top of page
  • Szerző képeKairos

A Mein Kampf-ot nem Hitler írta?

A Mein Kampf-ot nem Hitler írta?



** Részlet ** Daniel Prinz írásából

… a vatikáni és egyházi bennfentesek Edmond Paris és Eric Jon Phelps könyvei említik, pl. "A jezsuiták titkos története" és a "Vatikáni Gyilkosok" (eredetiben: „The secret history of the Jesuits“ és „Vatican Assassins“). Mindkét szerző egyetért abban, hogy tulajdonképpen egy Bernhard Stempfle írta a "Mein Kampf" -ot és Hitler nevét tette alája! Párizs szerint Stempfle jezsuita pap volt, és Phelps is olyan személynek írja le, akit a katonai jezsuita rend irányított.


Dietrich Bronder ("Mielőtt Hitler jött") besorolja Prof. Dr. med. Stempfle-t mint Hitler gyóntatóját és a Thule-rend 20 legfontosabb tagjának tartja, a Thule Társaság belső köréhez tartozott. (Megjegyzés: Phelps és Bronder ideológiai szempontból megkérdőjelezhetőek, de történelmi szempontból nagyon értékesek.) Egy harmadik megerősítést találtam Otto Strasserrel. Az utóbbi az NSDAP-ban kritizállta Hitler Adolfot, és azzal vádolta, hogy elárulta az eredeti nemzeti szocialista ideológiát. Ő is azzal vádolta Hitlert, hogy Gregor Strassert, a testvérét legyilkoltatta a Roehm putsch keretében (az SA-csapat vezetője, Ernst Röhm is ellentétben állt az NSDAP pártvezetésével). "Hitler és én" (eredetiben: „Hitler and I“) című könyvében Strasser az 56f. oldalon mutatja be, hogy Hitler csak memoárjának durva és befejezetlen változatát írta. A szellemileg az alkotáshoz hozzájárult u.a. Rudolf Hess, Julius Streicher, Dietrich Eckart és Alfred Rosenberg. Csak Stempfle kétszer teljesen átdolgozta és átírta ezt a szó szerint használhatatlan verziót két hónapos munkában. Stempfle tanúsága szerint Hitlernek csak egy fejezete volt az eredetiben, nevezetesen a propagandáról. Strasser szerint Hitler 1933. június 30-án éjjel meggyilkoltatta Stempfle-t, állítólag azért, mert ismerte Hitler gyengeségeit.

Úgy tűnik számomra, mintha Hitlernek a jezsuiták nyomására (vagy megtévesztésére?) oda kellett írnia a nevét, noha nem volt elégedett a végleges verzióval, és úgy tartotta, hogy ez a változat eltér eredeti gondolataitól és ötleteitől. Ezt követően valószínűleg bosszút állt a Stempfle-en. Az egyetlen kérdés az, hogy mivel volt Hitler zsarolva?


Fordította: Dr. Ing. Sebestyén T. István


23 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page