top of page
  • Szerző képeKairos

Amerika az utolsó ukránig, és még azon is túl, védeni fogja Ukrajnát!!!



Olteanu Ion

Május 24-én 1:54-kor -


🌺23/05/2022-Ukrajnát megvásárolta Amerika!


Tudja, miért küld az USA annyi fegyvert Ukrajnába? Nem keresztényi jótékonyságból, legyen nyugodt, hanem egyszerűen azért, mert 3 nagy amerikai multinacionális vállalat 17 millió hektár kiváló földet vásárolt Zelenszkijtől.

Ezek a

-Cargill, a

-Du Pont és a

-Monsanto

(amely hivatalosan német-ausztrál, de amerikai tőkével rendelkezik).


Ahhoz, hogy megértsük, mi az a 17 millió hektár, vegyük figyelembe, hogy egész Romániában 14,8 millió hektár mezőgazdasági terület van.

Röviden, három amerikai vállalat több hasznos mezőgazdasági területet vásárolt fel Ukrajnában, mint Románia teljes mezőgazdasági területe.


És kik állnak e három vállalat felett?

Mindig ők:

-Vanguard,

-Blackrock,

-Blackstone,

azaz ugyanaz a három pénzügyi kolonc, akik a világ összes bankját és a világegyetem összes jelentős hadiiparát irányítják.


Ezért van az, hogy a takarmányok (Cargill és Du Pont) és a műtrágyák (Monsanto-Bayer) szenzációs növekedést értek el a háború előtt: mert már mindent tudtak, mindenről tájékoztatták őket.


És tudod, mikor lesz vége a háborúnak?

Amikor a nagy pénzügyi cégek kivonják a fegyverkészletüket, amit mi, ostoba európaiak fizetünk, akiket ugyanaz a banda szorongat, amelyik időközben a búzával, rizzsel, takarmányokkal, műtrágyákkal spekulál.


A média természetesen támogatja a háborút,

mert ugyanannak a Vanguardnak, Blackrocknak és Blackstone-nak a tulajdonában van.


És Biden persze háborút akar, mert őt is ugyanez a csodálatos három választotta meg!


Az orosz hadsereg Amerika és csicska EU erőlködései ellenére folyton előrenyomul, miközben az infrastruktúrát és a testvéri ukrán népet kímélni próbálja.

104 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page