top of page
  • Szerző képeKairos

A Föld bolygó az otthonunk, nem laboratórium


Időjárás háború


A környezeti módosítások elszámoltathatóságáról szóló törvény #ENMODAA Jogszabálytervezet a légkör módosításának bejelentés nélküli megszüntetésére, valamint az időjárási hadviselés észlelésére szolgáló érzékelők.

Közzétéve ·2017. november 12., vasárnap


Törvényjavaslat

A légköri kísérletezés értesítés nélkül befejezése

A környezetmódosítási technikák katonai vagy bármilyen más ellenséges alkalmazásának tényleges betiltása érdekében az emberiségre gyakorolt ​​veszélyek kiküszöbölése érdekében, és elismerve az 1976. évi Környezetmódosítási Egyezményt , minden személynek vagy szervezetnek előzetesen értesítenie kell a szándékát. az időjárás vagy az éghajlat módosítása annak megállapítása érdekében, hogy az ilyen tevékenységek ellenségesek-e, vagy pénzügyi, környezeti vagy fizikai veszteségeket okoznak-e.

Ezen túlmenően e törvény előírja a nem szándékos és a szándékos időjárás-módosítás közötti különbség meghatározására alkalmas érzékelőkből álló időjárás-változást észlelő rendszer létrehozását.

  1. Hozzon létre egy nemzetközi légköri kísérleti nyilvántartást (IREA) :

    1. A nyilvántartásnak nyilvánosan elérhetőnek kell lennie egy weboldalon, valamint nyomtatott formában is.

    2. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a következőket: Szándék (hócsomag növelése, esőzés fokozása, jégeső enyhítése stb.), finanszírozási forrás(ok), üzemeltető, hatásterület, üzemidő és az esemény időtartama.

  2. Követelje meg a nemzetektől/államoktól/személyektől, hogy (legalább) 48 órával értesítsék az IREA -t az Atmoszférikus Kísérlet megkezdése előtt, hogy biztosítsák a nyilvánosságot, és a felelősséget, ha a kísérlet/módosítás pénzügyi, környezeti vagy fizikai veszteséget okoz.

  3. Ellenőrizzük légkörünk összetételét (kémiai, aeroszolos, gázok és elektromágneses aktivitás) az állampolgárok és a kormány által támogatott szenzorhálózatok létrehozásával, nyilvánosan elérhető és valós időben megjelenített adatokkal.

    1. Hozzon létre egy légköri szenzorhálózatot az IREA ellenőrzéséhez a világméretű időjárási adatok egyesítése révén az egyszerű továbbítás, terjesztés és feldolgozás érdekében.

    2. Támogatás biztosítása az e törvény által előírt szenzorhálózat bővítésére és/vagy érvényesítésére lakossági támogatású szenzorhálózat létrehozásához.

Meghatározás

Légköri kísérlet: Bármilyen cselekmény, amelynek célja az időjárás vagy az éghajlat tanulmányozása vagy módosítása, bármilyen kicsi is, a következő technikák alkalmazásával:

Vegyszerek kibocsátása

  1. Felhővetés

  2. Hang rakéták

  3. Nyomkövető kísérletek


Szennyező források módosítása

  1. A szennyvízhalmok megváltoztatása

  2. Repülőgép-üzemanyag-dopping (kontrail-indukált cirrus)

  3. Bunkerüzemanyag felhasználása (hajónyomok)

  4. Bármilyen más technika, amely közvetlenül felhő létrehozását vagy vezérlését eredményezi.


Elektromágneses vagy hangenergia

  1. Ionoszférikus melegítők

  2. Lézerek

  3. Felhő ionizálók

  4. Rezonancia technológia

  5. Bármilyen más technika, amely módosít

    1. légköri folyók

    2. sugárfolyamok

    3. nyomászónák

    4. ionoszféra



Bármilyen más technika, amely szándékosan megváltoztatja a hőmérsékletet, a csapadékot, a felhőzetet vagy bármely más mérhető változást az éghajlatban vagy az időjárásban.


24 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page