top of page
  • Szerző képeKairos

A kereszteny orszagok lakossagat 53%-kal csökkentik, vagyis 470 millio fövel


USA adatai jelenleg es az elörejelzes 2025-re


"Vakcinák" célpontja a kereszténység népességfogyása- "A keresztény örökséggel rendelkező országok a tervek szerint 53 százalékkal - mintegy 470 millióval - fognak csökkenteni a népességen"


"A keresztény örökséggel rendelkező országok lakosságának 53 százalékos - mintegy 470 milliós - elképesztő csökkenését tervezik"


(Ennek a tézisnek részben ellentmond Oroszország, egy nagyrészt keresztény ország, amelynek nem tervezik a népességfogyást.

A felsorolt négy ország a nagy négyes vakcináktól eltérő vakcinákat valójában nem fogad el.


A Deagel-jelentés zárómondata így folytatódik,


"A nyugati pénzügyi rendszer - és végső soron a nyugati civilizáció - összeomlása volt a fő hajtóerő az előrejelzésben, a válságok pusztító kimenetelű összefolyása mellett. Ahogy a COVID bebizonyította, a multikulturalizmust és a szélsőséges liberalizmust felvállaló nyugati társadalmak képtelenek megbirkózni bármilyen valódi nehézséggel".


A deagel.com hírhedt (jelenleg elhallgatott) elnéptelenedési előrejelzései a világ minden országának népességére vonatkozó előrejelzést fogalmaztak meg 2025-re. Az elemzés azt mutatja, hogy a Deagel által megjósolt drasztikus népességcsökkenés aránytalanul - sőt, túlnyomórészt - a keresztény örökséggel rendelkező országokra, összesen 22-re esik. Öt nem keresztény ország is szerepel a listán. Úgy tűnik, hogy ezek azért "minősülnek", mert fejlett technológiai képességeik potenciális veszélyt jelentenek az Új Világrend által tervezett kíméletlen ellenőrzésre.


Ez egy fontos kérdést vet fel: Ha a Covid vakcinaprogram célja a népesség ilyen drasztikus csökkentése, akkor hogyan fogja megcélozni az országok egy csoportját, miközben a többit nagyrészt érintetlenül hagyja?


Két lehetőség van: Vagy (a) a vakcinákat intenzívebben fogják beadni a célországokban, a lakosság lényegesen nagyobb hányada vesz részt a programban, és az egy főre jutó adagok átlagos száma is magasabb lesz, vagy (b) maguk a vakcinák országonként eltérőek lehetnek, eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek és eltérő hatást érnek el. Ezeket nevezzük az Uptake opciónak, illetve a Choice opciónak.


Elképesztő emberirtási tervek



FELVÉTELI OPCIÓ


A keresztény örökséggel rendelkező országokban a tervek szerint 53 százalékkal - mintegy 470 millióval - csökken a népesség. A Covid vakcina elterjedtsége ezekben az országokban eddig 57 százalékos. Eközben a fejlett technológiai csoportba tartozó öt ország (Japán, Dél-Korea, Tajvan, Szingapúr és Izrael) esetében a tervezett népességcsökkenés 22 százalék. Ez közel sem olyan súlyos, mint a fő célcsoporté, de ettől függetlenül elborzasztó. A vakcinák eddigi elterjedtsége ebben a csoportban 40 százalékkal szintén jelentős, de alacsonyabb, mint a fő célcsoporté. Összességében ezek a számok arra utalnak, hogy a felszívódási opciót esetleg fel lehetne használni a kiválasztott országok elnéptelenedésére, míg másokban alacsonyabb a lemorzsolódás aránya.


A célországok és a Deagel szerint kevés kárt okozó országok közötti különbség azonban egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy az átvételi opcióval magyarázható legyen.


Számadataink azt mutatják, hogy az utóbbiak a tervek szerint "csak" 73 millióval fognak csökkenni. Hasonlítsuk ezt össze az összesített célcsoportra tervezett csökkenéssel - 515 millió! Ez hétszeres különbség. Ha a népsűrűséget is figyelembe vesszük, a különbség még megdöbbentőbb. A célországok a tervek szerint 53 százalékos csökkenést szenvednek el, míg a többiek csak 1,5 százalékos nettó veszteséget szenvednek el.


