top of page
  • Szerző képeKairos

A zsidóknak Magyarország a Kánaán



Kép: Echte pedigrés zsidó vér csak echte pedigrés zsidónak adható be. Magyarországon van egy Collaterális stratégia is. Ezért szállt be Orbán Rachel és férje a "vérbizniszbe".


Anna (Megj.: Anna Csurka István belső munkatársa volt)


Az említett népcsoportnak Magyarország a Kánaán.

Itt nem őket üldözik, hanem fordítva.

Vélt és valós temetőik, zsinagógáik állami pénzből rendbe hozatva, a Fesztiválzenekarnak a 60 millió mellé még utalva, miközben nagyjaink sírjait meg lehet nézni a Fiumei úti Sírkertben, milyen állapotban vannak.

(Két-három éve valakik pofátlanul cetliket ragasztottak a magyar sírkövekre, felszólítván a hozzátartozókat a rendbehozatalukra, és a hely megváltására. Mi ezért is fizetünk, míg az említett népcsoportnak ez is ingyen van!))


Minap valamely zsidó szervezet képviselője zokon vette, hogy az utca embere nem tudja felsorolni a zsidó rendezvényeket.

Nem, mert majd minden napra esik egy, kettő…?


Az is érdekes, hogy ebben az általuk agyonszidott, lebecsült országban tartják legfontosabb értekezéseiket is, mint a Zsidó Világszövetség ülése, amelyen visszaélve a vendégjoggal rúgtak a magyarságba, nyilván félelmükben, hogy ezt a rengeteg jót amit itt kapnak netán el is veszíthetik és ugyebár a majd 200 országban egyetlen egyet sem találnának ilyet.

E tekintetben valóban jogos a félelmük.



Horváth Bertalan válasza

T.Takács úr!


Azok a “magyarok” (megj. filoszemitákra érti) elkorcsosult,elzsidósodott magyarok – gondoljunk csak a természetes vérkeveredésre a spermabankokról nem is beszélve,ahol szerintem csak zsidó sperma található.

H.B.

„Az igazi, alkotó, dolgozó, harcoló, büszke és bátor emberi teremtőkedvet alacsonyítja le az önző és telhetetlen zsidó, a harácsolás, az anyagiasság, a romlott élvetegség legalacsonyabb szintjére, amely már nem tartalmaz semmi emberi hitet és morált, csak nyomorultul elcsábult rabszolgalelkeket!

Csak ezeken a torz lelkeken képes uralkodni, mert a zsidó,- legyen bármilyen kicsi, ostoba, vagy szánalmasan alkalmatlanul önfejű is,- de mindig uralkodni, irányítani akar, hogy értelmet színleljen felesleges és teljesen káros létének!”

(Tiltott Könyvek, Prohászka Ottokár; „Intelmek”)


Forrás: NIF

256 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page