top of page
  • Szerző képeKairos

Fontos kérdések a Covid-járvány kapcsán

Bogar László "Egy év magány - Kovid újratöltve" adásában

12 kérdést tesz fel a járvánnyal kapcsolatban




1. A Covid virus mesterségesen jött létre vagy természetes úton?


2. A globális beszédtérben miért nincs benne az 1. pontban megfogalmazott kérdés? Vagyis az, hogy a Covid 19 mesterségesen létrehozott virus vagy természetesen létrejött virus?


3. Amennyiben a Covid 19 mesterségesen lett előállítva, akkor tisztázandó, hogy kik állították elő, milyen céllal es kik ellen?


4. Mi történne a globális beszédtérben, es a valóságban, ha kiderülnének a 3. pontban megfogalmazott kérdésekre a helyes, bizonyított válaszok?


5. Van-e esély rá, hogy ezeket a kérdéseket a globális beszédtérbe bevihetők legyenek?


6. Amennyiben természetes úton jött létre a virus, akkor miért vannak országról országra 1000-szeres fajlagos (1 millió lakosra vetítve) különbségek a megbetegedések számát illetően?


7. Miért nem tevődik fel a kérdés, hogyha ez a virus természetes úton jött létre, akkor mit tehessen az emberiség a saját immunrendszerének erősítése érdekében?


8. Amennyiben a Covid 19 virus mesterséges úton lett létrehozva, akkor mi kellene ahhoz, hogy a beszédhatalmi térben ezt nyugodtan végig lehessen beszelni?


9. Ki/kik lennének azon személyek, akik a mesterséges virus előállítást magukra vállalnák? (A világ eddig nem létező ura elfogadja, hogy ö teremtette meg a Covid 19 vírust, es kijelenti, hogy az emberiség túlszaporulata is az ö műve, tehát a népességcsökkentés is az ö feladata lesz.)


10. Kik hoztak létre a vakcinákat, milyen céllal? Valóban meg akarnak gyógyítani minket?


11. Kik a felelősök azért, hogy az emberiség gazdaságában százezer milliárd dolláros kár keletkezett?


12. Van-e az emberiségnek esélye arra, hogy ebből a teremtett hamis világból (mátrixból) legalább kitekinthessen?


A feltett kérdésekre ebben a videóban próbál válaszolni:


Csak az első 4 kérdésig jut el, mivel itt megfogalmazott egy nulladik kérdést is:


00. Miként történhetett meg a tudós társadalom prostituálása es kik prostituálták a tudós társadalmat?


A válaszokat kb. a 9. perctől kezdi el. Addig önmagát mosdatja.


Erre a kérdésre a válasz összetett. Röviden így hangzana:

-A politikusok döntik el, hogy milyen kutatásokra csoportosítsanak el pénzeket.

-A pénz útját követve a tudósok pályázatokat kell beadjanak, hogy egy probléma megoldására pénzt kapjanak es elindithassanak egy kutatási programot.

-Ezzel a Covid pandemiaval kapcsolatban a politikai vezetők mondjak meg, hogy kiket kell Covidos betegnek feltüntetni. Pl. amennyiben a véredben csökken az oxygen telítettség, mivel szívelégtelenséged van, vagy tüdő embóliád, vagy mas betegséged, akkor ezeket a betegeket Covid-fertőzötteknek kell bejelenteni es a fertőző osztályon kell elhelyezni (a mentőszolgálat parancsa). Itt aztán meg is fertőződnek. Ez a rendelkezés a magyarság irtását (ritkítását) jelenti, amit orvosok viteleznek ki, megszegve ezzel orvosi esküjüket.


Összeállította

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István

Zürich, 2021 Kikelet hava 13.-än

42 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page