 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page