top of page
  • Szerző képeKairos

A mai hatalmi elitbeliek és az ellenzéki vezetők közül kik azok, akik a HH-t szolgálják?


Tartok attól, hogy az történik majd jövőre, amit a szabadvakolóék főtisztségviselői megengednek, kijelölnek vagy utasítanak. Jó lenne egy listafrissítést megnézni arról, hogy a mai hatalmi elitbeliek és az ellenzéki vezetők közül kik azok, akik hozzájuk csapódtak...

Valaszom
Probaljuk meg közösen felallitani a listat. Az egesz koalicios ellenzek a HH-t probalja kiszolgalni, meg a JOBBIK is. A mü-vita a koalicios partok vezetöi között csak arra szolgalt, hogy ki fog jobban tetszeni a HH-nak. Ebben az egeszben a JOBBIK tovabbra is megmaradt a gyanus szervezetnek. Keptelenek teljes lakaj szellemet felmutatni. Igy kevesbe eselyesek. A koalicioban, amennyiben fennmaradnak, nyeres eseten kaphatnak nehany helyet a parlamentben. Egyebkent semmi eselyük, hogy egyaltalan benn maradjanak az OGy-ben. Jakab Peter ellen belsö viharok indultak a JOBBIK-ban. Hogy ennek mi lesz az eredmenye nem tudom. A vonalvaltasuk a nemzeti oldal szemeben hiteltelenne tettek öket. Mindezt Vona aljas, ketszinü politikajanak köszönhetik. Ez nis a vezerelvü szervezetek alkalmatlansagat jelenti. Az ilyen szervezeti formanak az ideje lejart, de Magyarorszagon ezt nem akarjak megerteni. A koalicio többi "vezer egyenisege" mind a HH embere. Cionistak! A FIDESZ a cionistak egyik bastyaja. Netanjahu bukasaval csak uj köpenyt öltött a cionizmus, de nem valtozott semmit. Orban meg fogja hamar talalni a megfelelö utat az uj vezerek fele.
A Cionistak es a HH között latszolagos vita all fenn. Ezt Soros György szinpadi gyülülködesere epitik, aki nagy media szereplest kapo Izrael elleni gyülölködeseket engedett meg maganak, miutan Izrael kormanya kititltotta Izraelböl.
A 3-tenger-kezdemenyezes geostrategiai projekt egyertelmüen mutatja, hogy a cionistak es a HH között semmilyen nezetelteres nincs. Megfogjak teremteni a 12+1 orszagban a Nagy Izraelt. Nagy Izrael majd szetdarabolja a tagallamokat (12+1) a Heineken terv szerint, hogy a vezetes-kormanyzas könnyebb legyen. Ez egy nagyon regi projekt es a budapesti zsidosag tudja ezt mär a rendszervaltas elötti idökböl. Magam 1990-ben hallottam, hogy a Karpatmedence egyesülni fog, de zsido vezetes alatt.
Ezzel tehat felallitottuk a teljes listat, hogy kik is lennenek a HH emberei. Maximum generacio valtas törtenik, de az iranyvonal marad.

Mi Hazank es elnöke Toroczkai.
Toroczkai rendkivül aktivan kampanyol mär regota es ügyesen is teszi a dolgat. Remenykedhet, hogy a felvilagosult nemzeti oldal bejuttatja az OGY-be. De a kormanyalakitasi gyözelemhez ez nem lesz eleg. A FIDESZ szetoszt februarban 13. havi nyugdijat, felemeli az allami alkalmazottak fizeteset es maris ujra kormanyon marad. Toroczkai nem a HH embere. Nincs annyi penze a kampanyra, hogy feltehessük ezt a kerdest öket szolgalja-e. Viszont Toroczkai ellen ott van az a bizonyos fenykep, mely 2006-ban keszült a TV szekhaz ostroma elött közvetklenül, amint egy rendörautoban a szekhaz mögött atveszi az utasitasokat. Ezt a hiteltelenseget egy huszarvagassal meg lehetne oldani, de ö ezt a huszarvagast nem ismeri. Lehet e miatt a kispadon marad a pälyän kivül.

Összegzes
A fentiek miatt en a megoldast maskepp latom. Talan vasarnapig magkapom a valaszt es publikalhatom a sajat koncepciomat. Amennyiben koncepciomra igenyt tartanak, akkor nem publikalhatom.
Hamarosan elvalik. Erzeseim szerint hetfön közze tehetem majd, hogy milyen megoldasra is gondolok, mely az egyedüli lehetöseg, de a magyar nemzet lehetseges nem kepes mär ilyen tipusu megoldasra, s akkor marad a nyugtatos allapot a vegsö elszenderüles es melyalom iranyaban.
101 megtekintés26 hozzászólás
bottom of page