top of page
  • Szerző képeKairos

"A hazugságok birodalma"

"A hazugság birodalma"

Március 4, 2022 | Kategóriák: A hazugságok hazugságai, Címkék: A hazugság hazugsága:


Támogasd a honlapodat, különben igazság nélkül maradsz!


"A hazugságok birodalma"



Paul Craig Roberts

Institute for Political Economy


Itt a március, és itt az ideje, hogy negyedévente adományokat kérjek. Ezt a weboldalt havi adományozók tartják fenn. Negyedévente emlékeztetem a többi felhasználót, hogy támogatniuk kell az igazságot kimondó emberek veszélyeztetett faját. Várom az Önök támogatását. Emlékeztetem Önöket, hogy az igazságot nem vehetik természetesnek. A nyugati világban az igazság szinte nem létezik.


Az elmúlt két évben láthattuk, hogy a nyugati népeket rosszabbul és korruptabbul vezetik, mint bármelyik népet a korábbi történelemben. A népeket megtévesztették egy "Covid-járványról", amely teljes mértékben megrendezett volt. Igen, a vírus létezett, de a "világjárványt" egy PCR (nem rokon) teszttel rendezték meg, amely akár 97%-ban hamis pozitív eredményt produkál, és emiatt már nem használják. A nagyszámú Covid esetek puszta fantázia voltak, amelyek hamis pozitív eredményeken alapultak. A halálesetek számát úgy állították be, hogy a kórházaknak nagy pénzügyi ösztönzést adtak arra, hogy a haláleseteket Covid-halálesetként jelentse, függetlenül az okoktól. Az esetek és halálesetek hamisított száma által keltett félelem arra késztette az embereket, hogy elfogadják a nem tudni mit tartalmazó injekciókat. Kiderült, hogy a nem tesztelt "vakcina" nagyobb veszélyt jelent az egészségre és az életre, mint maga a Covid, és a halálozási és sérülési arányok egyre nőnek, ahogy a "vakcina" végzi halálos munkáját az injekciót kapott emberek szervezetében. Még nem tudni, hogy a "vakcina" halálozási aránya hosszú távon mekkora lesz.


A Covid összes többi intézkedése sok kárt okozott, de semmi jót. A maszkok betegséget okozónak bizonyultak, nem pedig betegségmegelőzőnek. A zárlatok megzavarták a termelést, munkahelyeket, vállalkozásokat és ellátási láncokat tettek tönkre, és ezek okozták a jelenlegi hirtelen áremelkedést.


A nyugati világ, tele teljesen indokolatlan arrogáns önteltséggel, amely "kivételesnek" és a világ hegemóniájára jogosultnak gondolja magát, süket fülekre talált Oroszország kölcsönös biztonsági paktumra vonatkozó ajánlatával szemben. Az amerikai elnökként szolgáló idióta, az amerikai külügyminiszterként szolgáló idióta és a NATO-főtitkárként szolgáló idióta mind kijelentette, hogy Oroszország által bejelentett vörös vonal ellenére folytatni fogják a katonai bázisok bővítését Oroszország határain.


Amikor azt mondom, hogy "hülye", akkor tényleg hülye. Hülyének kell lenni ahhoz, hogy az ember olyan háborút provokáljon, ami ellen tehetetlen.


Ó, de mi igen, mondjátok, a szankciókat. A szankciók Németországra, Európára és az USA-ra hullanak. A földgáz ára Európában felfelé robbant. Az olajár a holdat érte. Az élelmiszerárak, az ásványi anyagok ára (Oroszország mindkettőnek jelentős exportőre) emelkedik. Tehát az ostoba nyugati "vezetők" a zárlatok okozta inflációhoz hozzáadták a szankciók okozta inflációt, és Oroszország még nem szabott ki ellenszankciókat. Képzeljük el, ha Oroszország elzárná a gázáramlást Európába. Európa a gáz 46%-a Oroszországtól függ. Az egyik európai hálózatüzemeltető vezérigazgatója azt mondta, hogy ha Oroszország elzárja a gázt, az EU-nak le kellene választania a német ipart a hálózatról. Röviden, a német ipar egésze leállna.


Amit az idióta Nyugat a szankciókkal tett, az az, hogy mindkét lábába, mindkét térdkalácsába és a fejébe lőtte magát.


Bármerre nézünk, mindenhol nevetséges fenyegetéseket látunk Oroszországgal szemben. A dán presstituáltak, az idióta Sean Hannity és Lindsey Graham republikánus szenátor Putyin elnök meggyilkolására szólítanak fel, és nem deplatformáltak. Vegyük észre ezt: Nem használhatok nemi névmást anélkül, hogy ne kockáztatnám a lekapcsolást, de Putyin meggyilkolására szólíthatok fel, és elismerést kapok.


