top of page
  • Szerző képeKairos

Einstein a zsidó szellemi tolvaj

A Quora magát egy tudományos Facebook-nak tartja. Ez is át lett politizálva. Éppen ezért a természettudományok részlegen bálványozzák Einsteint naponta.

Nos ezeknek mindig az orrukra koppintottam, addig, amíg a Qurora ki nem rudott minden szakról. Most, anélkül, hogy kértem volna visszavettek.

A mai napi ájnstájnozást, hogy mennyire volt jó Ájstájn matematikában, és próbálja a Weinstein nevű cikkíró hölgy bizonyítani, hogy zseni volt, nem bírtam válasz nélkül.


Íme a válaszom angolul:


Ideje lenne végre a történelmi tényt észrevenni:

A Zürichi Műszaki Egyetem (ETH) elméleti fizika professzora (Prof. Thoman) utasította el Einstein feleségének sorozatos kérését, hogy Albertet vegye fel tanársegédnek.

-Nincs hozzá elég esze!


Einstein felesége, -Mileva Marity, magyar állampolgár-, volt az ETH történetében az első női tanársegéd, akit Einstein rendkívüli módon naponta megalázott. (A buta beteges gyülölete a sokkal okosabb, felkészültebbel szemben!!! Olvassátok Einstein kézírásával a Házassági Szerződését!)


Mileva nemcsak szép volt, hanem zseniális matematikus is! Apja a magyar hadsereg magasrangú tisztje volt!


Mileva írta fel és magyarázta el a relativitás elméletet, amivel aztán Albert Einstein Németországban egyből professzor lett.

Véssétek végre az eszetekbe, hogy Einstein a relativitás elmélet legismertebb népszerűsítője és nem a feltalálója!!!

Bálványt imádni pedig primitív népek szoktak!


Sebestyén István

Dr. Sc. Techn. ETH Zürich



72 megtekintés4 hozzászólás
bottom of page