top of page
  • Szerző képeKairos

A magyar hadsereg végfelszámolása elkezdődött: Kötelező oltás a hadsereg minden tagja számára!!!


Sátánisták az emberiség szaporodása ellen


 

Viberen küldték az alábbi képet, melyen a név, aláírás ki van húzva.



A magyar hadsereg végfelszámolásának bizonyítéka



A következő lehetőségek előtt áll az a katonatiszt, aki honvédelmi minisztertől induló, a hadsereg új parancsnokán, majd az egység parancsnokán keresztül hozzá eljutó rendeletet megkapja, melyben felszólítják az oltatlan, egészséges tiszteket a COVID-oltás, -adott rövid határidőn belüli- beadatására:


  1. Elutasítja az oltást és ezután következik a parancsmegtagadás büntetése, vagy

  2. Elfogadja az oltást, azt be is adatja, majd a második, harmadik és a félévenkénti "emlékeztető" oltást is beadatja magának.

Ad 1.) Az első lehetőséget, amennyiben tömegesen választják a magyar katonatisztek, -és tömegesen lesznek elbocsátva-, akkor a magyar hadsereg annyira sérültté válik, hogy a haza megvédésére képtelen lesz. Viszont tartalékos állományban még mindig jelen lesznek a civillé vált katonatisztjeink, akik végső felszámolásunk elkerülése érdekében mobilizálhatóak lesznek. Az oltást megtagadók hivatkozhatnak a Nürnbergi Kódex 1947-es és 1997-es aktualizált változatára. Mindkettőt eltüntette a hatalom a magyar hálózatokról, de az EMK újra lefordította és itt elérhetőek:




A nürnbergi perekben több száz fojtó-akasztásos halálra ítéltek, -köztük az emberkísérleteket végrehajtó orvosokat, katonatiszteket, ezeket terjesztő újságírókat is- majd ki is végezték őket, ahogy az alábbi kép is illusztrálja ezt:





Ad 2.) A második eset súlyos következményekkel jár, mivel a nemzeti oldalon mindenki tudja, hogy a sorozatos "védő"-oltások a világ lakosságának tömeges és drasztikus létszámcsökkentésére lettek kidolgozva, ugyanis jelenleg már egy plandémia kellős közepén szorongatják a Föld bolygó lakosságát a sátáni erők. Ennek a kettes lehetőségnek az egyenes következménye, hogy esetleg a magyar hadsereg főrabbija és hívei maradnak talpon, meg egy-két undorító, egy darabig még túlélő lakájlelkű katonatiszt. Ez pedig nem egyebet jelent, mint a magyar nemzet védtelenül hagyása, melynek következményei katasztrófálisak lesznek. Hasonló, de kevésbé súlyos esetet már átélt a magyar nemzet 1919-ben, mikor feloszlatták a harcedzett nagy létszámú magyar hadsereget, aminek a trianoni országvesztés lett a következménye. Azért relativizálom a jelenlegi helyzetet a trianoni országvesztéssel, mert a nekünk szánt sors most sokkal kegyetlenebb lesz:

A teljes nemzet-felszámolás!!!


A kiutat ebből a végső katasztrófából csak abban látom, hogy a nemzet felvilágosult része hatalmas erődemonstrációkon megmutatja, hogy véget szakít a jelenlegi barbár diktatúrának, melyhez -józan paraszti észt véve alapul- csatlakozni fog a hadsereg és a rendőrség is.

Más lehetőség nincs!


A határozatlanság a tett halála!!!


Pédamutató felhívás több nyugateurópai rendőrség részéről. Ez meg fog történni Magyarországon is!!!



Ezt a cikket benne az alábbi linkkel küldjétek el minél több olyan imerősnek, akiknek van direkt kapcsolatuk a rendőrség és a hadsereg tagjaihoz!

Mozgósítani kell őket először gondolati szinten, majd cselekvési szinten is.


Közös erőfeszítésekkel talán sikerül mindannyiunknak egy gond-mentes, boldogabb új esztendőt biztosítanunk.


Emigráns Magyar Kormány

Svájc, Zürich

2022 Fergeteg havának első napján

194 megtekintés11 hozzászólás
bottom of page