top of page
  • Szerző képeKairos

A lehetséges választási csalások egyikéről

Levelemet Bene Gábornak küldtem válaszként


Azt tudod Te is, hogy a háború nagyon sok fajtájú háborúvá alakult az utóbbi évtízedekben: proxy háború, ahol nincs hadüzenet már rég dívik a világon és az USA gyakorolja miután Távol- és Közel-Keleten nem tudott sehol se közvetlenül győzni, ezért amerikai katonákat helyettesítette helybéliekkel, akiket felszerelt modern fegyverekkel és kiképezte őket ezek használatára. De taktikai és stratégiai képzést is kaptak ezek a helyettesek (proxyk). A háború tovább fejlődött és lett belőle HIBRID háború, ami annyira sok rétű és változatos lehet, hogy itt nem elemzem, hisz Te is ismered.


Még mindig bevezetésként megemlítem a puccsok (államcsapások) fejlődését. Egyszóval a PUCCS is kifejlődött HIBRID PUCCS-á: Proxy, Cinkelt, Vétó, Asszimmetrikus, stb. Puccsok. Gondolj csak Trump kipuccsolására az elnöki székből, mely folyamat az összes felsorolt puccs formát magába foglalta.


Probálok a lényegre térni:

A választások előtt jóval, mikor a FIDESZ-bagázs meghozta azt a törvényt, hogy vki lehet olyan lakcímre is bejelentve, ahol nem tartózkodik életvitelszerűen, nos, ekkor kellett volna megtámadni ezt a törvényt és elvinni az ügyet Hágáig, vagy Strassburgig. Mert ezt a törvényt használja ki a FIDESZ, hogy a választások eredményeit tetemesen befolyásolja. Egy-egy választási körzetben névreszolóan tudják, hogy kik a biztos FIDESZ szavazók, kik a biztos más pártra szavazók és kik a bizonytalanok. A bizonytalanokra hatnak a szociális médián keresztül célzott levelekkel. Így ezek közül megnyernek egy bizonytalan %-ot. De a kormánypárt biztosra akar menni.


Vegyünk egy példát: az A körzet áll 50’000 szavazóból. Ebből 42% a DK-ra szavazó és együttesen az ellenzékre biztosan szavaznának 52%.

A B körzet 54’000 szavazói közül 60% biztos FIDESZ szavazó. Innen a FIDESZ átköltöztet a neten keresztül az A körzetbe szükséges számú szavazót, hogy az A körzetben nyerhessenek. Mivel a B körzet ilyen módon FIDESZ többségüvé válik így a FIDESZ ebben a körzetben is nyer, ahol -ha nem Bananánköztársaság lenne Magyarország-, nem nyerhetett volna. És ezt a trükköt a számítógépes kormányzati hálózat segítségével nagyon gyorsan tudják lebonyolítani. Egy optimalizálási feladat csak! Ezután csak buszoztatni kell a szavazókat, hogy ott adják le a szavazataikat, ahova “átköltöztette” őket a FIDESZ.


További trükköket nem tudok bizonyítani még ennyire sem, de ötleteim vannak rá. Söt a neten rengeteg módszert sorolnak fel, de nem mennek bele a részletekbe, hogy azokat miként bonyolítják le.


Ajánlott dokumentum:


Dr. Ing. Sebestyén T. István

2022 Szelek Hava 6.

 


"2021. október 12-én nyújtotta be Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Eszerint „nem vezethet a lakcímadat érvénytelenségének megállapítására az a körülmény, hogy a polgár nem él életvitelszerűen a lakóhelyként bejelentett lakásban”.„A lakóhely egyfajta kapcsolattartási címmé degradálódik, az ottélés mellett csak egy vélelem szól majd. Márpedig azzal, hogy az állampolgártól nem is várja el az állam, hogy a bejelentett lakcímén éljen, a nyilvánvalóan fiktív lakóhelyek jogi értelemben vett fiktív jellege is megszűnik. A módosító saláta ennél is tovább megy: a fiktív lakóhely létesítése (vagy az abban való közreműködés) egyszerűen nem lesz többé büntethető. A Btk. közokirat-hamisításról szóló része úgy módosul ugyanis, hogy a tulajdonos hozzájárulásával vagy saját tulajdonú ingatlanra bárki bejelenthet lakcímet büntetőjogi szankció nélkül – akkor is, ha már az első pillanattól nyilvánvaló, hogy nem fog ott élni” – mutatott rá a törvénymódosítás elfogadása után a TASZ és a Political Capital.

Küldte Dr. UT

51 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page