top of page
  • Szerző képeKairos

A genny, a mocsok és a rákos szövődmények Amerikája veszélyezteti az emberiség létét

Frissítve: 2022. júl. 3.

Információk a Humoros matematikusok oldalról


Michael LaVaughn Robinson: Obama Michelle néven is ismert mély állam sátáni NWO transzvesztita: Deep State Satanic NWO Tranny, más néven Michelle Obama. Tranny, az amerikai édi nyelven transzvesztitát jelent.


El tudod hinni, hogy vannak emberek, akik még mindig nem tudják, ki az a BIG MIKE? Ez a cikk arra szolgál, hogy tisztán lássátok, ki is pontosan Michael LaVaughn Robinson. Michael férje 8 évig volt hatalmon, és az Egyesült Államok még mindig próbál talpra állni, kizárt, hogy egy újabb szabadkőműves luciferiánust engedjünk be a Fehér Házba, mint Joe Biden. Ha hajlandóak hazudni egy olyan egyszerű dologról, mint a nemük és a szexualitásuk, akkor ki tudja, mi másról hajlandóak még megtéveszteni a közvéleményt...


Jobbra Michael Robinson a későbbi Főrszt Lédi, Bill Gates középen, és Huszein Obama balra fiatal korukban. Nézzétek a Förszt Lédi könyökén a sebet!



Ne felejtsük közben azt se, hogy Abraham Lincoln is képes volt kamuból feleséget tartani és annak több gyereket is csinálni, miközben a Fehér Házban a válogatott testőrségének legalább egy tagjával vígan hancúrozgatott, miközben a feleségét állandóan távol tartotta. Szóval a Fehér Házat már csak e-miatt is inkább Mocskos Háznak (Dirty House) kellene nevezni.


A borítékok szétosztása a temetésen.


Az öreg Bush meg egy pedofil állat volt. A löttyedt rotyi a Fehér Házban kergetőzött a folyósókon latino gyerekekkel, anyaszült meztelenül. Trump ezekről a hancúrpartikról osztott szét képeket a vén pederasztáról, azoknak, akik a Fehér Házat szintén Dirty Hous-á tették. Volt is hüledezés a temetésen a sok képmutató között. Bill Clinton, felesége Killary, de kapott a vén pederaszta felesége is, aki majd rosszul lett a képek láttán, aztán a képek a fiatal kis pupilla távolságú, gombszemű Bush kezébe kerültek, aki, mint jól befolyásolható alacsony IQ-jú alkoholista meghírdette az amerikai zsidó lobby nyomására Kazária újjászületését, értsd Ukrajna NATO tagságát és Nyugathoz tartozását.


A vén pedofil, szodomita Bush, ex USA elnök, ebbe a szívét túlterhelő ejakulációba halt bele? A temetésén a borítékban ez az egész alakos fénykép is benne lehetett? Egy olyan nagyhatalom, melynek ilyen elnökei vannak, maga a bibliai Szodoma és Gomorrah. De milyen hatalom fogja -bibliai mintára- tűzben elpusztítani ezt a mai Szodomát és Gomorráht? Mert egy ilyennek következnie kell ahhoz, hogy az emberiség megmeneküljön a Sátán uralma alól.


Mikor jön már végre egy elnök, aki sátánűzőkkel (exorcistákkal) tisztíttatja meg a Dirty Hous-t és próbálja meg újra Fehér Házzá tenni???

Megj.: Trump nem volt hajlandó a Dirty Hous elnöki lakosztályában aludni!


Az 1 perces videón láthatóvá válik a "First lady" logója. Egyértelmű, hogy a "First Lady" egy férfi, de ennek ellenére volt pofájuk Obama Husszeinnel, hogy a megnyert választások után 2x is eltáncolják a híres "újelnök-a first ladyvel" táncot.


Ráadásnak a kishitűek számára még egy 1 perces videó a transvestita (tranny) förszt lédivel:


És jöjjenek a fényképek is, melyeken plasztikai műtétek előtti "csodaszép" női képei láthatóak Michaelnek:




Miféle Háttér Hatalom válogatja ki ezeket a velejéig romlott alakokat Amerika vezetésére, az emberiség részbeni legyilkolására?

Hol vannak ezek, hogy működik a hálózatuk, és a titkoösszolgálatok miért hallgatnak?


Ezek az átkozozottak vezetik az emberiséget?

Ezek mondják meg, hogy túl sokan vagyunk?

Ezek szövetkeznek az emberiség egészséges egyedeinek kiírtásához?

Ezek hazudják és keltik a klímahisztériát?

Ezek akarnak bennünket teljes kontroll alá venni?


IGEN! EZEK! MERT TŰRJÜK!


EMK, Zürich, 2022 Napisten hava 29. napján


360 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page