top of page
  • Szerző képeKairos

Belső Párt és Külső Párt egymásba kapcsolódásáról

"A Belső Párt feladata, hogy az elitegyetemeken kidolgozott, és a fősodratú média által terjesztett és népszerűsített társadalompolitikát megvalósítsa. A Külső Párt feladata, hogy a Belső Párt intézkedéseit látszólag ellenezze, de a valóságban ne jelentsen rájuk veszélyt. Az egyetlen valódi feladata, hogy a látszatdemokrácia rendszerét legitimálja, vagyis elhitesse az emberekkel, hogy azért halad folyamatosan balra a társadalom, mert ők döntöttek így."



Ezen definicio szerint majd mindenki abba a hibába esik, hogy a Gyurcsány-Koaliciót tekinti Belsőnek, míg a Fideszt Külső pártnak.

Ez félreértett gondolat.


Minden pártban kialakul egy mag. Ez lenne a párt belső része. Aki nem tartozik a Maghoz, az jelentéktelen marad és Külsősnek mondható. A pártok Magjai összeérnek és ebből alakul ki a Belső Párt, melynek tagjai a legszigorúbban titkolják az egymás közötti kapcsolatokat. A Belső Párt stratégiája a végtelen dobozolás és ezek között a Külső Párt féle látható doboz megalakítása.


Kép: A 4 dimenziós kocka: Tesserakt



A Külső Párt léte tehát a Belsó Párt stratégiájából adódó kényszer megoldás. A Külső Pártnak is van Magja, amit a Belső Párt helyez el benne, hogy ellenőrzése alatt tartsa és irányíthassa. Mint látható ez egy circulum viciosus az n-edik hatványon, mivel az egymásban lévő mind kisebb dobozok kivül-belül tükör dobozok. Egy kilábalhatatlan labirintus az egész. A modelem megértéséhez ajánlom a Cube filmek megnézését, mely nem tükrökkel dolgozik, hanem a 4. Dimenzióval. A Cube viszont másképpen, de magyarázatot próbál adni a dolgaink komplexitására. A Cube első része, összesen 3 van, elegendő ahhoz, hogy elgondolkoztasson minket a Külső és Belső Párt egymásba




kapcsolódásáról. Kiegészítenem még egy utolsó gondolattal: Heisenberg Unschärferelation, kikeresem magyarul, Heisenberg-féle bizonytalansági elvvel, vagyis, ha megállapíthatnád, hogy kikből áll a Belső Párt, akkor nem tudnád megmondani hol van és mekkora a sebessége. És fordítva.

A sebesség alatt a nemzetpusztítás folyamatának sebességét értem.


Dr. Ing. Sebestyén István

Zürich, 2021 11. 2.

26 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page