top of page
  • Szerző képeKairos

A Közvetlen Demokráciához vezető út a Vezérnélküli Ellenállás!



Válaszom @Csipke Rózsika-nak, aki szintén a vezért várja és nem kevesebb minőségüt, mint Napoleont.


Válaszom

Napoleonnal példálózol, de ő rég elmúlt idők példás vezére volt. Ma a Vezér nélküli Ellenállás az egyedüli sikerrel kecsegtető harci szervezés módszer. Az ajánlott EMK oldalon találsz a mai cikkek között erre rövid magyarázatot és ábrát.


Kép: A franciák császára.

Demokrácia továbbfejlődésének kérdésében pedig a jelenlegi svájci direkt demokráciánál (DD) is tovább kell lépni a Közvetlen Demokrácia megvalósítása felé. A jelenleg zajló Covid vírus mögé bújtatott hibrid háború a svájci DD-t súlyos próbának veti alá. A HH bevásárolta magát a svájci kormányba, pártokba, also és felső házba. A svájciak remélem előre menekülnek és megszüntetik a pártokat, hogy megtisztulhassanak a HH befolyásától.

De nemcsak én mondom, hogy a Pártoskodó demokráciának vége, hanem pl. német nyelvterületen közismert politikai elemző Andreas Popp is. Az áttérés erre a pàrtok nélküli társadalmi rendszerre nehezebb lesz, mint amilyen a monarchiák felszámolása volt. A parlamenti és az éppen kormányzó pártok mindenhol a HH igájába vannak bekötve és ezenkívül is ragaszkodnak a kisebb-nagyobb-teljesebb hatalmukhoz. Most nem egy személy a célpont, mivel az abszolút hatalom szét van osztva ezer felé, még akkor is, ha a legkisebb parlamenti párt legjelentéktelenebb képviselőjének hatalom morzsájára gondolunk.

Ezt a rendszert lebontani nem lehet napóleoni módszerekkel. Rajta is kifogtak a háttér erők. Mikor a száműzetésbe utoljára megérkezett volna a villájának szobáit párizsi zölddel festették le. 2 év alatt elsorvadt ez az életerős ember. Beköszöntött az új harci módszer az álnokság a hatványon.


Kép: A 20 század "magyar" vezérei


Dr. Ing. Sebestyén István

Zürich, Kikelet Hava 19.

18 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page