top of page
  • Szerző képeKairos

A magyar nemzeti szervezetekről

A gond az, hogy K.L. nemcsak az EMK-t sorolta be a hatalomra vágyók, illetve a bukott rendszerek visszahozásában érdekeltek szervezetek közé, hanem Bende Isdtvánék MATT-ját is. A MATT egyelőre nem foglalkozik sem kormány, sem rendszerváltással, csak az alkotmányosság visszaállítása a céljuk. Ez természetesen a FIDESZ bukását is jelentené egyúttal, de ez diplomatikusan nem téma a MATT-nál. Ue. a helyzet Geri és Hajnal szervezeteivel is.


Viszont a MATT-nál lehet ígényelni Magyar Köztársaság címeres személyazonossági igazolványt is, ahogy teszik ezt egy németországi hasonló szervezetnél. Németországban is Alaptörvény (Grundgesetz) van érvényben, amit egy jogászokból álló egyesület nem fogadott el. Ezek számára a III. Birodalom alkotmánya van érvényben a mai napig. Ezelőtt kb. 10 évvel a III. Birodalom Jogász Egyesület elveit elfogadva alakult egy militáns csoport, akik logikusan azzal kezdték, hogy az ANTIFA-k tüntetésein edzéseket tartottak, vagyis megpróbálták az ANTIFA tüntetést szétverni. Miután így edzésbe jöttek, mivel a rendőrség is ütlegelte mindkét csoportot, csak ezután kezdtek saját tüntetéseket szervezni. Ahogy többször leírtam, minden szervezetnek van egy fejlődési folyamata és az ebben szereplő lépéseket, ha nem teszed meg, akkor a szervezet sosem fog eljutni arra a színtre, hogy komoly ütőképes erőt képviseljen.

Nos, a német csoport elkezdett kiadni III. Birodalom felségjeleivel ellátott útleveleket és személyi igazolványokat. Cikkeket közöltem róluk, miként szerveznek tüntetéseket, ill. miként verik szét az ANTIFA-kat. A szervezet tovább fejlődött. A Maas (zs) által vezetett legfelső "Alkotmány Védelem" titkosszolgálat ügynököket küldött ezekbe a szervezetekbe. És, követendő példa lehetne a magyar titkosszolgálati tisztek számára is, ezek a tisztek eljutottak a szervezetek vezető rétegéig ott vezető beosztásokat vállalva. Azonban ezek a tisztek a szervezeteket nem félrevezették, mint tették ezt a magyarul beszélő tisztek, hanem szívvel lélekkel a szervezet céljait képviselték. Ily módon a szervezetek dinamikusan fejlődtek tovább, míg eljött az az idő, hogy fegyverkezni kezdjenek. Nos, a fegyverkezésről kiszivárogtak a hírek és az Alkotmány Védelem lecsapott a fegyverraktárak 2 helységére. A fb oldalamra kitettem a sok fegyvert, lőszert, amit ott lefoglaltak, egyik esetben ádáz tűzharc árán, ami egy rendőr életébe került.

Még emlékszem az ezelőtt 14-12 évvel nemcsak a Magyar Gárda, hanem a Nemzeti ilyen-olyan elnevezésű hadseregek is távol tartották tagjaikat a tüntetésektől. Ezért manapság sincs egy ütőképes nemzeti szervezet sem. Arról ne is beszéljünk, hogy egyik szervezet sem fordított a beszüremlésre gondot, mígnem eljutottak addig, hogy titkosszolgálati ügynökök vezették a szervezeteket, természetesen félre.


Addig egy magyar nemzeti szervezetet sem szabad hitelesnek tartani, amíg vezetősége nem tud felmutatni hazugságvizsgálatról bizonyítványt!!!


STI, 2022 Kikelet Hava 22., Zürich

33 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page