top of page
  • Szerző képeKairos

Amerikai elnökvalasztas: Mi is az a GSA, aki nem engedi Biden-nek a felkészülést az elnökségére?



Kep: Az Általános Szolgáltatási Igazgatóság pecsétje


A GSA nem engedi Biden-nek, hogy elkezdje a felkeszülest az elnöksegere!

A "Demokratak" valamikor alkalmaztak ezt a Republikanus George W. Bush elnökkel kapcsolatban, de jelenleg ugyanezt nem tudjak elfogadni, ugyanis ezek azt gondoljak, hogy nekik mindent szabad.


De van precedens a 2000-es választásokról.

Amikor a távozó Bill Clinton adminisztráció nem volt hajlandó megkezdeni az átállást, amíg George W. Bush meg nem nyerte jogi harcát ellenfele, Al Gore volt alelnök ellen a floridai végtelen szavazat számolások során, amelyek végül Bush győzelmével zárultak - adta hírül a Los Angeles Times .

Bármennyire harcolt is vele a beérkező Bush-kormány, a GSA tartotta magát a döntéséhez amig a választási eredményeket még mindig jogilag vitatják.



"Az FWIW, amikor a floridai újraszámolás meg nem oldódott, addig a General Services Administration nem volt hajlandó George W. Bushot" megválasztott elnöknek "nevezni (ami a törvény értelmében a szövetségi kormány felhívása)." Nancy Scola pénteki tweetjében rámutatott.


Biden, a fösodru média, a közösségi média és a vidám mulatságok csapatai kinyilváníthatják a választások győztesenek a demokraták jelöltjét, de ez nem teszi igazzá.

A GSA-nak minden joga - és felelőssége - visszatartani az átmenetet, miközben a választási eredményeket még rendezik a folyamatban lévő jogi csata során.


Magyarazat a en.wikipedia.org -bol: GSA: Általános Szolgáltatások Adminisztrációja


Alkalmazottak11 137

2018-as pénzügyi év: Éves költségvetés33,6 milliárd USD

Ügynökség vezetői

  • Emily W. Murphy , adminisztrátor

  • Allison F. Brigati, adminisztrátor-helyettes

Fiokügynökségek

  • Középületek szolgáltatása

  • Szövetségi Beszerzési Szolgálat

  • Személyzeti irodák

  • Független irodák

Weboldal: www .gsa .gov

A General Services Administration ( GSA ) az Egyesült Államok kormányának 1949-ben létrehozott független ügynöksége, amelynek feladata a szövetségi ügynökségek alapvető működésének irányítása és támogatása. A GSA termékeket és kommunikációt szállít az amerikai kormányhivatalok számára, szállítási és irodaterületet biztosít a szövetségi alkalmazottak számára, valamint kormányzati szintű költségminimalizálási politikákat és egyéb irányítási feladatokat dolgoz ki.

A GSA körülbelül 12 000 szövetségi alkalmazottat foglalkoztat, éves működési költségvetése nagyjából 20,9 milliárd dollár. A GSA évente 66 milliárd dollár értékű közbeszerzést felügyel.


javasolom megnezni ezt a videot, melyben egy amerikai magyar ismerteti Trump elnöksegenek valos 4 evet es a valasztasi csalasokat:





191 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page