Egy David Swanson nevű idióta európaiak ezreinek "békemenetére" szólít fel az ukrán tűzvonalba. Ez az alantas idióta meg akarja ismételni az 1212-es gyermekkeresztes hadjáratot, amikor Cloyes-i István azt állította, hogy Jézus levelet küldött a francia királynak, és 30 000 gyermeket vezetett a szaracénok kezére. Az idióta Swanson, meg akarja ismételni ezt a hőstettet ezer évvel később.


Egy másik harsogó nyugati idióta szerint Putyint elfogják és háborús bűnösként bíróság elé állítják a hágai nemzetközi bíróságon. Ez természetesen azután fog megtörténni, hogy Ukrajna meghódítja Oroszországot. Rendkívüli, hogy a nyugatiak orosz háborús bűnökről beszélnek, miután az USA és Európa hatalmas háborús bűnöket követett el Szerbiában, Afganisztánban, Pakisztánban, Irakban, Líbiában, Szomáliában és Szíriában. Ha a Nyugat folytatja meredek hanyatlását, Oroszország háborús bűnökkel foglalkozó bíróságot fog tartani George W. Bush, Dick Cheney, Condi Rice, az összes amerikai cionista neokonzervatív, valamint a washingtoni háborús bűnök számos brit és európai támogatója, például Tony Blair ellen.


Az Oroszország elleni nyugati harsogások és káromkodások a nyugati világ tehetetlenségét és jelentéktelenségét jelzik.


Az összes abszurditás közül, hacsak nem Joe Lauria beszámolója a Consortium News-on egy vicc, az esztelen fenyegetések tortája a Nemzetközi Macskafélék Szövetségétől származik. A szövetség azzal akarja megbuktatni Oroszországot, hogy betiltja minden Oroszországban tenyésztett macska behozatalát, "függetlenül attól, hogy melyik szervezet állította ki a törzskönyvét." https://consortiumnews.com/2022/03/03/ban-on-russian-cats/ https://consortiumnews.com/2022/03/03/ban-on-russian-cats/


A macskaszövetség azt mondja, mennyire "megdöbbentő és elborzasztó", hogy "az Orosz Föderáció hadserege megszállta az Ukrán Köztársaságot és háborút indított. Sok ártatlan ember meghalt, még többen megsebesültek, és ukránok százezrei kénytelenek elhagyni otthonukat, hogy megmentsék az életüket. Mindannyian tanúi lehetünk a pusztításnak és a káosznak, amelyet ez a példátlan agresszió okozott".


Ez tényleg elképzelhetetlen. Ukrajna 8 éve lövi a donbásszi oroszokat, ezreket ölve meg és még többeket megcsonkítva. És a Macskaföderáció egy mukkot sem szólt. Semmi aggodalom a donbászi macskákért, akiket a donbászi oroszok falvait és városait bombázó ukrán tüzérség robbant darabokra. Egy hangot sem hallani a CIA jól fizetett ügynökeitől a New York Times, a Washington Post, az NPR, a CNN, az MSNBC, a BBC és a nyugati kurvamédia más részein.


Mit tesz ez a macskaföderáció által hozott tilalom, feltéve, hogy van bármilyen jogi ereje, és bármit tehet, és hogy ez nem Joe Lauria viccccikke?


Megakadályozhatja, hogy az amerikaiak, kanadaiak és európaiak orosz kék macskát szerezzenek be Oroszországból, de nem az amerikai, kanadai vagy európai tenyésztőktől.


A Macskaszövetség bebizonyította a Nyugat teljes impotenciáját, egy gyorsan összeomló Szodoma és Gomorra. Hogy egy amerikai neokonzervatív nyelvezetét használjam, ha Oroszország fel akarja venni valamelyik NATO-tagot, és a falhoz vágja az országot, hogy megmutassa, ki a főnök, senki sem tehet ellene semmit.


Oroszország katonai hegemóniája ellenére a Kreml elszúrhatja a dominanciáját. Putyin a legutóbbi beszéde szerint elkötelezett a globalizmus mellett. Állítólag részt vett a Világgazdasági Fórum vezetői programjában. Eljár a davosi találkozókra és beszédeket tart. Úgy tűnik, Putyinnak eszébe sem jutott, hogy az orosz szuverenitás nem egyeztethető össze a globalizmussal. A kettő nem áll összhangban egymással. Claus Schwab, a WEF vezetője egyértelműen náci. Akkor miért szereti Putyin a WEF nácit, de az ukránokat nem?


Szerintem a Kremlnek még sokat kell tanulnia. Oroszország tévesen azt hitte, hogy a Nyugat kommunista ideológiai kihívásának vége, és mindenki barátkozhat. Elnézték, hogy Washingtonnal barátkozni azt jelenti, hogy bábállamnak lenni. Putyin nem volt hajlandó arra, hogy Oroszország amerikai báb legyen. Erről a 2007-es müncheni biztonsági konferencián tájékoztatott minket. Washington megjutalmazta őt Grúzia dél-oszétiai inváziójával, ami megalapozta az orosz invázió narratíváját, amikor Putyin a pekingi olimpiáról visszatérve legyőzte és meghódította Grúziát, majd visszaadta Grúzia szuverenitását és kivonta csapatait. Az orosz visszavonulás ellenére a Nyugat azt a narratívát hozta létre, hogy Putyin újjáépíti a szovjet birodalmat, amelyet az Egyesült Államok felszámolt.


