top of page
  • Szerző képeKairos

Ausztrália egyre inkább felszámolja a készpénzt


Eltűnik a készpénz a teljes kontroll elérésének érdekében!



2031-re készpénzmentes társadalmat akarnak az ausztrálok bevezetni!!


(Megj.: Az Audi A6 kombi autóm javítását ezelőtt 2 héttel csak 500.- frankig fizethettem készpénzzel, a többit kártyával kellett fizessem, a legújabb nem közzétett törvény szerint. Svájc is kényszeríti a lakosságot a Great Reset előírásainak teljesítése irányába!!!)


Berlin, 24.03.2022



Kedves Dr. Sebestyén!


Az intézményrendszer harca a készpénz - és így a szabadság egyik alapvető eleme - ellen akadálytalanul folytatódik. Ausztráliában folyamatban van a fizikai fizetőeszköz teljes eltörlése. Néhány éven belül "készpénzmentes" társadalommá akar válni. Valami hasonló már most is történik olyan országokban, mint Svédország. Ott a legtöbb üzlet nem fogadja el a készpénzt.


A készpénz eltörlése a globalista establishment nagy és régóta dédelgetett álma. Németországban is megszaporodtak a nyomdai szabadság elleni törekvések. Éles szemű megfigyelők felismerik az itt fenyegető veszélyt. Nyomást gyakoroljunk együtt, és akadályozzuk meg a készpénz eltörlését és a "Nagy Újraindítás" újabb lépésének végrehajtását.

Bill Gates üdvözölte a virtuális valuták fejlődését, és egy nemrégiben tartott kriptovaluta-fórumon azt mondta, hogy "akár 90 százalékkal is csökkenthetik a tranzakciók költségeit, és szinte mindenki számára hozzáférést biztosíthatnak az innovatív pénzügyi termékekhez és szolgáltatásokhoz".


Egy készpénz nélküli társadalomban minden akaratlan állampolgárt úgymond egy gombnyomással megfoszthatnak a tulajdonától. Mindegy, hogy tranzakcióról vagy vásárlásról van szó: ha nincs többé készpénz, az állampolgár teljesen átlátható, nincs többé magánélet.


Amit a hatalom nagy része nagy előrelépésként ad el, az nem más, mint egy lépés a teljes totalitárius felügyelet felé. Most együtt kell megvédenünk a fenyegetett szabadságot. Őrizzük meg a pénzünket.


Nagyon kedves üdvözlettel Berlinből vagyok az Ön

Sven von Storch

(Megj.: A Zivile Allianz az AfD része)

Forrás emailben Sven von Storch-tól

48 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page