top of page
  • Szerző képeKairos

A NEMZET TÍZPARANCSOLATA




1. Higgyél nemzetedben, és magadban is hinni fogsz.


2. Szeresd népedet, és téged is szeretni fognak.


3. Nevesd ki a gyõztesek hazugságait, és kutasd ki a valóságot népedben bízva.


4. Vesd meg a hazugság szolgáit, mert ezek gyûlöletet vetnek és pusztulást hoznak a népedre!


5. Vezesd a hazugságok miatt megvakultakat, hogy el ne botoljanak! Gyógyítsd meg beteg lelküket! Viseld el türelmesen gyűlöletüket, mert az ellenséges hazugságpropaganda áldozatai. Fivéreink és nõvéreink õk. Gondozd õket, ahogy egy tisztességes nép sebesült harcosait gondozza!


6. Tudd, hogy semmi sem erõsebb, mint a szellem, és ne félj ellenségeink gyilkos gépezeteitõl, mert ezek értéktelen ócskavassá válnak, ha a szellem elfordul tõlük!

7. Tudd, hogy népünknek az abszolút szellem adta a tudást! Ebbõl a tudásból nő ki népünk ereje az anti-nép legyõzésére, amely világszerte rabszolgává teszi és legyilkolja a népeket.


8. Tudd, hogy a gyűlölet elsötétíti a valóságot és az igazságot gyalázza! Akit a gyűlölet vezet, az nem a valóságért és igazságért harcol. A gyűlölet angyalává válik, mint ellenségünk.


9. Tudd, hogy csak az ellenségen keresztül látszik igazi nagyságunk, mely fölszabadítja a világot. Ne átkozd az ellenséget, hanem foglald be imádságaidba, hogy legyen õ is részese az abszolút szellem tudásának.


10. Bárhol is legyél, szavazz a valóságra! A valóság akkor gyõz, ha félelem nélkül beszélünk róla.


(www.deutsches-kolleg.org)


Horst Mahler


Forrás: emailben küldve

47 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page