top of page
  • Szerző képeKairos

Az amerikai katonai hírszerzés leleplezi, hogy Amerikát a kazár zsidók irányítják

Amerikában rég felismerték, hogy a kazár maffia átvette a hatalmat, de a felismerés után semmi sem következett. A kazárok átszőtték a Demokrata Pártot és átvették a vezetését. Később beférkőztek a Republikánus Pártba is és az örökös kufárkodáson keresztül meghódították őket is. Most csak egy párt uralkodik USA-ban: a Kufárok Pártja.

A világ végét is ránk hozhatják, mert minden ország kormánya mamár csak kufárokból áll.



 

Elhallgatott történelem: A katonai hírszerzés leleplezi Amerika khazari irányítását


"A drasztikus ellenőrzés marxi programja, amely annyira visszataszító a szabad nyugati elme számára, nem volt akadálya annak, hogy sok khazár zsidó elfogadja a marxizmust, mivel a babiloni Talmud, amely szerint éltek, megtanította őket arra, hogy elfogadják a tekintélyelvű diktátumot mindenben, az erkölcstelenségüktől kezdve a kereskedelmi gyakorlatig. Mivel a Talmud több mint 12 000 szabályozást tartalmazott, a marxizmus reglementálása elfogadható volt, feltéve, hogy a khazár politikus, akárcsak a talmudi rabbi, gyakorolta a diktatúra hatalmát."


Ezt a világ értelmiségei, akadémikusai és vezetői mind tudták 70 évvel ezelőtt. Hányan tudják ezt ma?


"A khazár zsidó gyakori egyenlőségjelet tesz a kommunizmusellenesség és az úgynevezett antiszemitizmus közé, ami több szempontból is szerencsétlen. Először is, a legigazságtalanabb a lojális amerikai zsidókkal szemben. Az antiszemitizmus vádja abszurd; ráadásul azért, mert a khazár zsidó maga nem szemita (II. fejezet, fentebb).


Ábrahám, Izsák és Jákob vére egyáltalán nem (vagy csak szórványosan, mint a bevándorló kereskedők, szökevények stb. által) folyik a Kelet-Európából Amerikába érkezett zsidók ereiben. Ellenkezőleg, az ószövetségi emberek vére igenis folyik a palesztinai arabok és mások ereiben, akik a Földközi-tenger keleti partjainál élnek.

A palesztinok, az ószövetségi emberek valódi leszármazottai, ma menekültek a nem zsidó khazárok barbársága elől, akik a Szentföld megerőszakolói, nem pedig örökösei!


Az antiszemitizmus vádját általában khazár származású személyek hangoztatják, de néha sekélyes emberek vagy a protestáns egyházakban, oktatási intézményekben és másutt a nyomásnak engedő emberek is papolnak.


(idézi: This morning by John Temple Graves, Charleston S.C., News and Courier, 1951. február 10.).




27 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page