top of page
  • Szerző képeKairos

A nemzeti oldal örökös civakodásán töprengjünk

Frissítve: 2021. márc. 21.

Aki még nem tapasztalt eleget annak elmondom, hogy az alábbiakban olyan alakok a meghatározó elemek, beleértve a Nemzetegyesítő Mozgalmas (NEM Párt) Bene Gábort- akiknek köszönhetően a 2006 környéki években nem jöhetett létre még rész- nemzetegyesítés sem. Hiába tereltük sikeresen ez irányba a visegrádi sportcsarnokban összejött magyarságot. Nem csak az volt a baj, hogy a Benéék a Fidesz-nek falaztak, hanem az, hogy bomlasztó melót végeztek és a későbbiekben mindenáron semlegesíteni akarták a Magyar ........ Szövetséget, mely az ő aknamunkájuk következtében, mondhatni mentsük, ami menthető alapon jött létre és gyorsan erősödött.


A Fidesz Polgári Körök szétzüllése, a MIÉP jelentéktelenedése után központi utasításra Ügynökök hozták létre a Magyarok Szövetségét. Bene és Vukics arra a hétköznapi ügynöki akcióra is képesek voltak, hogy a F........ É......t tervbe vett nemzetközi konferenciánkat semlegesítsék. Egyazon névvel és egyazon időpontra gyorsan elénk hirdettek …



Átfogó ügynöki meló zajlik a korona lengetésével!!!

Persze a Halász már akkor a "Szent" Koronával maszkolt, mikor magából kikelt levélben gyalázott, amiért az un. holokausztnak csak a mértékét és nevének jogosságát meg mertem kérdőjelezni.

Még jó, hogy ezt az sokat mondó kiállást írásban küldte. Akinek ennek ellenére nem jön be, hogy milyen emberek ezek, kérdezze meg Rozgics Máriát, a Világ Magyarsága főszerkesztőjét!


X.Y.

…………………………………………………………..

Melléklet


„Szeretettel tájékoztatunk mindenkit arról, hogy a tényleges rendszerváltás érdekében a Szent Korona Értékrend társadalomszervezési rendszere és a Nemzetegyesítő Mozgalom együttműködési megállapodást kötött.

A rendszerváltás a Magyar Küldetés teljesítését jelenti, ezért az egyetemes

magyarság minden tagjának kötelessége, függetlenül attól, hogy a Csonkaországban él-e vagy másutt.

Ezért szeretettel kérjük a csatlakozásra a Szent Korona minden Tagját (az

államalapító magyar nemzet és az államalkotó nemzetek tagjait) és az általuk alkotott minden közösséget, függetlenül attól, hogy be van-e jegyezve, vagy nincs.

A Rendszerváltás cselekvési tervét a mai napon nyilvánosságra hozzuk.

Áldás!

dr. Halász József és vitéz Gálfalvy Gallik Béla

________________________________________

Együttműködési megállapodás

a Szent Korona Országa, mint az Isteni Iránymutatást követő, ősi állam- és

társadalomszervezési rendszer újjáteremtésére

a "Szent Korona Értékrend társadalomszervezési rendszere" és

a "Nemzetegyesítő Mozgalom" között



 

Válaszunk:


Kedves X.Y., ...

... az Árnyékkormányt, amit eddig Mo-on láttunk az nem volt egyéb, mint a haverok összeülnek egy törzsasztalhoz és pálinkázás közben bedobnak egy ötletet (Snapsidee). Egymást kinevezik minisztereknek, és koccintgatnak tovább, miközben azon élvezkednek, hogy melyik árnyékminiszter milyen durva rendeleteket hozna.


Az árnyékkormány mint politikai eszköz régi kipróbált dolog, ami néha durván működött is és csúnya meglepetéseket is okozott.


Az Emigráns Magyar Kormány egy weboldal, amit egy bizonyos céllal állítottunk össze. Csak a magyar nemzeti oldal a megfelelő tudás hiányában nagyon késve veszi eszre, hogy mit is kellene ezzel kezdeni, tenni.

Amennyiben -szorul a kapca, akkor kezd megjönni a magyar esze- alapon működik a magyarság.


Mi a nyugat Európában, és máshol élő magyar emigráció bizonyos tagjai ismerik ezeket a mechanizmusokat és tudjuk azt is miképp kellene használni öket.

Viszont nincs akivel ezeket megtárgyalni hogy az elindításukban reszt vehessünk.

A bajok a félelemmel az irigységgel, meg a nagy egóval vannak:

-Ne mondd meg nekünk a svájci meleg foteledből.....

-Ne oszd nekünk az eszt, mert mi visszük a bőrünket a vásárra.

-Durvábban: Könnyű más farkával verni a csihányt.

-stb.

Ismered ezeket a bölcsességeket és hasonlókat.


Bene Gáborral kapcsolatban igazad van: ügynök! Ez az én személyes tapasztalatom is.


Halász József írásait olvasgattam. Kisse sallangos a stílusa, ami nehezebben érthetővé teszi a mondanivalóját, de írásainak tartalmára kell koncentrálni.


Ettől függetlenül, a rendszerváltást akarók elbuknak az ilyen semmiségeken, mert ezen viták meggátolják az összefogást és a továbbhaladást. Az, hogy ki akar Apostoli Királyságot, vagy Nádorságot, vagy Szentkorona Hatalmat nem ennek a korai fázisnak a dolga megállapítani. Ezeket az akadékoskodásokat azzal kell leseperni az asztalról, hogy ez jelenleg nem a mi dolgunk. Ha a rendszerváltás sikerült, akkor első intézkedés szerint az Alkotmányozó Nemzetgyűlést kell összehívni. Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés feladata lesz eldönteni a pontos társadalmi berendezkedést! Akkor kell majd érvet érvnek szegezve megvitatni, hogy a magyarság jövőjét milyen társadalmi rendszerben fogjuk tudni biztosítani.


2021 Kikelet Hava 18.

20 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page