top of page
  • Szerző képeKairos

Hattér Zay a történelem doktora is


Megjegyzés:

A Hattér Hatalom által országok kormányzására kiválasztott alakok mind egy szálig jellemtelen, zsarolható semmirevaló hitvány férgek.

Igy szedtek elő a semmiből Sebastian Kurzot is. Macront is, Draghit is, Barosot is, stb. Mindnyájan zseniális zsidók. Kurzot egyenesen az iskolapadból ráncigálták ki es nyomtak be a parlamentbe csak azért, hogy a parlament hamarosan megvalaszthassa külügy-miniszternek, majd államfőnek (kancellárnak).

Egyszóval

Z1G,

vagyis Zay nem egy Geci, hanem egy Géniusz. Kénytelenek leszünk megszokni ezeket a Géniuszokat.

 

Kásler Árpád nyílt levele Márki-Zay Péterhez


Nyílt levél formájában azzal a kéréssel fordulok Márki-Zay Péterhez, hogy nyilatkozzon az ügyben, hogy a wikipédián róla leírtak fedik-e a valóságot? Ha nem fedik, akkor mi az igazság?


Többek között, a következő sorok olvashatóak:

„2000 és 2005 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen gazdaságtörténetet hallgatott, majd 2006-ban doktorált, s ezzel PhD fokozatot szerzett.[8]

1996 és 2004 között a Démásznál, majd a Kontavill-Legrandnál dolgozott közgazdász és marketingmenedzseri pozícióban.[5] 2004-ben feleségével és akkor még öt gyermekével Kanadába költözött. Néhány hónapig házról házra járó értékesítő volt egy telefonszolgáltatónál,[9] majd marketingesként a CARQUEST autóalkatrész-kereskedő cég kanadai részlegénél kapott állást.[5] Mintegy két és fél év után az Egyesült Államokba költözött, ahol továbbra is a CARQUEST cégnél dolgozott.[5] Ötévnyi külföldi tartózkodás után, 2009-ben tért vissza Hódmezővásárhelyre 7 gyermekével.[10]


Kérdésem konkrétan arra vonatkozik, hogy ha 2004-ben öt kiskorú gyermekkel Kanadába költözött és ott házalóként kereste a kenyerét, akkor miként járhatott 2005-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre, vagy netán levelezőn végzett? Erről bővebben esetleg? Valamint így hogyan doktorálhatott 2006-ban? Hazajött Kanadából egy gyors doktorira két házalás közepette?

Továbbá fel tud-e mutatni munkavállalási engedélyt Kanadából és ha igen, akkor azt miként szerezte meg, ugyanis azt csak kivételes esetekben szerezhető meg. Ettől még fontosabb kérdés, hogy két és fél év után miként mehetett át az USA-ba és ott miként, mire hivatkozva jutott munkavállalási engedélyhez? Ekkor már bőven a 2001.09.11. események után voltunk, az Egyesült Államokba különleges státusszal, illetve zöldkártyával rendelkezők kaptak csak munkavállalási engedélyt. Nem lehetett és ma sem lehet csak úgy az Egyesült Államokba költözni.


Az a munkafolyamat, időben és terhelésben, nagycsaládosként, mindemellett egyetemi diplomázás és doktorálás, Kanadából az USA-ba átruccanás, majd ott a feleségnek is több tanulmányi végzettség megszerzése ugyanazon időben, majd ezt követően, minden előzmény nélküli berobbanása a belpolitikába, igen szürreálisnak tűnik.


Az amerikai követség titkosszolgáinak sűrű látogatása a Vásárhelyi otthonában inkább egy CIA által beépített személyre enged következtetni, mint spontán felemelkedő hazafira.


Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a katolikus egyetem iskolavezetőjének nevéről, amely a PHD lapján olvasható, nekem teljesen más jut eszembe, mint egy katolikus egyetem….itt megtekinthető….





Várva megtisztelő válaszát, Kásler Árpád.

94 megtekintés2 hozzászólás
bottom of page