top of page
  • Szerző képeKairos

Forradalomra felkészül: Magyarország!

Alul a videó csak 8 perc, de koncentrált információ az utóbbi évtizedek puccsairól, melyeket színes forradalmaknak neveztek el. Kik? Hát az amerikaiak! -Miért nincs Amerikában színes forradalom?

-Mert Washingtonban nincs amerikai követség!


Miközben a megnézett videó információin gondolkodunk ne felejtsük el azt sem, hogy Orbán Viktor Soros György tanítványa. A gondolataink köze tegyük be azt a feltételezést is, hogy mit akarhat Orbán azzal, hogy folyamatos nemzetrontó és nemzetet megfélemlítő rendeleteivel dühíti a nemzeti erőket, melyeket intenzív titkosszolgalati tevékenységgel szétforgácsol, miközben régi haverja Gyurcsány és hatalmas bandája a nemzetidegen erőket hecceli, akárcsak 1919-ben.

Erre a kérdésre csak egy felelet létezik: Orbán fel akarja lázítani saját kormánya ellen a magyarságot, de olyanképpen, hogy az látszólag a Gyurcsány banda mellett lázadjon fel. Közben ne felejtsük el azt sem, hogy 1956-ban egy ev leforgása alatt 200'000 magyar hagyta el Magyarországot.

Most is Magyarország kiürítése a rejtett cél: vakcinával, forradalommal, bármivel!!!

A HH úgy néz ki, hogy úgy ítéli meg a magyarság dühe elég magas ahhoz, hogy a mára már felkészült ügynökei kirobbantsanak egy forradalmat.


Tehát forradalom lesz, csak nem mindegy, hogy kinek a forradalma lesz!!!

A Miénk, vagy az övéké?


EMK


 

Színes Forradalom S20E01 - Kazahsztán

Színes Forradalom S20E02 - Magyarország

- a forgatókönyv kész

- a stáblista kész

- a díszletek felállítva

... csapó!


ZooropaReal irja a videohoz:


a kazah dolog nem illik a sorba.... legalábbis innen nézve, a rendőrség és katonaság egy része is a "tüntetők, t***isták" mellé állt, kevesebb mint 2 nap alatt egy BP-nél nagyobb város Almaty "el volt foglalva" + néhány másik város... minden előjel nélkül... a soros pszicho tevékenységét a pénzen át mindenhol nyomon lehet követni... nyugati sajtó, ami az övé - cnn például - nem hivta forradalomnak, nem volt cimlapon napokig mint pl. "magyar" kisérlete néhány évvel ezelőtt... mindegyik csorda óva kerülte forradalomnak hivni, szóval valószinű az volt... szerintem szimplán elege lett a nagy többségnek a korrupt, elnyomó maffia államból... ahogy a világon mindenhol forró a helyzet az első vonalas pszichóknak, pol és vállalati droidjaiknak... (ugyanazok kezében van mindegyik, nincs különbség, csak oszd meg uralkodj játék megy) nem volt randalirozás, fosztogatás. csakis kizárólag állami, és állami szervezetek épületeit célozták és a bankokat - ami rögtön ellene megy a soros maffia tevékenységének, a bankok az istenek, szentek nála...., mindenhol csakis kazah zászlók voltak, ahogy elfoglaltak, kiüritettek egy épületet, nem romboltak semmit... szóval ez igy nagyon büzlik... nem passzol a sorba.... inkább 50-es évek kelet európai forradalmaira emlékeztetett a kazah, főleg hogy az egyenruhás - részben külföldi - zsoldosok ölték figyelmeztetés nélkül véletlenszerűen a népet a kazah városokban.... a törvény és az állam nevében a sajátjaikat... ismerős????





137 megtekintés6 hozzászólás
bottom of page