top of page
  • Szerző képeKairos

A fehér civilizáció halálmenete.

A fehér civilizáció halálmenete.

-Emlékezzünk Szeszák Gyulára, éles látásmódjára, precíz bonckésére!-


.....

"Magyarországon se szeri se száma az impotens szélsőjobboldali - radikális szervezeteknek. Ezek az erőszak monopóliumát bitorló államra az égvilágon semmiféle veszélyt nem jelentenek. "Törvényes" bejegyzésük lemondás mindenfajta erőszakról.

Igérvény arra, hogy semmi olyat nem tesznek, amit írásban, élőszóban, zenében, jelképekben és tetkókban hirdetnek. A csoport tehát nem csapat, hanem színtársulat.

Az állam belelát a veséjükbe, minden porcikájukba. Bebélelik őket téglákkal, bekamerázzák, bepoloskázzák, stb. Így életük nyitott könyv a hatalom előtt.


Ambícióikat kielégítik a dagadó mukszlik, a tetoválások, a romantikus öltözetek, a kvázi náci jelvények és a menetelés Martens bakancsokban; már ahol, amikor és ahogy az állam megengedi nekik.



A lakosságot, különösen a vidéki lakosságot, terrorizáló sanyargató cigány bűnözők sorsa a korrupt rendőrök kezében van, akik viszont a bűnözők zsebében vannak. Kapcsolatukat a Györgyi/Polt szellemű ügyészség "felügyeli", azaz biztosítja. [Együttélés a növekvő bűnözéssel.]


Nem áll szándékomban a "romagyilkosságok" helyeslése. Tény azonban, ha egy egy fekete terepjáró felbukkant valahol a határban, romáéknál önkéntes kijárási tilalom lépett életbe még évek múltán is.

Sokszor emlegettem már, hogy egy valódi ellenállási szervezetet csupa ismeretlen tettesből és a mögöttes logisztikai struktúrából áll. Lényege a titkosság [konspiráció], a beolvadás a társadalmi közegbe.


Magyar környezetben magyar szereplőkkel ilyen szervezet manapság nem jöhetne létre. Egyrészt a zagyva - kusza [konfuzus] magyar gondolkodás miatt, amit a zsidók teljes joggal neveznek a gójok állati gondolkodásának; másrészt a gyávaság miatt. Itt nem olyanokról van szó, akiket Petőfi sehonnai bitang embereknek nevez, akik ha kell halni nem mernek. A ma magyarja nemhogy az önfeláldozástól, de a legcseké lyebb kockázatvállalástól is írtózik.

A legnagyobb probléma azonban az, hogy a magyar csak a "mit"-ről képes, ill. hajlandó gondolkodni, a "hogyanról" nem. Ez utóbbi a gój agyak makacs fehér foltja: logisztika tudománya.


A terrorszervezetek fejlett logisztikai rendszerek alapján működnek. Nekik könnyű, mert a világ-terrorizmust a CIA és a MOSZAD szervezik [mint pl. az Iszlám Államot, melynek prófétája Al Baghdadi alias Simon Elliot zsidó kettős ügynök].

Senki se gondolja, hogy a legalitás kényelmes homokozója csak a magyaroknak tetszik. Régebben sokat foglalkoztam a svéd tragédiával és ennek egyik elemével a Nordfront szerepével.


Ezek a derék fiúk ugyancsak "törvényesen", mutatós egyenruhákban lobogó zászlók alatt masírozva. hazafias indulókat zengedezve, jelszavakat skandálva koptatják a svéd utcák aszfaltját.


Néha még harci pózt is felvesznek, sisakot öltve, pajzs mögé bújva.

Aztán, ha a rendőröknek nem tetszik valami, jámboran tűrik, hogy földre teperjék, megbilincseljék őket.


Történik mindez Svédországban, ahol ugyanez a rendőrség nem mer belépni a migránsok által lakott no-go zónákba.

Ez a szégyenletes színjáték a fehér faj halálmenete. Miért vállalkoznak erre a gyászos szerepre."


2021.10.07

Dr. Szeszák Gyula

55 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page