Putyin folyamatos ellenállása annak, hogy amerikai bábu legyen, azt hozta, hogy Washington megbuktatta az ukrán kormányt, és egy olyan bábkormányt állított fel, amely képtelen volt kordában tartani a Bandera náci elemeket, amelyek gyorsan milíciákat szerveztek, és terrorizálni kezdték az ukrajnai orosz lakosságot, ami a Krím és a Donbassz köztársaságok szavazataihoz vezetett, hogy újra Oroszországhoz csatolják hagyományos országukat. Putyin visszavette a Krímet, hogy megmentse Oroszország fekete-tengeri haditengerészeti támaszpontját, de a donbászi oroszokat visszautasította, ezzel eltűrve egy nyolcéves háborút. Végül, hogy megállítsák ezt a háborút, az oroszok, akiket a Nyugat és az ukrán bábkormány visszautasított, csapatokat küldtek, hogy megoldják a diplomáciai úton megoldhatatlan problémát.


A Nyugat úgy döntött, hogy katonailag kikerül Oroszország útjából, és vádakkal és elmarasztalásokkal harcol Oroszország ellen. A Nyugat megnyerheti a szavak háborúját, mert ő irányítja a narratívát.


Claes Ryn, a nagyon kevés megmaradt amerikai értelmiségi egyike nemrég azt írta a Humanitasban, hogy az emberi cselekvés kevésbé az észérveken és a racionalitáson alapul, mint "a pillanat heves szenvedélyén - gyűlölet, düh, vad önfeladás, puszta kétségbeesés, határtalan ambíció", és hogy a nukleáris fegyverek világában ez hatalmas teher.


Nemrégiben Glenn Greenwald, az egyik utolsó megmaradt amerikai újságíró ugyanezt mondta, amit egy nemrégiben megjelent cikkemben idéztem. Más szóval, a valóság, amellyel szembesülünk, az, hogy a pusztító fegyvereink függetlenednek a racionális ellenőrzéstől, mivel az értelem haldoklik a nyugati világban.


A mai nyugati egyetemeken, különösen az amerikai és a brit egyetemeken, az ész egy "fehér rasszista konstrukció", amelyet a "színesbőrűek", azaz a nem fehérek elnyomására használnak. Ha az ész a rasszista elnyomás eszközévé silányul, hogyan működhetne az emberi viselkedés szabályozásában?


Mivel a használata rasszizmust feltételez, az észérveket elhagyják. Próbáljunk csak meg bármilyen ésszerűséget találni a Nyugat Covidra adott válaszában és a Nyugat válaszában Oroszország biztonsági aggályaira. Egyik sincs.


A Nyugat ma egy ész nélküli világ. Ez a jelenlegi nyugati világot messze visszahelyezi a történelembe, amikor a boszorkányság és más effélék helyettesítették az értelmet. Az ész annyira eltűnt a Nyugaton, hogy a Macskaszövetség azt hiszi, hogy Oroszországot bünteti azzal, hogy megtiltja a nyugati népeknek, hogy orosz macskákat tartsanak!


Más szóval, összeomló civilizációnkban eljutottunk az esztelen szakaszba.


Mit lehet tenni ellene?


Egyfelől ott van az elborzadt nyugati liberális, progresszív, baloldal, akik nagy bűnt látnak abban, hogy Oroszország megvédi az oroszokat, másfelől ott van a hazafias zászlót lengető konzervatívok, mint Hannity és Lindsey vak dühe, akik az orosz elnök meggyilkolására szólítanak fel.


Putyinnak észre kellene vennie. Meggyilkolása azért lehetséges, mert saját kormányában tolerálja az Amerika-barát elemeket, valamint az Egyesült Államok által finanszírozott orosz médiát és az oroszországi rendszerváltás mellett elkötelezett nem kormányzati szervezeteket. Úgy tűnik, Putyin úgy gondolja, hogy a demokrácia iránti elkötelezettségét bizonyítja azzal, hogy engedélyezi a nyugat által finanszírozott, Oroszország destabilizálására és talán az ő meggyilkolására törekvő csoportok szabad működését.


Az orosz vágy, hogy a Nyugat része legyen, a valóságtól elszakadt országra utal. Hacsak Oroszország nem érti meg jobban a vele szemben álló okot, Oroszországnak még mindig választania kell a nukleáris háború vagy egy újabb washingtoni bábállamként való szerepvállalás között.


Fordítás: EMK


Forrás:

92 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page