top of page
  • Szerző képeKairos

Amit Posta Imrének vállalnia kell: MAGYARORSZÁG ÚJ JOGRENDJE



2022. február 1., kedd

-javaslat- MAGYARORSZÁG ÚJ JOGRENDJE Az állam jogrendje határozza meg az állam formáját és az állam működésének mechanizmusát, rajtuk keresztül az ország működésének hatékonyságát, életképességét. Alaptörvényünk szerint Magyarország független, demokratikus jogállam, de a népnek (szavazásra jogosult polgárok összességének) semmilyen törvényes lehetősége nincsen hatalomgyakorlásban való részvételre, az őt érintő kérdésekben való tényleges beleszólásba. Ezért ÚJ JOGREND megalkotására szólítjuk fel az Országgyűlést. 1. Az ÚJ JOGREND pontjaival nem lehet ellentétes törvény! 2. Az ÚJ JOGREND megkívánja a hatalomtól és pártoktól független országgyűlés létrehozását. Magyarország jogrendjének független országgyűlésen, független bíróságokon és független ügyészségeken kell alapulniuk! 3. A független képviselő, bíró és ügyész a világ (Isten) szolgálatára van elkötelezve, más irányú elkötelezettsége nincsen! 4. Elkötelezettségét minden képviselőjelölt a Szent Korona jelenlétében tett dokumentált nyilatkozatával tanúsítja, mely a képviselőjelöltség alapfeltétele! 5. Csak az lehet független bíróság és ügyészség tagja, aki a Szent Korona jelenlétében megtette a 3. pontban ismertetett nyilatkozatot 6. A Szent Korona jelenlétében tett nyilatkozat szövege:

,,Én ….……………………….………..a magyar Országgyűlés tagságára való jelöltként, Szent István által Szent Péter oltalmába ajánlott Szent Korona jelenlétében kijelentem, hogy megválasztásom esetén, országgyűlési tagként is a kereszténység alapelveit fogom munkám során alkalmazni! Országgyűlési képviselőként világ és az ember szolgálatát kívánom megvalósítani. Ezen munkám során a világ további megismerésére törekszem, hogy döntéseimmel a világ és benne élő emberek szolgálatát a legjobban megvalósíthassam. Ellenállok minden olyan kísértésnek, mely a világ és az emberiség szolgálatától próbál eltántorítani! Munkám által érintett emberek érdekeit nem rendelem alá és nem helyezem fölé mások érdekeinek. Munkám során tenni akarok azért, hogy a társadalom egyensúlyban legyen a természettel, hogy azzal egy önfenntartó egységet alkosson. Törekedni fogok arra, hogy a társadalom tagjai egészségesek, állóképesek legyenek. Azon leszek, hogy az emberi megnyilvánulások szabadságát ne veszélyeztesse semmi, de ugyanakkor azok az észszerűség határai között maradjanak. A törvényt az emberek szolgálata eszközeként kezelem, rossz törvényeket nem hozok és nem támogatok. Rossz törvényeket hozó és alkalmazó, illetve jó törvényeket sértő vagy azt nem alkalmazó személlyel nem működök együtt. Tenni fogok annak érdekében, hogy jog és kötelesség egyensúlyban legyen mindenkire nézve.” Ügyelni fogok arra, hogy az igazság, a szépség és a szeretet a világ legfőbb értékei legyenek és maradjanak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben nem fent leírtakkal összhangban cselekszem, a szavazóim az irányomban való támogatásukat megvonhatják!


7. A törvényhozás a választó és a képviselője közötti dokumentált munkaviszony keretében történik. A képviselő megkerülheti a választóját, ha döntése a választója érdekeit nem sérti, de nem kerülheti meg a választóját, ha döntése a választója számára érdeksérelemmel jár. Ilyen, más képviselők választóinak érdeksérelemmel járó okozó döntést sem hozhat képviselő. 8. A választó a képviselője útján törvényt kezdeményezhet. 9. Senki sem kényszerítő úgy mond önkéntes cselekmény elkövetésére. 10. Minden, néphatalmat korlátozó törvényt és rendelkezést semmisnek kell tekinteni - első sorban az Alaptörvény népszavazást korlátozó 8. cikkének pontjait. 11. Az ország biztonságos működéséhez szükség van a jelenlegi Alaptörvény és más törvények azon rendelkezéseinek további tiszteletben tartására, melyek nem sértik az ÚJ JOGRENDET! Az esetek túlnyomó többségében a törvények megfelelőek, a problémát a törvények be nem tartása jelenti az állam részéről!


 

Megjegyzés Dr. Ing. Sebestyen Istvan


2016-ban dolgoztunk már ebben a témában. Mivel abban megegyeztünk, hogy a képviselő jelölt és a választói között munkaviszony jön létre, amit szerződésben szükséges rögzíteni, akkor kötelező módon az ICC (International Chamber od Comerce) előírásai szerint nem teljesítés esetére kártérítést és konvencionális büntetést is bele kell írni. A konvencionális büntetés összegét a képviselő jelölt elhelyezi egy bankszámlán, aláírja a szerződést, ami egy erre a célra létrehozott közjegyzőnél kerül elhelyezésre és ezzel a kiszemelt személy hivatalosan képviselő jelöltté vált.

A konvencionális büntetés országgyűlési képviselő esetén 100'000.- euró.

Mivel a mi elképzeléseink szerinti rendszerben tiltottak lesznek a pártok, frakciók és platformok alakítása így a választást a Tizedes Rendszerben kell lebonyolítani ősi szkíta-hun-magyar szokásjog alapján.

Mivel pártok, frakciók hiányoznak, így minden képviselő a saját lelkiismerete és a választóival való konzultálás szerint dönt és szavaz.


 





61 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page