top of page
  • Szerző képeKairos

A Háttér Hatalom által nekünk szánt jövőt magyarázza el Wolff Ernst

A videó 34 perces jól érthető dikcióval elmondott vélemény a közismert német oknyomozó újságírótól, magyar felírattal.


Nemcsak Wolff jósolja a teljes káoszt, amit az emberiség számára okozni akarnak, hanem az AfD Civil Szövetség néven megjelenő On-Line újság főszerkesztője is ugyanezt adta hírül a mai nap.

A káosz a nincstelenséget, az éhezést, a villamos áram hiányát, és természetesen a kommunikáció teljes cenzuráját illetve ellehetetlenítését jelenti majd az emberiség számára.

Csődbe ment vállalatok milliói, milliárdos létszámú munkanélküliség, és végül könyöradomány mindenkinek a Háttér Hatalom mocskos nyomdájából. Illetve ma már még papírra sem akarnak többé költeni, meg festékre, hogy készpénzt nyomtassanak. Tervük a Központi Bank által mindenki számlájára átutalt kriptovaluta. Kész pénz többé nem lesz, mivel ez nem tenné lehetővé a teljes kontrollt.


A számládra utalt kriptovaluta cél-valuta lesz, mivel minden egyes összegnek meg lesz szabva a célja vagyis az, hogy azt mire költheted. Amennyiben alkoholra kaptál egy kis összeget, akkor mindhiába szeretnéd alkohol függőséged nem fog kialakulni, mert nem lesz amiből alkoholt vásárolj magadnak. stb.


Nézzétek meg az előadást és olvassátok a magyar feliratot.

Sötét közeljövőt szánnak nekünk ezek az aljas gyilkos szándékú gazemberek.


EMK







50 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page