top of page
  • Szerző képeKairos

A Moslék Budapest és egy Trockij elmélet



A Moslék Budapestet teljesen ellepte, . . .

. . . mert ott lakik a Créme de la Créme, vagyis a Krémek Krémje a zsidó értelmiség, akiknek nagy meggyőző erejük van, hisz számottevő médiával, tehát nagy befolyási erővel rendelkeznek.

Előbb-utóbb Moslékék eltervezhetik, hogy népszavazással külön ország legyenek, mint pl. Vatikán Olaszországban. Az ilyen országokat Enklávéknak nevezik és több is van a földkerekségen, mint pl. Lesotho, San Marino, stb.


Mit lehet ezzel tenni?

Miképp lehet ezt az ordító lehetőséget megakadályozni?

Meg lehet egyáltalán?

Az Inkal Security is itt tanyázik, “őrzi-védi a minisztériumokat, és egyébb az állami apparátus különböző intézményei által használt épületeket. Tudjuk, hogy a MOSZAD irányítja az Inkal-t és 100’000 alkalmazottjuk van az alvállalatokkal együtt, meg fegyverzetük. A Magyar hadsereg meg 20’000-es létszámú, melynek a felszerelését is lerohasztották nemcsak a morált, mivel a nemzeti érzelmű tiszteket már réges-rég kirúgták. Akik maradtak azok meg rejtőzködnek. Ugyanez van a titkosszolgálatoknál is: a magyar érzelmű tisztek nem merik hangoztatni a magyar érdekek kizárólagos érvényesülését a testületben,

Nemcsak a moslék lepte el a fővárost, hanem a genny is!

Ebből kigyógyítani a fővárost a FIDESZ nem akarja, mivel számtalan izraeli útja alatt ezt világossá tették Orbán számára. A megoldandó feladat Orbánnak a MOSZAD részéről kiróva nem egyébb, mint az izraeli lakosság áttelepítésének geostratégiai lebonyolítását, mint Helytartó, szavatolja 2030-ig!


A választasok előtt 1 héttel egy régen kirúgott főhadnagytól kaptam levelet, melyben arról beszélt, hogy a Mi Hazánk támogatottsága a felmérések szerint sokkal magasabban áll, de Troczkij (így nevezi egy svájci barátom Toroczkayt😊 ) megegyezett Orbánnal, hogy a FIDESZ annyi szavazatot ír át maguknak, hogy a Mi Hazánk éppen bejusson az Ogy-be és Trockijék még sem fognak reklamálni. Valami ilyesmi történt 2018-ban is. Vonalban voltam a szavazatszámláláskor, mikor a Jobbik biztosan vezetett, majd elakadt több órára a számlálás és a FIDESZ legyőzhetetlen lett az újra bekapcsolás után. Vona meg boldogan átírányította a Jobikot a bal-libsik közé és nem sokat búslakodott, mivel Orbántól kapott egy kis morzsát.


Ennyi az én elméletem és a NASA technikusa, Murphy szerint is, amit meg lehet csinálni azt meg is csinálják! Persze ettől még elmélet marad, mégpedig konspirációs elmélet (konteo).


Egyébként a Mi Hazánkra buzdítottam a szavazókat itt:


Toroczkay bárcsak lenne a hatalom megszerzésében olyan tehetséges, mint Trockij!


Baráti szomorúsággal


Dr. Ing. Sebestyén T. istván

Zürich, 2022 Szelek Hava 4. napján


Hasonló konteo itt:



Röhög a világ a magyar birkákon!

82 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page