top of page
  • Szerző képeKairos

A jelenkori gyarmatosításról


Mindannyian egy hatalmas gályában húzzuk naphosszat az evezőt!!!



A jelenkorban a gyarmatosítás másképpen működik, mint a 2. vh. előtti időkben. A gyarmatosító sokkal jobban álcázza vérszívó tevékenységét.

De a lényeges megoldások ugyanazok:


-Quisling kormány (bábkormány), mely a gyarmatosító érdekeit szolgálja ki.


-Ugyanúgy, mint régen az erőszakszervezetek vezető rétegeinek kinevezése az ő érdekeit szolgáló féltehetséges hazaárulókból tevődik össze, . . . , sorold tovább!


-Segítek: ugyanúgy, mint USA-ban 2 pártrendszert működtetnek, melyek egymást ál-kritizálják, egymás ellen ál-harcot vívnak, . . . , de mindkét váltópártban a Világkormányt (VK) kiszolgáló embereik vannak.


Gályarabok között a beépített.


-A VK dönti el, hogy kell-e cserélni a hatalmat gyakorló pártot vagy sem.


-A választók akarata semmit sem nyom a latban, hisz a választási masszív csalások ma már magas szervezettségi fokon működneik.


-A választási csalások áttekinthetetlen módszerei titkosak a szavazók számára. Nincs kivétel egész EU-ban.


-Az EU választott és nem-választott vezetői mind a Világkormány, -szintén nem választott-, csicskásai.

Egy székely Fidesz-Birka hozzászólt, miszerint kormányzást játszunk itt. Ezzel a rövid hozzászólásommal megcáfoltam vádjait. Nem játszunk kormányzást, hisz nem neveztünk ki minisztereket, mint az Izraelben alapított árnyékkormány. Egyedüli érdekünk, hogy jövőbe tekintő megoldásokat javasoljunk, melyek gyakorlati létrejöttét nem jósolhatjuk meg. A jövő életképes társadalom szervezési koncepciója a pártmentes Közvetlen Demokrácia.


EMK

2022 május 26, Zürich

33 megtekintés4 hozzászólás
bottom of page