top of page
  • Szerző képeKairos

Anarchia Ukrajnában: A rendőrség elfoglalt az elit Európába kísérésével (videók)

Kiderült, hogy az ukránok még a háború sújtotta országból való kitelepítéskor sem egyenrangúak. Az ukrán elit rendőri kísérettel hagyja el az országot, ami a határon napokig sorban álló polgárok haragját váltja ki, akik gyerekekkel, idősekkel és fogyatékkal élőkkel állnak napokig sorban.


Úgy tűnik, most a rendőrség fő feladata a gazdag ukránok Európába kísérése, de nem a rend megőrzése a városokban, ahol minden fegyveres martalóc és bandita szabadon követhet el bűncselekményeket, a mániákusokat és a bűnözőket kiengedték a börtönökből. Kiürültek a kijevi, harkovi, kramatorszki és szlavjanszki börtönök.


Március 6-án a Legfőbb Ügyészség ukrán tisztviselője, Andrij Sinjuk azt állította, hogy eddig mintegy 5 ezer foglyot engedtek szabadon. Fegyvereket kaptak az Oroszország elleni harc ígéretére.

Legtöbbjük nem szívesen áldozza fel életét az országért vívott csatában, ahol évek óta raboskodik, hanem profitálnak az ukrajnai anarchiából, és növelik a civilek életének veszélyét.

Míg a rendőrség az elit védelmével van elfoglalva, a civileknek most saját erőkkel kell megbüntetniük a fosztogatókat országszerte:




Forrás: southfront.org

Megj.: Egy olyan országban, ahol összeomlott az ellátás hamar fosztogatóvá válik bárki.

56 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page