top of page
  • Szerző képeKairos

HAZAÁRULÁS MEGALAPOZOTT GYANÚJA OKÁN AZONNAL TARTÓZTASSÁK LE ORBÁN VIKTORT


Kőműves Géza 14:46 (vor 5 Stunden)

Kőműves Géza A Párturalom Felszámolásáért ! HMVSZ: Ez azokról a gátlástalan, aljas, saját plebejusaikat is beáldozó zsizsik hiperparazitákról szól akiket az Orbán - kormány és szinte minden parlamenter és társtettes média szolgál. Valamint szolgálja őket a ripacs, élősködő elit, pénzéhes orvosok és jogvégzettek jellemtelen rétege, a talpnyaló bürokraták, valamint közvetve szolgálja őket a tájékozódni sem igyekvő, teljesen kiszolgáltatott ember. https://szovetkezettv.hu/movie/a-halalos-visszaszamlalas-elkezdodott-szigoruan-titkos-adatok-mindenkinek/ ....................................................................................................................................................................... A szándékom szerint békésen, de véget kell vetni ennek az egész rendszernek! Elsőre a lakosságot zsaroló, hazug, bűnöző, tolvaj hatalombitorlókat kell lapátra tenni! Ellenkező esetben sajnos nagy eséllyel vérrel történik mindez, mivel a hatalom gátlástalan, de ennek a vírusterrornak és egyéb aljasságnak egyszer gátat szab az emberiség! https://indavideo.hu/video/MI_VAN_A_VAKCINABAN_A_VIRUS_MUTAL_ES_REKOMBINAL ....................................................................................................................................................................... KÖVETELJÜK, HOGY EMBERISÉG ELLEN BŰNSZÖVETSÉGBEN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNY, VALAMINT HAZAÁRULÁS MEGALAPOZOTT GYANÚJA OKÁN AZONNAL TARTÓZTASSÁK LE ORBÁN VIKTORT, AZ ÖSSZES PARLAMENTERT, A MÉDIÁBAN , AZ EGSÉSZSÉGÜGYBEN TÉNYKEDŐ VEZETŐ CINKOSOKKAL EGYETEMBEN!

A Párturalom Felszámolásáért! - Hunmagyar Vérszövetség nevében :

Kőműves Géza

Bizonyítékokkal Dunát lehet rekeszteni, ha hajlandóak lépni, azok akiknek ez kötelességük!

Emberiességi és lelkiismereti, szakmai alapon teljességgel mindegy, hogy a követelés jogi formába van öntve, vagy nincs!

Teszünk róla, hogy semmi ne legyen elfeledve és bizton állítjuk, hogy egyszer minden bűnelkövetőnek, cinkosnak, hivatását nem teljesítőnek felelnie kell! Kérem feltétlenül nézze meg a videót ( Prof.Dr. Bardócz Zsuzsa Mentsük meg a gyermekeket ! ) és továbbítsa a feljelentéssel, követeléssel egyetemben!

42 megtekintés4 hozzászólás
bottom of page