top of page
  • Szerző képeKairos

Gőzerővel akar a sátán eltüntetni minden a magyarokkal kapcsolatos emléket!

Gőzerővel akar a sátán eltüntetni minden a magyarokkal kapcsolatos emléket! Forrás: Emailben küldte Fodor Antal


"Milliméter milliméterre, centiméterről centiméterre szorul ki életünkből a magyar jelleg.

Észre sem vesszük a lassú, állandó nyomulást, a nem magyar, a velünk össze nem egyeztethető mentalitás sunyi terjedését.”

Ez nem csak Magyarország jelenlegi területén van így, hanem mindenütt, ahol valaha őseink éltek – teljes erővel folyik történelmünk átírása. Újból és újból felperzselik ősi földjeinket.


-Kijev környékét a csernobili atomrobbantással és az azóta is halálos dózist sugárzó atomreaktorral pusztítják, mert ott élt Emese és fia, Álmos.


-Pusztítják Irakot, mert ott volt Suméria. Pusztítják Csecsenföldet, mert ott volt Levédia.”


-És most sajnos hozzá kell tennem, hogy pusztítják Afganisztánt, mert a Pártus birodalom része volt. Amerikai bombák perzselik fel a földet, ahol a legendás Selyem út húzódott, és amelyben Zarathustra próféta hamvai nyugszanak, a Kabul medencét, ahol a próféta tanítását követõ pártus õseink szentélyeket emeltek. Veszélyben vannak a kabuli múzeumban õrzött pártus királyszobrok is. Szkíta-pártus-hun-avar õseink szobrászainak, ötvöseinek hagyományait õrzi. Nagyon fontos ennek az örökségnek továbbvitele, átmentése, mert egyre kevesebb marad belõle. A pártus emlékek durva, agresszív eltüntetése ezekben a percekben is folyik, amíg mi itt állunk.

Dr. Doni George, az Iraki Kulturális Minisztérium fõigazgatójának nyilatkozatából: „Az öböl háború kezdetén az Irak déli részére érkezõ amerikai katonák, a Kr. elõtt 4500- éves történelemi múltra visszatekintõ Ur városába is bevonultak.

-A műemlék épületek között tankokkal járõröztek,

-a város temetõjében õsi tárgyakat ástak ki,

-a mûemlék falára pedig légvédelmi ágyúkkal súlyos károkat okozva mintegy négyszáz lövést adtak le.

-Irak déli részérõl több mint 4000 műemléknek minősülő tárgyat loptak el.” (Forrás: az Iraki Köztársaság Budapesti Nagykövetsége.)


-A kelet-mongóliai 3-4 méter magas, faragott szarvasos rovásfeliratos szkíta kövek legtöbbjét szovjet traktorosok vonszolták el házak alapozásához.


-A szkíta királyok mesés kincsű halomsírjait oroszok-szovjetek dúlták, rabolták, a páratlan ötvösremek aranylemez domborításoknak nagy részét beolvasztották.


-Ázsiai avar őseinknek erõt sugárzó kõszobraiból csak néhány maradt fenn, donyeci, krasznodari múzeumokban porosodnak.

-Levédiai õseink erõdítményét, Sarkel várát, amely szarvasos-lovas rovásfeliratos kõfaragványaival az akkori világ építészi csodája volt, a szovjetek vízzel árasztották el, víztározót, mesterséges tavat hoztak létre a felduzzasztott Don folyó vizébõl és ezzel örökre hullámsírba temették.


Bizonyítékot bemutató videó 1 perc: https://youtu.be/Ox4sCUduwyE



50 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page