top of page
  • Szerző képeKairos

Haszontalan nyugdíjasok haljanak meg? Meg a rokkantnyugdíjasok is? Es még kik?

Pánikkeltő megfigyelések




Az alabbi cikk mintegy elörejelzese a jelenlegi Plandemianak, mely az elöirt gyogyszer jovahagyasi folyamatnak nem volt sehol se kiteve, tehat kiserleti vakcinak. Ennek megfelelöen a Plandemiat globaslis emberkiserletnek nevezhetjük, amit a Nürnbergi Kodex egyertelmüen tilt. Frissitsük fel, hogy a Nemetorszagban a 2.vh. alatt folytatott emberkiserletekben resztvevöket, ezen kiserleteket propagalo ujsagirokat mind kivegeztek.


A Plandemia fö tervezöi es kivitelezöi az Amerikai Egyesült Allamok Demokrata Pärtja, akik emberiseg csökkentö, az eddig titkolt es agyonhallgatott Eugenika tudomanyt is bevetik a Plandemia kereten belül. Sokan nagyon meg fognak a közeljövöben lepödni, hogy meg ök sem kerülnek be a "megmaradhat" kategoriaba. Arrol se felejtkezzünk meg, hogy a mai fiatalok, akik meggondolatlanul esetleg aktivan, vagy passzivan tamogatjak a Hatter Hatalom (HH) globalis gyilkossagi terveit, hamarosan ök is nyugdijasok lesznek.


Az 1-2 evtizede mind eröteljesebben jelentkezö IQ-tesztek is, melyek csak a logikai kepesseget merik fel, ezt a kivalogatasi celt szolgaljak: Pusztuljanak a butak, akik beoltattak magukat (nem is egyszer!).

Az "amerikai olvaszto tegely" nem müködik mar joideje: szegregacio, rasszizmus terjedt el Amerika szerte. A szegregalt retegek es rasszok harcolnak egymas ellen a tarsadalmi elet minden területen.


Vannak kevesbe ertelmes, alacsony IQ-val rendelkezö rasszok, melyeknek pusztulniuk kell. Mivel Del-Amerika tulnepesedese megallithatatlan, ezert USA vallalja a reszleges kiirtasukat, legalabbis azoket, akik jobb elet remenyeben a TRUMP-falat lebonto Biden elnök es Demokrata Partja egyertelmü jelzesenek engedve millio szamra vandorolnak keresztül Del Amerika orszagain USA-ba, ahol majd a "Demokratak" globalis gyilkossagi terveinek esnek aldozatul. Ugyanis a daegel.com oldalon közzetett tablazat szerint USA fogja elszenvedni a legnagyobb nepessegcsökkentest. A tablazatot Daegel ur eltüntette az oldalrol, ezert fejböl idezem: 58%-a a jelenlegi USA lakossaganak eltünik a temetökben. Daegel ur az Obama kormany alatt Vedelmi Miniszter helyettes volt.


Szoval a Romai Klub szabadkömüvesei altal a 60-as evekben "felmert es kiszamitott" tulnepesedesi folyamatot beinditottak a magukat Vilagkormanynak kepzelö hoherok. Miközben adrenochromot (halalra remitett gyerekek vereböl keszitik) isznak kejelegve szemlelik az emberiseg pusztitasi folyamatarol beerkezö jelenteseket.


EMK


"Az adrenokrómot használók szemében felhalmozódnak az adrenokrómhoz kapcsolódó vegyületek, amelyek túladagolás esetén fekete szem szindrómához és egyéb tünetekhez vezetnek. Az adrenokrómot használók vérében megemelkedett a ferritinszint, ami az 5G-Covid-19-et komoly problémává teszi számukra!" Idézet innen:


 


Közfelháborodást kiváltó, azóta eltüntetett cikk, kepek formájában fennmaradt:


A cikket kepek formajaban itt talaltam meg:


72 megtekintés5 hozzászólás
bottom of page