top of page
  • Szerző képeKairos

Egy Michigan-i ember javaslata az ukránoknak

A NATO-nak szállítást kellene váltania, és olyan nehéz mesterlövész fegyverekre kell koncentrálnia, mint az ijesztő Barrett 82A1 puska 50 cal. lőszer.


Barrett 82A1 puska 50 cal. lőszer.


Küldj 25.000 ilyen fegyvert és elegendő lőszert Ukrajnába, és garantáltan pokol lesz Oroszország számára a következő 5 évben. És elég amerikai megfelelője az RKG-3 kézi dobású páncéltörő gránátoknak is.



Körülbelül 200 000 ilyen gránát teszi lehetővé a polgári lakosság számára, hogy kemény ellenállást fejtsenek ki. Természetesen fenn kell tartania a kiváló minőségű ATGM fegyverek,


Az antitank ATGM rakéta kilövéskor



például a TOW hasonló és a Javelin rendszerek végtelen folyamát. Valamint az ember által hordozható légvédelmi rendszerek (MANPADS).


Vállról indítható légvédelmi rakéta és fegyver: MANPAD

Németország speciálisan fúrt kúpos rézlemezeket tud szállítani, amelyek a rendkívül hatékony EFP (explosive format penetrator IED) fő részét képezik. És persze drónok – Ukrajnának drónokra van szüksége. 500 Reapers és 500 Bayraktar (a Bayraktart Törökország eladhatja az USA-nak, majd a lengyelországi amerikai bázisokról például Ukrajnába szállíthatja).


Ezen kívül sok katonai kiképzőre és tanácsadóra van szükség. Több száz amerikai kiképzőtábort kell létrehozni Lengyelországban, Csehországban és más határ menti államokban, az ukránokat pedig a gerillaharc művészetére kell kiképezni.

Fegyverek, robbanóanyagok, pénz és üzemanyag tízezreit kellene szétszórni Ukrajnában (Saddam Huessein taktika), hogy a gerillaháború szükség esetén több mint 10 évig tarthasson, külső utánpótlás nélkül.


És létre kell hozni egy szociális ellátó rendszert, vagyis olyan támogatókat, akik segítik és gondozzák az ukrán embereket Ukrajnán belül, segítik helyreállítani a dolgokat, sebesülteket stb. , hogy az emberek érezzék, nem vesztek el, hanem minden lehetségessel támogatják őket. túlélni és megnyerni ezt a háborút. A nagy katonai rendszerek csak drága játékok, és nincs szükség rájuk. Ennél is fontosabb, hogy minden ukrán, férfi, nő és gyermek (12 éves kortól) tudja, hogyan kell mesterlövész fegyvert használni, és hogyan kell csapdákat, IED-ket állítani, stb.


Michigan Man hozzászóló

24 megtekintés3 hozzászólás
bottom of page