top of page
  • Szerző képeKairos

Az ukrán nácik "Kasztrálják az orosz foglyokat"

Az ukrán nácik megkezdik az etnikai tisztogatást! „Kasztrálják az orosz foglyokat”. A kijevi rezsim orvosa azt állítja

„Az orvosaimnak… nagyon szigorú parancsot adtam, hogy minden embert kasztráljanak, mert ők csótányok és nem emberek” – mondta Gennagyij Druzenko.


Az orosz foglyokat kasztrálni kell, hogy a jövőben ne tudjanak szaporodni ( részletek a Russia Today alábbi cikkében ). Még korai megérteni, hogy az Ukrajna és Oroszország közötti háború frontvonalában a kijevi rezsim orvosának kijelentései a moszkvai hadsereggel szembeni pszichológiai megfélemlítés egyik formája, vagy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szándékos irányultsága.


Zavarba ejtő jelentőséget kap a Mark Zuckerberg által a Facebookon elindított gyűlölet-narratíva fényében, amely megismétli azt az alapvető szerepet, amelyet közösségi hálózata játszott a 2014-es Maidan téri puccs propagandájában, amelyből a polgárháború kiindult. Ez a konfliktus azután nemzetközivé vált Vlagyimir Putyin orosz elnök által Donyeck és Luganszk oroszbarát szeparatista köztársaságok védelmére indított hadműveletével, hogy megelőzze az Ukrajna által már előkészített állítólagos támadási tervet.


De még félelmetesebbé és reálisabbá válik a kijevi kormány immár történelmi szövetségei számára: egyrészt a polgári Európai Unióba való belépésre törekszik, első ízben szállítva fegyvert a béke előmozdítására , másrészt az Azov zászlóalj neonáciját és a Jobb Szektor politikai mozgalom más oldalait használva 9 éven keresztül. Az ultranacionalista Stephan Bandera művelte, aki csaknem 14 ezer ember lemészárlásáért felelős a Donbászban, és elítélte az Amnesty International emberi jogi megsértése miatt.

Ezért veszi fel a náci emlékezet etnikai megtisztításának jelentőségét Gennagyij Druzenko, az ukrajnai frontvonalon önkéntes orvosból lett alkotmányjogász, orosz foglyok kasztrálásáról szóló megdöbbentő bejelentése.




Amint azt a Zelenszkij elnök által indított Oroszország elleni gyűlöletkeltésről szóló előző cikkben kiemeltem, és Zuckerberg által népszerűsített a Nyugat tapsa és a katolikus egyház különböző vallásai, a neonáci gerillák elbizonytalanodó lázadásai közepette, amelyek rendszeresen szerepelnek a Az Ukrán Nemzeti Gárda a Belügyminisztérium utasításai alapján természetes örökösei azoknak a kollaboránsoknak, akik a második világháború idején segítettek Adolf Hitlernek és az SS-nek 1,6 millió orosz zsidó holokausztját végrehajtani.


De azt is ki kell emelni, hogy a közelmúltban megjelent orosz hírszerzési jelentések az Iszlám Állam vagdalkozó sejtjeinek Ukrajnába érkezését közölték , amelyeket az Egyesült Államok és Törökország már tetszés szerint használt a szíriai konfliktusban, egy szinten az al-Kaida alakulatokkal, például az Al Nuszrával. közvetve támogatott. Az Egyesült Királyságból.

A szélsőségesek, TERRORISTÁK A NATO ORSZÁGOK ZSOLDOSAI

London valójában előnyben részesítette az egykori brit katonaság 007-es által kiképzett Fehér Sisakos mentők együttműködését az Al Nusra kaedista szélsőségesekkel , akiket két nemzetközi bírósági vizsgálat szerint katari bankok finanszíroztak. A Perzsa-öböl emírsége a Barclays-parton keresztül ellenőrzi a brit hadiipari BAE Systems egyik fő érdekeltségét.


A szunnita iszlám vallású dzsihadista zsoldosok alkalmazása (ezért ellenségesek a Szíriában, Iránban, Irakban és Libanonban politikai többséget képviselő síitákkal) megszilárdult gyakorlattá vált Rojaván, Szíria északkeleti részén.

Ott Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök az Al-Kaida és az Iszlám Állam korábbi parancsnokainak köszönhetően etnikai tisztogatást hajt végre a kurdok ellen, napi háborús bűnöket dokumentálva különösen Afrinban, de kiterjedt a síita keresztényekre és a muszlimokra is.


Törökország ezt az embertelen projektet a NATO védelmének, amelynek része, valamint a Muszlim Testvériség okkult hatalmának köszönhetően valósítja meg, amely befolyásos a Katari Emirátusban, amely az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság közötti háború és katonai érdekek kereszteződése. és sajnos Olaszországot is.

Az ankarai MIT hírszerzés, amely részt vett az ISIS külföldi terrorista harcosainak szabad mozgásában Európa-szerte , mielőtt jogot kért volna arra, hogy zsoldos ISIS harcosokat használhasson, zavarba hozta Washingtont az Erdogan SETA-hoz közel álló török ​​agytröszttől származó dossziéval, amelyben mind a 26 dzsihadistát felsorolta. a CIA által nagyon erős TOW páncéltörő rakétákkal felfegyverzett alakulatok , amelyek közül kiemelkedik néhány szélsőséges terrorizmussal vádolt.


Valójában ezért a Szaúd-Arábia által tanított stratégiát fogadta el Damaszkusz és az SDF (Szíriai Védelmi Erők, az arab-kurd hadsereg, amely felszabadította Rojavát az ISIS-től) ellen a halálra ítélt terrorista foglyok szabadon bocsátásával és az Al-Kaida berkeiben való felhasználásával. Jemenben .

Valami hasonló ahhoz, amit Franciaország tett, amikor a második világháborúban foglyokat toborzott az Idegenlégióba, illetve a CIA-ba, amikor maffiabűnözőket használt fel a szövetségesek szicíliai partraszállásának elősegítésére és a politikai stabilitás biztosítására Olaszország felszabadítása előtt.


Forrás:

101 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page