Így, ha a Covid vakcinaprogram a tervezett eszköz a közelgő népirtás végrehajtásához, akkor az 35-ször nagyobb pusztító hatással lesz a keresztény örökségű országokra (plusz a fejlett technológiai képességekkel rendelkező öt országra), mint a kommunista országokra és az ázsiai kereskedelmi tömbre. Ez a megdöbbentő eltérés még részben sem magyarázható az Uptake opcióval. Így csak a választási lehetőség marad.


VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG


Sok olvasót meglephet, hogy 21 Covid vakcinát engedélyeztek általános használatra. Feltételeznünk kell, hogy ezeket az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan vagy nem hivatalosan engedélyezte.


Azonban - és itt válik a téma nagyon baljóslatúvá - gyakorlatilag az összes olyan ország, ahol 2025-ig jelentős népességcsökkenés várható, csak négyet kaphat ebből a 21 vakcinából. Őket nevezzük a "nagy négyesnek": Pfizer, Moderna, AstraZeneca és Johnson & Johnson.


A "célországok" közül csak négy - Kanada, Ukrajna, Japán és Tajvan - rendelkezik a "nagy négyesen" kívüli "opcióval".


A Deagel-forgatókönyv és annak az emberiségre gyakorolt pusztító következményei fényében fel kell tennünk a kérdést, hogy vajon a négy nagy oltóanyag tartalmaz-e olyan halálos komponenst, amely a többi 17 lehetőségből hiányzik? Tekintettel az elemzésünkben megjelenő egyértelmű mintázatra, úgy tűnik, hogy igen.


A szkeptikusok azzal érvelhetnek, hogy ha ez így lenne, akkor az Ukrajnára és Kanadára (a keresztény örökség listáján) vagy Japánra és Tajvanra (a fejlett technológiai képességek listáján) vonatkozó népességcsökkentési célok nem lennének elérhetők, mivel a lakosság egy jó része nem halálos változatot kapna. Történetesen Kanada számára a vakcinaválaszték - a négy nagy cég mellett - a Covishield, az AstraZeneca Indiában gyártott készítménye. Úgy tűnik, hogy jelenleg ez az egyetlen Ukrajnában is rendelkezésre álló lehetőség. A japán Takeda-opció valójában a Moderna helyi formulája, míg a tajvani "kívülálló" opció (a Medigen által gyártott MVC-Cov1901) kizárólag Tajvanon kapható. Más ország nem használja.


Tehát a népességcsökkentési listánkon szereplő 27 országból 23-ban csak a Nagy Négyes vakcina áll rendelkezésre, míg a másik 4 országban olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek vagy illuzórikusak, vagy gyanúsak, vagy a Nagy Négyes vakcina másolatai.


Eközben azok az országok, amelyek "megmenekülnek" ettől a népirtó programtól - élükön a kommunista Kínával - továbbléphetnek az Övezet és Út kezdeményezéssel, a világ gazdasági hatalmának radikális újrarendezésével, amelyben Észak-Amerika és Nyugat-Európa túlélő polgárai alig lesznek többek, mint elszegényedett jobbágyok.


Hacsak az elnéptelenedésre ítélt országok lakói nem ébrednek rá arra a tényre, hogy most egy orvosi zsarnokságban élnek, és hogy saját kormányaik - amelyek ígéretet tettek arra, hogy megvédik őket - részei ennek a zsarnokságnak, akkor el fognak pusztulni. Ez tényleg ilyen egyszerű. E világ sötétségének urai, akiket a Sátán vezet, bizonyára eltökéltek abban, hogy megragadják a lehetőséget, és minden szükséges erőt bevetnek, hogy tervüket véghezvigyék. Eddig gyakorlatilag semmilyen ellenállással nem találkoztak, főként azért, mert az érintett nemzetek polgárainak fogalmuk sincs arról, hogy ilyen mértékű rosszindulat irányul ellenük.

A fenti cikk több amerikai oldalon megtalalhato, mint pl.









145 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page